Wyniki wyszukiwania dla frazy: ziarno

Liczba znalezionych wiadomości: 69

  • 2014-12-11 | Komentarze: 0

    Zimowy seans z HELIO

    Jesień i zima w mediach to czas premier i nowości. Po letnim "sezonie ogórkowym" od września zaczyna się jesienne szaleństwo. Ulubione seriale, programy kulinarne i rozrywkowe, ale przede wszystkim - filmy, filmy, i jeszcze raz filmy...to one umilą nam coraz zimniejsze dni i długie wieczory.

  • 2014-08-04 | Komentarze: 0

    Domowo i zdrowo

    Coraz częściej chcemy jeść nie tylko zdrowiej, ale i po domowemu. Renesans domowej kuchni stał się faktem, a domowe kucharzenie robi się modne wśród niemal wszystkich grup społecznych. Jest to jeden z niewielu trendów, który powinien przetrwać na dłużej z korzyścią dla konsumenta.

  • 2014-07-30 | Komentarze: 0

    Niebiańska tarta z malinami

    Szukasz inspiracji, jak w szybki lecz efektowny sposób podać owoce sezonowe? Pomyśl o tarcie, która jak żaden inny wypiek pozwala na kulinarne eksperymenty. Sięgnij po sprawdzony przepis, maliny, porzeczki lub jagody i wyczaruj przepyszny deser.

  • 2014-05-13 | Komentarze: 0

    Relacja z debaty "Czy Polacy tolerują konserwanty"

    Temat konserwantów to zagadnienie powracające, ale wciąż mało znane. Czym tak naprawdę są konserwanty i jaki jest cel ich użycia w produktach spożywczych? Czy spożywanie produktów z konserwantami ma wpływ na organizm dzieci i dorosłych? Jak chronić się przed produktami zawierającymi substancje konserwujące? Na te i inne pytania odpowiadali podczas debaty "Czy Polacy tolerują konserwanty" eksperci z takich dziedzin jak dietetyka i żywienie: dr Agnieszka Jarosz (Instytut Żywności i Żywienia) oraz dr Małgorzata Ziarno (SGGW), psychologia – dr Justyna Korzeniewska (Centrum Zdrowia Dziecka), badania opinii – Łukasz Bielewicz (Millward Brown), a także Magdalena Kumorek – polska aktorka i mama dwójki dzieci.

  • 2013-03-20 | Komentarze: 0

    Knedle z truskawkami z sosem anyżowo-karmelowym

    Knedle z truskawkami to typowe danie kojarzące się z latem. Idealnie okrągłe, skrywające w sobie pachnące i słodkie owoce kluski zazwyczaj goszczą na naszych stołach właśnie w sezonie wakacyjnym. Najwyższy czas wprowadzić knedle również do zimowo-wiosennego menu!

  • 2012-03-30 | Komentarze: 0

    Orkisz dmuchany z miodem BIO Biofuturo

    To starannie wyselekcjonowane ziarno pochodzące wyłącznie z ekologicznych upraw. Wyróżnia się wyjątkowym, orzechowym smakiem i aromatem.

  • 2012-02-20 | Komentarze: 0

    Bio przysmaki na kanapki – Primaeco - PASZTET WARZYWNY Z SOCZEWICĄ BIO

    PASZTET WARZYWNY Z SOCZEWICĄ BIO ekologicznej marki Primaeco, to nowa niezwykle delikatna propozycja, która z pewnością ucieszy fanów zdrowego odżywiania oraz miłośników kulinarnych nowinek.

  • 2012-02-20 | Komentarze: 0

    Orkisz – ceniony od wieków, dziś w nowej formie

    Zdrowe ciało oraz pogoda ducha – to cele, w których realizacji bez wątpienia pomóc może odpowiednio skomponowana codzienna dieta. Mając je na uwadze warto umieścić w niej produkty z dodatkiem orkiszu, nazywanego zbożem XXI wieku. Jego niezwykle cenne wartości odżywcze znajdziemy w nowym produkcie firmy GRANEX – Waflach ryżowych z orkiszem.

  • 2012-02-15 | Komentarze: 0

    KUPIEC na medal!

    Wyróżnienie „Produkt na medal” dla owsianki truskawkowej z linii „Coś na ząb” oraz dla Ryżu Pełnoziarnistego Parboiled Naturalnego.

  • 2012-01-16 | Komentarze: 0

    Segafredo Zanetti seria Le Origini - kawa w kilku odsłonach

    W długie zimowe popołudnia chętnie wspomagamy się dawką energii w postaci małej czarnej. Ponieważ pijemy jej dużo, warto wzbogacić kawowe menu o nowe propozycje.

Strona 1 z 7
 1  2  3  4  5  6  ...  7   następna »