Wyniki wyszukiwania dla frazy: wielkanocny żurek

Liczba znalezionych wiadomości: 17

  • 2014-04-14 | Komentarze: 0

    Święta pachnące Naturą

    Święta Wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami. To doskonała okazja, by pochwalić się przed bliskimi naszymi kulinarnymi umiejętnościami. Jednak żadne, przygotowane nawet z największym zaangażowaniem danie nie zachwyci, jeśli nie zadbamy o wybór odpowiednich produktów. W przygotowaniu świątecznych specjałów pomocne będą produkty z linii Natura firmy Nove, które produkowane są bez dodatku środków chemicznych: barwników, fosforanów, sztucznych konserwantów i przeciwutleniaczy.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    Tradycyjnie na Wielkanoc Ekologiczny żurek domowy Runoland

    Staropolski żurek to na wielkanocnym stole pozycja obowiązkowa. Ale do przygotowania zakwasu, z którego robimy żurek, trzeba się zabrać kilka dni wcześniej. Żeby oszczędzić nam fatygi firma Runoland proponuje gotowy zakwas na Ekologiczny żurek domowy.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Aromatyczna Wielkanoc z przyprawami Appetita

    Wielkanoc pachnie wiosną, świąteczną babką i aromatycznym żurkiem. Potrawy, przygotowywane według tradycyjnych receptur są istotnym elementem tych radosnych świąt. Dzięki mieszankom przyprawowym z linii Gotujemy po polsku Appetita oraz dodatkom cukierniczym Domowe sekrety świąteczne specjały będą pyszne i aromatyczne.

  • 2013-03-21 | Komentarze: 0

    Nadchodzi e-Wielkanoc?

    Przedstawiamy wyniki badań przeprowadzonych w marcu 2013 i dotyczących planów robienia zakupów wielkanocnych w Internecie. Jak zmieniają się wielkanocne upodobania Polaków?

  • 2013-03-18 | Komentarze: 0

    Wielkanocne trendy - czyli co Polacy jedzą najczęściej

    Przedstawiamy raport stworzony na podstawie badań zleconych przez firmę MOSSO. Opisuje on najnowsze trendy Polaków w jedzeniu i przygotowywaniu posiłków na święta Wielkiejnocy. Badania przeprowadzane zostały w dniach 01/03/2013-13/03/2013.

  • 2013-03-08 | Komentarze: 0

    Jaja nie w sosie? Czas na sos tatarski!

    130 lat temu car Aleksander III Romanow zlecił wykonanie dla swojej żony Marii świątecznego prezentu – tak powstało pierwsze jajko Fabergé. I choć dziś, będąc najpopularniejszymi wielkanocnymi jajkami, warte są miliony dolarów, to te tradycyjne nie powinny mieć przy nich kompleksów – podane w doborowym towarzystwie Sosu tatarskiego PREMIUM Tarsmak smakują tak dobrze, że stają się równie bezcenne.

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    Wielkanocne szukanie jaj z marką WINIARY

    Marka WINIARY przygotowała dla konsumentów atrakcyjną zabawę wielkanocną polegającą na szukaniu pisanek. Wszystkie osoby, które mają w sobie żyłkę detektywistyczną, mogą spróbować swoich sił w ciekawej grze, która będzie dostępna na platformie mobilnej – w aplikacji Przepisownik oraz na Facebooku i wygrać smartfony, tablety oraz bony karty upominkowe DUKA. Natomiast miłośnicy gotowania będą mieli okazję podzielić się swoimi wielkanocnymi przepisami i wygrać równie ciekawe nagrody: notebooki, miksery oraz karty upominkowe DUKA.

  • 2012-03-30 | Komentarze: 0

    Wielkanocne inspiracje Nową Kuchnią Polską WINIARY

    Kolorowe pisanki malowane wspólnie przez rodziców i dzieci podczas świątecznych przygotowań. Faszerowane jajka, własnoręcznie pieczone pasztety, warzywne sałatki z dodatkiem majonezu, a na deser baba wielkanocna z lukrową polewą oraz mazurki z bajecznymi zdobieniami.

  • 2012-03-06 | Komentarze: 0

    Rodzinna Wielkanoc z marką WINIARY

    Przygotowania do Wielkanocy zaczynają się od domowych porządków, planowania usadzenia przy stole oraz zakupu niezbędnych świątecznych dekoracji. Następnie każda pani domu musi zadbać o uzupełnienie zapasów w spiżarni, zaplanować idealne menu na wiosenne Święta Wielkiej Nocy, a także odnaleźć w szufladach sprawdzone przepisy na świąteczne potrawy. Marka WINIARY, jak co roku, chce wesprzeć wszystkie osoby przygotowujące wielkanocne potrawy i zachęca do wypróbowania znanych i lubianych produktów, które ułatwią przygotowanie pysznych dań.

  • 2011-04-20 | Komentarze: 0

    Zamów Święta!

    Co zrobić, gdy przygotowanie świątecznego obiadu spędza sen z powiek? Co zrobić, gdy myśl choćby o przygotowaniu śniadania przyprawia o dreszcze? I wreszcie co zrobić, gdy mimo wielu trudów, kilku dni w kuchni, biesiadnicy nie wyglądają na zachwyconych próbując efektów? Odpowiedź jest prosta! Nie gotować! Nie zmuszać się do robienia czegoś wbrew sobie i oddać to w ręce specjalistów, którzy zrobią to z przyjemnością. Wyręcz się restauracją i zamów catering na święta. I rozkoszuj się tym, co przygotowano ku uciesze twego podniebienia.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »