Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: szafran

Liczba znalezionych wiadomości: 20

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2015-03-05 | Komentarze: 0

    Wegetarianizm i jego odmiany

    Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autorstwa Zbigniewa Kurleto - mistrza kuchni, członka Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz eksperta Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

  • 2015-01-28 | Komentarze: 0

    Pasta perfetta

    Gdy po pracy brakuje czasu na przygotowanie kolacji, a my w kilka minut chcemy zjeść coś pysznego, zazwyczaj wybieramy makaron. Jego sycące możliwości Włosi odkryli już kilka wieków temu, a dziś docenia je cały świat. Jeżeli chcecie zostać mistrzami włoskiej pasty, mamy dla Was kilka wskazówek – jaki makaron wybrać, ile czasu go gotować i z czym łączyć.

  • 2014-12-10 | Komentarze: 0

    Devaldano przedstawia : Wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami

    Borowik - niekwestionowany król polskich lasów zaprasza na wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami – prawdziwie królewską ucztę we włoskim stylu. Właśnie za sprawą borowików to włoskie danie jest tak aromatyczne, że jeszcze zanim zostanie podane gościom czy domownikom na stół, zrobi ogromne wrażenie samym zapachem dobiegającym z kuchni!

  • 2014-05-15 | Komentarze: 0

    BlogerChef w Zamku Lubliniec (w wersji Fit&Easy)

    Już w najbliższy weekend poznamy pełen skład finalistów konkursu BlogerChef (www.blogerchef.pl). 16-17 maja odbędzie się bowiem ostatni z pięciu zaplanowanych półfinałów wspomnianej inicjatywy dla blogerów kulinarnych. Uczestnicy zaprezentują swój talent do łączenia smaków we wnętrzach Hotelu Zamku Lubliniec**** (www.zameklubliniec.pl) w Lublińcu k. Częstochowy.

  • 2013-03-04 | Komentarze: 0

    Ryż do Risotto Arborio marki Halina

    Ryż do Risotto Arborio marki Halina, to idealny sposób, aby poczuć w kuchni włoską aurę i smak. Wyjątkowo smaczny produkt, możliwy do serwowania na wiele sposobów, mile zaskoczy wszystkich domowników.

  • 2013-01-08 | Komentarze: 0

    Paella hiszpańska z owocami morza

    Dla miłośników owoców morza!

  • 2012-02-24 | Komentarze: 0

    Postna kuchnia z Kotányi

    Rozpoczął się właśnie 40-dniowy okres Wielkiego Postu. Tradycja nakazuje nam w tym czasie ograniczyć spożywanie niektórych potraw i słodyczy. W dawnej Polsce poszczono jedząc przez ten 40 dniowy okres wyłącznie żur, śledzie, kapustę, takie typowo postne potrawy. Dzisiaj do okresu Wielkiego Postu podchodzimy już mniej restrykcyjne. Warto jednak w tym czasie dać odpocząć naszym żołądkom po karnawale, a także oczyścić i wzmocnić ciało przed nadchodzącą, długo oczekiwaną wiosną. Oto kilka pomysłów na postną kuchnię.

  • 2011-07-12 | Komentarze: 0

    Orzeźwienie w stylu Grey Goose

    Czym byłby relaks nad basenem lub letnie przyjęcie bez orzeźwiającego drinka w ręku? Właśnie to zainspirowało producentów luksusowej wódki Grey Goose do stworzenia propozycji letnich koktajli, które cieszą zarówno podniebienie jak i oko.

  • 2011-05-17 | Komentarze: 0

    Grey Goose na Festiwalu Filmowym w Cannes

    11 maja Lazurowe Wybrzeże już po raz 64. zamieniło się w tło dla Festiwalu Filmowego w Cannes. Podczas tegorocznego święta kina obecna będzie także wódka Grey Goose, która od lat angażuje się w wydarzenia związane ze światem filmu.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »