Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: wyposażenie cukierni

Liczba znalezionych wiadomości: 40

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!

    SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.

  • 2014-02-19 | Komentarze: 0

    Podsumowanie FOOD-to-GO

    W dniach 5-6 lutego w hali AMBER EXPO w Gdańsku odbyły się IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Organizatorem targów jest firma easyFairs®Polska, europejski lider w organizacji imprez branżowych.

  • 2014-01-08 | Komentarze: 0

    HORECA® 2014

    XXII Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii

  • 2013-12-10 | Komentarze: 0

    Nowe spotkanie branży zajmującej się technologią produkcji żywności w Warszawie

    Międzynarodowe Targi Żywności World Food 2014

  • 2013-05-15 | Komentarze: 0

    HORECA® 2013

    XXI Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii

  • 2013-02-07 | Komentarze: 0

    Konkurs „Najwyższa Jakość Targów EuroGastro 2013” uważamy za rozpoczęty!

    Firma MT Targi po raz trzeci zaprasza wystawców do udziału w konkursie „Najwyższa Jakość Targów EuroGastro 2013”. Można już zgłaszać produkty, które będą konkurować o tytuł i znak poświadczający wysoką jakość w branży HoReCa. Zwycięzców poznamy podczas najbliższej edycji Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro, które odbędą się w dniach 20- 22 marca 2013 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie.

  • 2012-08-23 | Komentarze: 0

    20. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA® / 11. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD®

    Co roku w Krakowie ponad 300 wystawców z kraju i zagranicy prezentuje kompleksową ofertę wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych, zaplecza kuchennego, sal restauracyjnych, a także żywności i napojów oraz wina z całego świata. Kompleks targów HORECA® to także prezentacja nowości branżowych, innowacyjnych rozwiązań i zaawansowanych technologii.

  • 2012-03-16 | Komentarze: 0

    Targi SweetTARG zakończone sukcesem

    Zakończyła się III edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012. Na ponad 3 tys. powierzchni wystawienniczej mogliśmy zobaczyć ponad 70 specjalistów słodkich i piekarniczych branż, którzy prezentowali nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania wykorzystywane w produkcji wyrobów i artykułów cukierniczych, lodów i wielorakiego pieczywa.

  • 2011-11-15 | Komentarze: 0

    HELIO ustanawia kolejne sprzedażowe rekordy

    Działająca na rynku bakalii spółka HELIO S.A. opublikowała raport za deficytowy dla swojej branży okres. Mimo że prezentowane wyniki nie ważą na całorocznej ocenie Spółki, są one prognostykiem rekordowego pod względem sprzedaży roku obrotowego. Przeniesienie działalności do nowego zakładu wpłynęło bowiem na dynamiczny wzrost przychodów ze sprzedaży oraz poprawiło efektywność operacyjną Spółki. Z uwagi na sezonowość branży, korzyści realizowanej konsekwentnie strategii rozwoju, będą zatem szczególnie widoczne w wynikach kolejnych dwóch kwartałów.

  • 2011-04-01 | Komentarze: 0

    Jubileuszowy sukces EuroGastro 2011

    Ponad 19 tysięcy zwiedzających wzięło udział w największym w Polsce wydarzeniu dla branży HoReCa - XV Międzynarodowych Targach Gastronomicznych EuroGastro 2011, które odbyły się w dniach 23-25 marca w centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie. Wśród nich znaleźli się m.in. właściciele i zarządzający restauracjami, kawiarniami, pubami, barami szybkiej obsługi, placówkami zbiorowego żywienia, firmami cateringowymi, hurtowniami czy marketami, a także kucharze i szefowie kuchni. Na stoiskach kompleksowe oferty produktów i usług dla gastronomii prezentowało 261 wystawców z 14 państw. Zwiedzający po raz pierwszy właśnie na EuroGastro mogli zapoznać się z nowościami wprowadzanymi na polski rynek. Ponadto, wydarzenie urozmaicały liczne konkursy, pokazy i mistrzostwa, podczas których wyłoniono najlepszych baristów, kucharzy czy kelnerów. Honorowy patronat nad XV edycją targów EuroGastro objął Waldemar Pawlak, Minister Gospodarki.

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »