Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: twar

Liczba znalezionych wiadomości: 561

  • 2018-10-12 | Komentarze: 0

    Jak pozbyć się oponki na brzuchu?

    Oponka to teraz problem większości ludzi, nawet tych trenujących na siłowni. Tłuszcz zbierający się w dole brzucha najczęściej idzie w parze z „podlanymi” boczkami. Dlaczego takie zjawisko ma miejsce? Przecież ćwiczysz regularnie i jesz 5 posiłków dziennie, więc o co chodzi? To co dyktuje naszemu organizmowi gdzie ma odkładać nam tłuszcz to w dużej mierze genetyka, ale też to co jemy, jak trenujemy i ile mamy stresów dnia codziennego. Istnieją skuteczne sposoby walki z tłuszczem na brzuchu, ale nie ma czegoś takiego jak miejscowe spalanie, możemy jedynie przeprowadzić redukcję z głową i cała nasza sylwetka nabierze szczuplejszych kształtów.

  • 2017-10-27 | Komentarze: 0

    Wegetarianizm dla każdego. Zobacz, jak zacząć. Soki będą niezbędne

    - Dieta wegetariańska wzmacnia odporność, ma dobry wpływ na skórę, zmniejsza ryzyko rozwoju nadwagi i otyłości – przekonuje dietetyk Anna Czyż. W Polsce decyduje się na nią już niemal co dziesiąta osoba w wieku od 16 do 34 lat. Jak znaleźć się wśród nich? Na początek wypróbuj całodzienny jadłospis, przygotowany z wykorzystaniem zdrowych i świeżych soków Witmar!

  • 2016-01-26 | Komentarze: 0

    Wielkanoc po Chrzanowsku

    Wielkanoc kojarzymy głównie z koszyczkiem ze święconką i chyba najbardziej obfitym śniadaniem w roku, które rozpoczynamy się od zjedzenia poświęconych pokarmów. Zawartość koszyczka i podawane potrawy mogą się różnić w zależności od tradycji danego regionu. Jednak w każdym zakątku Polski na świątecznych stołach zawsze znajdziemy jajka, chrzan, chleb i pyszne wędliny. Wędliny w koszyczku wielkanocnym zgodnie z tradycją symbolizują płodność, zdrowie i dostatek.

  • 2016-01-22 | Komentarze: 0

    SERTOP podsumowuje 2015 rok

    Minione dwanaście miesięcy było dla nas czasem nie tylko intensywnego rozwoju, ale także rokiem wielu wyzwań, który zakończyliśmy z sukcesem realizując założone cele sprzedażowe - mówi Tomasz Kania Dyrektor ds. handlowych SERTOP sp. z o.o. - W 2015 roku zakończyliśmy także unijny program promocyjny obejmujący takie rynki jak: Niemcy, Francja, ZEA, Chiny oraz Ukraina. W ramach tego projektu wzięliśmy udział w licznych, międzynarodowych targach, misjach oraz seminariach, które umożliwiły nam zaprezentowanie naszego asortymentu nowym grupom odbiorców. Obecność na imprezach zaowocowała nowymi możliwościami handlowymi, co w bezpośredni sposób wpłynęło na nasze wyniki eksportowe. W zeszłym roku wyeksportowaliśmy ponad 30% naszych wyrobów docierając do 20 krajów.

  • 2015-12-04 | Komentarze: 0

    Świąteczne inspiracje kulinarne czyli szybkie i pyszne przepisy od Szefa Kuchni Tomasza Królikowskiego i Jolanty Kwaśniewskiej

    Zbliżające się Święta to okazja by nieco zwolnić tempo i spotkać się przy wspólnym stole. Świetną alternatywą dla tradycyjnych potraw świątecznych mogą być propozycje z najnowszej książki Fundacji Jolanty Kwaśniewskiej „Porozumienia bez barier” „Jedz zdrowo, ćwicz z głową, żyj szczęśliwie!”.

  • 2015-08-20 | Komentarze: 0

    Jakość i tradycja w służbie podniebieniu – Kiełbasa krakowska podsuszana z linii Natura firmy Nove

    Mało kto wie, że tradycja wyrobu kiełbasy krakowskiej sięga początków XIX wieku. Niemniej wraz z upływem pokoleń ulepszony został nie tylko skład, ale i metody produkcji tego docenianego przysmaku. Doskonałym przykładem klasycznego specjału o udoskonalonej recepturze jest Kiełbasa krakowska podsuszana z linii Natura firmy Nove, która zachwyca niepowtarzalnym i naturalnym smakiem wędlin w najczystszej postaci.

  • 2015-06-15 | Komentarze: 0

    Sałatka owocowa z Delisią

    Doskonała propozycja na drugie śniadanie lub popołudniową przekąskę.

  • 2015-06-15 | Komentarze: 0

    Puree z pieczonych buraków z kawałkami pysznej Delisii

    Doskonałe jako przystawka lub dodatek do dań obiadowych! Proste w przygotowaniu i niezwykle pyszne!

  • 2015-06-09 | Komentarze: 0

    Aromatyczne pomidorki nadziewane Delisią, bazylią i roszponką

    Jedno danie i dwie propozycja jego serwowania. Na ciepło, w formie lekkiego obiadu i na zimno - jako przystawka przed daniem głównym. Sam wybierz, która forma bardziej Ci odpowiada.

  • 2015-06-09 | Komentarze: 0

    Chłodnik z botwinki

    Pełny witamin i mocno schłodzony! Idealny na letni obiad!

Strona 1 z 57
 1  2  3  4  5  6  ...  57   następna »