Wyniki wyszukiwania dla frazy: wsp społem

Liczba znalezionych wiadomości: 43

  • 2018-04-26 | Komentarze: 0

    Słodka czy ostra – wybierz Kielecką!

    Musztardy są doceniane w polskiej kuchni od lat. To uniwersalne dodatki, które pasują do wielu potraw. WSP Społem w swojej ofercie ma ich aż 8 wariantów smakowych, więc każdy znajdzie dla siebie coś dobrego.

  • 2015-03-12 | Komentarze: 0

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

  • 2015-01-30 | Komentarze: 0

    Po cygańsku

    Świeże warzywa, aromatyczny zapach i pikantny smak… tak - to musi być sałatka z dodatkiem Sosu Kieleckiego cygańskiego WSP „Społem”! Danie to może okazać się dobrą propozycją nie tylko na codzienną przekąskę, ale także na przystawkę podczas karnawałowej imprezy!

  • 2014-05-29 | Komentarze: 0

    Program "Doceń polskie" - certyfikaty dla piekarzy i cukierników.

    Aż 21 chlebów różnego typu, sękacz, sernik, ptysie, ciastka, cukierki krówki i lizaki lodowe – to tylko niektóre spośród produktów wyróżnionych podczas XII audytu żywności przeprowadzonego w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Eksperci przyznali certyfikaty wyrobom 19 firm oferujących pieczywo, wypieki cukiernicze i słodycze.

  • 2014-05-29 | Komentarze: 0

    Grillowe rarytasy bez ketchupu? Nie ma mowy!

    Są smaki, bez których ciężko nam się obejść w beztroskie letnie wieczory… Chociażby grillowana kiełbaska, czy szaszłyki z odrobiną ketchupu. Albo, dla odmiany – warzywne dania jednogarnkowe z dodatkiem nuty pomidorowej, przyrządzane w żeliwnych kociołkach. Aby odpowiednio je doprawić niezastąpione będą Ketchupy Kieleckie! Nie wierzysz?

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

    Jajko - podstawowy składnik setek potraw, a przy tym prawdziwa skarbnica witamin, składników mineralnych i… ciekawostek. Przygotuj się do Wielkanocy i sprawdź, czy wiesz o nim wszystko.

  • 2014-04-10 | Komentarze: 0

    Delikatesy, których nie może zabraknąć na wielkanocnym stole

    Majonez, chrzan, musztarda! To dodatki niezastąpione! Bez nich trudno wyobrazić sobie przygotowanie wielkanocnych dań. Odkręć słoiczki rarytasów WSP „Społem” Kielce i przekonaj się, że dzięki nim każda potrawa zyska wyjątkowy smak!

  • 2014-03-27 | Komentarze: 0

    Co z tą tradycją? Czyli moda na kulinarne receptury sprzed lat!

    Produkty z wieloletnią historią podbijają nasze serca! Moda na zdrową i lokalną kuchnię zatacza w Polsce coraz szersze kręgi, a my z nieukrywaną radością wracamy do smaków tak dobrze znanym naszym rodzicom, dziadkom i pradziadkom. Niepowtarzalna i ponadczasowa… taka jest właśnie tradycja. Czy wiecie, w czym tkwi jej największy sekret?

  • 2014-02-24 | Komentarze: 0

    Obalamy mity! Poznaj sposób na czosnkowe smakołyki

    Czosnek… Jedni go uwielbiają, inni omijają szerokim łukiem. I choć jego intensywny smak może budzić wiele kontrowersji, warto dać mu szansę! Zwłaszcza, że istnieją sprawdzone sposoby na okiełznanie charakterystycznego aromatu.

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Nowy prezes Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” Kielce

    Rada nadzorcza WSP „Społem” wybrała Michała Miusa na nowego prezesa zarządu. Przejął on obowiązki po Jerzym Misiaku, który kielecką wytwórnią kierował ponad dwadzieścia lat. Jak zmiana na stanowisku prezesa wpłynie na politykę przedsiębiorstwa?

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »