Wyniki wyszukiwania dla frazy: wielki konkurs

Liczba znalezionych wiadomości: 131

  • 2018-02-21 | Komentarze: 0

    Produkty Marwit docenione w prestiżowych konkursach

    Spółka Marwit została uhonorowana trzema prestiżowymi nagrodami. Firma zdobyła tytuły SuperBrands Polska Marka 2018, Jakość Roku 2017 w kategorii produkt, a także Gazeli Biznesu.

  • 2017-12-08 | Komentarze: 0

    Święta z TRADYCYJNYMI wędlinami

    Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne dni to już degustacja różnorodności - najlepszych wędlin. Szynek, schabów i kiełbas TRADYCYJNYCH w smaku i sposobie przyrządzania. Te najlepsze wytwarzane są w podbeskidzkich Buczkowicach, wiedzą o tym eksperci bowiem odznaczyli je godłem Doceń Polskie.

  • 2015-06-02 | Komentarze: 0

    Ruszył nabór do elitarnej szkółki piłkarskiej OSHEE BVB CAMP.

    Letni obóz piłkarski OSHEE BVB CAMP odbędzie się w lipcu 2015 r. Udział w nim zapewnią sobie ci, którzy wywalczą sobie miejsce w konkursie. Chętni by spełnić swoje marzenia u boku trenerów legendarnej drużyny Borussii Dortmund mogą już teraz próbować swoich szans i zgłaszać się na stronie www.oshee.eu. Do wygrania jest aż 60 miejsc na obozie OSHEE BVB CAMP. To może być początek wielkiej kariery piłkarskiej!

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2014-12-22 | Komentarze: 0

    Alfabet regionalnych specjałów bożonarodzeniowych

    Brukowiec kujawski, Siuśpaj, Fefernuski kociewskie, Juha. Co łączy te potrawy? Wbrew pozorom, odpowiedź jest prosta - Wigilia. Dzięki specjalnemu alfabetowi regionalnych przysmaków, dowiesz się co króluje na wigilijnych i bożonarodzeniowych stołach w różnych regionach Polski.

  • 2014-11-14 | Komentarze: 0

    Artykuły z godłem „Doceń polskie” na targach HORECA w Krakowie

    7 listopada bieżącego roku zakończyły się 22. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA. Podczas trzydniowego wydarzenia swoje wyroby zaprezentowało ponad 330 wystawców z całego świata. Uczestnicy targów mieli okazję przekonać się m.in. o walorach produktów nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. W gronie wystawców znaleźli się bowiem laureaci tego programu promującego rodzime artykuły spożywcze najwyższej jakości.

  • 2014-08-05 | Komentarze: 0

    Mąka dobrej jakości. Przekonaj się jak ją rozpoznać

    Mąka - niepozorny artykuł spożywczy o uniwersalnym zastosowaniu. Trudno zliczyć wszystkie potrawy, które można z niej przygotować. Zanim zabierzesz się za pieczenie ciasta, czy przyrządzanie smakowitych naleśników, przeczytaj ten tekst - podpowiadamy w jaki sposób sprawdzić jakość mąki i jak dobrać odpowiedni typ do dania lub wypieku.

  • 2014-05-15 | Komentarze: 0

    BlogerChef w Zamku Lubliniec (w wersji Fit&Easy)

    Już w najbliższy weekend poznamy pełen skład finalistów konkursu BlogerChef (www.blogerchef.pl). 16-17 maja odbędzie się bowiem ostatni z pięciu zaplanowanych półfinałów wspomnianej inicjatywy dla blogerów kulinarnych. Uczestnicy zaprezentują swój talent do łączenia smaków we wnętrzach Hotelu Zamku Lubliniec**** (www.zameklubliniec.pl) w Lublińcu k. Częstochowy.

  • 2014-04-23 | Komentarze: 0

    HELIO najczęściej rekomendowaną marką ostatniej dekady

    W X edycji największego ogólnopolskiego plebiscytu "Laur Konsumenta 2014" HELIO znalazło się po raz kolejny na najwyższych podiach w dwóch kategoriach: bakalie oraz dodatki do ciast. Tym samym marka HELIO stała się najczęściej rekomendowaną marką w swojej kategorii od początku istnienia konkursu, za co została uhonorowana prestiżowym Laurem Konsumenta – Lider Dekady 2004 – 2014.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    Konkurs - Polska wołowina, wołowina z przyszłością - już na półmetku!

    Największy tematyczny konkurs kulinarny w Polsce już na półmetku! Dobra wołowina jest tematem przewodnim prestiżowego współzawodnictwa profesjonalistów, którzy w ostatnich miesiącach zmierzyli się z tematem jej niezwykłych walorów smakowych. Już 28 marca b.r. w trakcie Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EUROGATSRO 2014 podczas wielkiego finału poznamy mistrzów dobrej wołowiny.

Strona 1 z 14
 1  2  3  4  5  6  ...  14   następna »