Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: zielona

Liczba znalezionych wiadomości: 151

  • 2018-10-12 | Komentarze: 0

    Jak pozbyć się oponki na brzuchu?

    Oponka to teraz problem większości ludzi, nawet tych trenujących na siłowni. Tłuszcz zbierający się w dole brzucha najczęściej idzie w parze z „podlanymi” boczkami. Dlaczego takie zjawisko ma miejsce? Przecież ćwiczysz regularnie i jesz 5 posiłków dziennie, więc o co chodzi? To co dyktuje naszemu organizmowi gdzie ma odkładać nam tłuszcz to w dużej mierze genetyka, ale też to co jemy, jak trenujemy i ile mamy stresów dnia codziennego. Istnieją skuteczne sposoby walki z tłuszczem na brzuchu, ale nie ma czegoś takiego jak miejscowe spalanie, możemy jedynie przeprowadzić redukcję z głową i cała nasza sylwetka nabierze szczuplejszych kształtów.

  • 2015-04-08 | Komentarze: 0

    Polski Kongres Rolnictwa - konferencja w Łodzi zwieńczy I edycję cyklu spotkań

    Polski Kongres Rolnictwa, cykl dziesięciu spotkań poruszających problematykę branży rolnej i rolno-spożywczej w Polsce, dobiega końca. Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Przed uczestnikami ostatnia możliwość do wspólnej debaty. Dziesiąta konferencja PKR odbędzie się 13 kwietnia w Łodzi.

  • 2015-02-11 | Komentarze: 0

    Hot dogi na ostro

    Pyszne hot-dogi dla fanów ostrych smaków!

  • 2015-02-02 | Komentarze: 0

    Oto! mity na temat sushi

    Sushi, pyszne i modne danie, które na przestrzeni ostatnich lat zyskało rzeszę fanów, których potocznie nazywa się sushiżercami. Coraz częściej mówi się o nim nie tylko na salonach, ale i w domowym zaciszu. Powstało na jego temat mnóstwo różnych plotek. Załoga warszawskiej restauracji OTO!sushi postanowiła rozprawić się z mitami, które krążą po mieście na temat tego azjatyckiego przysmaku. Poniżej przedstawiamy listę nieprawdziwych informacji, które zostały zasłyszane od gości lokalu.

  • 2014-12-12 | Komentarze: 0

    Gotujemy po polsku: Appetita na święta

    Boże Narodzenie to radosne i długo wyczekiwane święta. Zapach lasu, który wnosi do domu zielona choinka oraz aromaty świątecznych ziół i przypraw potrafią wprowadzić w magiczny nastrój. Nieodłącznym elementem świąt jest suto zastawiony stół, na którym nie może zabraknąć tradycyjnych polskich potraw. Przy ich przyrządzaniu warto sięgnąć po skomponowane według sprawdzonych receptur mieszanki przyprawowe Gotujemy po polsku Appetita.

  • 2014-08-01 | Komentarze: 0

    Sposób na lato? Zimny Anatol!

    Gdy temperatura na zewnątrz przekracza 30˚C początkowo cieszymy się, że w końcu i do nas zawitało prawdziwe lato. Z czasem upał zaczyna męczyć, w końcu staje się nieznośny a nawet niebezpieczny. Jak przetrwać wysokie temperatury i co pić w upały, by nie zwariować?

  • 2014-07-22 | Komentarze: 0

    Pasty do cheba SERTOP

    Wiosenna czy z łososia? Wybór należy do Ciebie!

  • 2014-07-22 | Komentarze: 0

    Makaronowo-serowe szaleństwo SERTOP

    Pyszny makaron z dodatkiem serka topionego.

  • 2014-06-20 | Komentarze: 0

    Owocowe ciekawostki

    Surowego ananasa nie warto zanurzać w galaretce, dobry arbuz wydaje ''pusty dźwięk'', a związek owoców kiwi z pewnym nielotem nie ogranicza się tylko do nazwy. Owoce, poza soczystym i pysznym wnętrzem, skrywają wiele ciekawostek. Najwyższy czas je poznać!

  • 2013-12-16 | Komentarze: 0

    Barefoot – wielkimi krokami przez 2013

    Strategia zaangażowania i rozwoju Barefoot na rok 2013 w Polsce zakładała długofalową współpracę m.in. z: organizacjami charytatywnymi, lokalnymi społecznościami, sektorem NGO oraz udział w wydarzeniach kulturalnych, ekologicznych i artystycznych.

Strona 1 z 16
 1  2  3  4  5  6  ...  16   następna »