Wyniki wyszukiwania dla frazy: warto

Liczba znalezionych wiadomości: 2466

  • 2023-01-27 | Komentarze: 0

    OGÓLNOPOLSKI KONKURS: Wygraj kieszonkowe od MAOAM!

    Marka MAOAM organizuje ogólnopolski konkurs, w którym do wygrania jest zapas gotówki.

  • 2022-12-05 | Komentarze: 0

    „Wszystkiego najlepszego. Z Piątnicy, no bo skąd” – świąteczna kampania OSM Piątnica

    W dniach od 1 do 20 grudnia w największych stacjach telewizyjnych emitowana będzie bożonarodzeniowa reklama Piątnicy. W spocie powraca sympatyczna babcia Eugenia z życzeniami – „Wszystkiego najlepszego. Z Piątnicy, no bo skąd!”.

  • 2022-11-30 | Komentarze: 0

    Mistrzowskie andrzejkowe przyjęcie Sięgnij po produkty z Piątnicy – no bo skąd!

    Andrzejki to doskonała okazja, by celebrować czas ze znajomymi i przygotować coś pysznego. W tym roku, ze względu na odbywające się Mistrzostwa Świata Piłki Nożnej w Katarze, polecamy przekąski, które doskonale sprawdzą się na stole i nadadzą wyjątkowego, mistrzowskiego smaku każdemu spotkaniu!

  • 2022-11-22 | Komentarze: 0

    Więcej roślin, mniej mięsa – zmień swoje nawyki żywieniowe i pomóż planecie

    Eksperci są zgodni – ograniczanie spożycia mięsa to jeden z tych małych kroków, który każdy z nas może zrobić dla dobra Ziemi. Proste zmiany w jadłospisie nie tylko pozytywnie wpłyną na nasze zdrowie, ale także pomogą budować zrównoważony system żywnościowy – pozwalają zachować bioróżnorodność, optymalnie wykorzystywać zasoby, takie jak woda i przeciwdziałać zmianom klimatycznym. W związku z tym warto sobie zadać pytanie, dlaczego kotlet z fasoli jest mniejszym obciążeniem dla planety niż ten z wołowiny?

  • 2022-11-17 | Komentarze: 0

    Boże Narodzenie Najlepsze produkty na udane Święta polecają się z Piątnicy, no bo skąd!

    Święta Bożego Narodzenia to czas, na który czekamy z niecierpliwością i radością. Z przyjemnością planujemy świąteczne dania i wypieki, dbając, by były one pyszne i wyjątkowe. Warto pamiętać, że podstawą doskonałych potraw są najwyższej jakości składniki. A takie właśnie są produkty z Piątnicy! Powstają one z najlepszego mleka od lokalnych dostawców, a sprawdzone, tradycyjne receptury gwarantują sukces w kuchni.

  • 2022-11-09 | Komentarze: 0

    Dlaczego warto jeść łososia?

    Eksperci ds. żywienia rekomendują spożywanie przynajmniej dwóch porcji ryb tygodniowo, uznając je za dobre źródło łatwo przyswajalnego białka, kwasów omega-3, a także witamin i składników mineralnych. Jednym z zalecanych gatunków ryb jest np. łosoś, zawierający istotne dla naszego zdrowia i rozwoju witaminę D, jod, fluor, fosfor, wapń czy selen.

  • 2022-10-26 | Komentarze: 0

    Wymiana dobrych praktyk - producenci drobiu polecają maszyny Ishida

    Aby utrzymać najwyższe standardy jakości żywności, Smithfield Murray zdecydował się na zainstalowanie dwóch systemów rentgenowskich Ishida IX-G2 przeznaczonych dla drobiu, by skutecznie wykrywać i usuwać kości i chrząstki ze swoich produktów. Wcześniej, ze względu na brak przestrzeni w zakładzie, firma długo nie mogła znaleźć odpowiedniego rozwiązania – do czasu, gdy odwiedziła zakład konkurenta.

  • 2022-10-17 | Komentarze: 0

    Jesienna kampania zup gotowych JemyJemy

    Do końca listopada potrwa kampania reklamowa zup gotowych JemyJemy. Komunikacja ma na celu wzmocnienie świadomości marki, która wprowadzona na rynek zaledwie rok temu szybko stała się liderem w swojej kategorii.

  • 2022-09-28 | Komentarze: 0

    Nowości w Biedronce – wegańskie alternatywy dla wędlin VIODELI by Violife

    Pod koniec września w sieci sklepów Biedronka pojawi się nowość – VIODELI, czyli roślinne alternatywy dla wędlin. Produkt marki Violife, z symbolem 100% vegan, dedykowany jest wszystkim tym, którzy cenią smak i jakość spożywanych produktów, nie jedzą mięsa lub ograniczają jego spożycie.

  • 2022-09-20 | Komentarze: 0

    POLAGRA: Ishida przedstawi swój polski zespół i zaprezentuje maszyny

    Na tegorocznych targach POLAGRA Ishida chce podkreślić swoje wsparcie dla polskich firm. W Poznaniu zaprezentuje przedsiębiorcom maszyny do automatycznego ważenia, zgrzewania tacek i kontroli jakości, dzięki którym producenci mogą zmaksymalizować wydajność i efektywność, a także zredukować niepotrzebne straty i nadwyżki produktów.

Strona 1 z 247
 1  2  3  4  5  6  ...  247   następna »