Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: suszone kiełbasy

Liczba znalezionych wiadomości: 15

  • 2014-12-22 | Komentarze: 0

    Alfabet regionalnych specjałów bożonarodzeniowych

    Brukowiec kujawski, Siuśpaj, Fefernuski kociewskie, Juha. Co łączy te potrawy? Wbrew pozorom, odpowiedź jest prosta - Wigilia. Dzięki specjalnemu alfabetowi regionalnych przysmaków, dowiesz się co króluje na wigilijnych i bożonarodzeniowych stołach w różnych regionach Polski.

  • 2013-11-22 | Komentarze: 0

    Bez glutenu można żyć smacznie! Kilka słów o diecie bezglutenowej

    Celiakia jest jedną z najpoważniejszych nietolerancji pokarmowych człowieka. Szacuje się, że cierpi na nią przynajmniej 1 proc. populacji, a mimo to świadomość społeczna dotycząca tej choroby wciąż jest niewielka. Jedyną metodą jej leczenia jest stosowanie ścisłej diety bezglutenowej. Jak skomponować idealne menu, których produktów unikać i jak szukać tych właściwych na sklepowych półkach?

  • 2013-03-29 | Komentarze: 0

    Jak wybrać i podać wędlinę na wielkanocny stół?

    Święta Wielkanocne to wyjątkowa uczta dla podniebienia. Oprócz potraw z jajami, żurów i ciast uświetnią ją wędliny i wyroby z mięsa. Które z nich jednak wybrać i jak je podać? Podpowiadamy, jakich szynek i mięs nie powinno zabraknąć na świątecznym stole i na co zwrócić uwagę przy ich zakupie.

  • 2011-12-08 | Komentarze: 0

    Vegeta W Smak do... świąt

    Coraz częściej zdarza nam się eksperymentować z potrawami na świątecznym stole, jednak to tradycyjne dania – te, na które czekamy cały rok – królują w menu. Dzięki przyprawom Vegeta, gwarantującym wyśmienity smak, ich przygotowanie może być jeszcze szybsze i łatwiejsze.

  • 2011-11-25 | Komentarze: 0

    Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym

    Podsekretarz stanu Andrzej Butra uczestniczył dzisiaj w finale konkursu „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” JESIEŃ 2011. Uroczystość została zorganizowana po raz 36. przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego Oddział Technologii Mięsa i Tłuszczu (dawniej Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego) i odbyła się w ramach XXXVI Dni Przemysłu Mięsnego.

  • 2011-05-19 | Komentarze: 0

    Nie tylko kiełbasa czyli serowo-warzywne grillowanie z MSM MOŃKI

    Przed nami weekend majowy, a więc czas na posiłki w plenerze. Na polskim ruszcie od lat królują tłuste mięsa, a przecież wachlarz produktów nadających się do opiekania jest imponujący. Już dziś z MSM MOŃKI nudną kiełbasę zamień na wariacje na temat grillowanego sera.

  • 2011-04-15 | Komentarze: 0

    Wielkanoc to pyszny czas!

    Co jest jednym z najważniejszych elementów Świąt Wielkanocy dla każdej pani domu? spotkanie z rodziną oczywiście. A zaraz po nim? Uroczyste śniadanie. Podane na przepięknie zastawionym, kolorowym stole, na którym oprócz świeżych kwiatów i rzeżuchy znaleźć można tradycyjną święconkę.

  • 2011-04-11 | Komentarze: 0

    Informacja zbiorcza o wynikach kontroli planowej w zakresie jakości handlowej przetworów z mięsa czerwonego

    Zgodnie z Rocznym ramowym planem kontroli Inspekcji JHARS na 2010 rok w IV kwartale wszystkie wojewódzkie inspektoraty JHARS przeprowadziły kontrolę planową w zakresie jakości handlowej przetworów z mięsa czerwonego

  • 2010-12-14 | Komentarze: 0

    Rozsmakuj się w Świętach!

    Święta tuż tuż! Już wkrótce nasze domy wypełni zapach ciast, pieczonych mięs oraz smażonego karpia. Wyjątkowy smak bożonarodzeniowych potraw podkreślą przyprawy marki Vegeta – do bigosu, ryb oraz do dań z grzybów.

  • 2010-07-02 | Komentarze: 0

    Suszone kiełbasy nadal na topie

    Za co Polacy kochają suszone kiełbasy? Przede wszystkim za niezwykle wyrazisty smak i zapach. Ich ogromnym atutem jest długa trwałość – mogą długo leżeć w domu, nie tracąc unikalnych właściwości nawet, gdy za oknem szaleją letnie upały.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »