Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: sokołów sa

Liczba znalezionych wiadomości: 13

  • 2012-03-06 | Komentarze: 0

    Wyniki badań na zawartość glutenu

    Przedstawiamy wyniki V tury BADAŃ KONSUMENCKICH na zawartość glutenu w produktach, jakie przeprowadza Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Tym razem w laboratorium Nuscana przebadanych zostało kilka różnych grup produktów.

  • 2011-07-22 | Komentarze: 0

    Lista wystawców Polagra-Food 2011

    Ponad 200 firm z 22 krajów weźmie udział w tegorocznych targach Polagra-Food

  • 2011-04-01 | Komentarze: 0

    Jubileuszowy sukces EuroGastro 2011

    Ponad 19 tysięcy zwiedzających wzięło udział w największym w Polsce wydarzeniu dla branży HoReCa - XV Międzynarodowych Targach Gastronomicznych EuroGastro 2011, które odbyły się w dniach 23-25 marca w centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie. Wśród nich znaleźli się m.in. właściciele i zarządzający restauracjami, kawiarniami, pubami, barami szybkiej obsługi, placówkami zbiorowego żywienia, firmami cateringowymi, hurtowniami czy marketami, a także kucharze i szefowie kuchni. Na stoiskach kompleksowe oferty produktów i usług dla gastronomii prezentowało 261 wystawców z 14 państw. Zwiedzający po raz pierwszy właśnie na EuroGastro mogli zapoznać się z nowościami wprowadzanymi na polski rynek. Ponadto, wydarzenie urozmaicały liczne konkursy, pokazy i mistrzostwa, podczas których wyłoniono najlepszych baristów, kucharzy czy kelnerów. Honorowy patronat nad XV edycją targów EuroGastro objął Waldemar Pawlak, Minister Gospodarki.

  • 2010-09-20 | Komentarze: 0

    Złote Medale POLAGRA - FOOD 2010

    Medal MTP to najcenniejsze trofeum jakie można zdobyć na poznańskich targach. Medalami wyróżniane są najlepsze produkty cechujące się nowoczesnymi, innowacyjnymi rozwiązaniami technologicznymi oraz prezentujące najwyższą jakość.

  • 2010-04-16 | Komentarze: 0

    Integracja rozwiązań IT w Zakładach Mięsnych Jarosław

    Dobiega końca proces integracji rozwiązań BPSC wspierających produkcję w ZM Jarosław z systemem SAP funkcjonującym w całej grupie Sokołów. Powiązanie funkcjonalności zarządzania produkcją systemu ERP Impuls 5 z rozwiązaniem korporacyjnym obsługującym pozostałe obszary ZM Jarosław wymagało szeregu interfejsów odpowiedzialnych za skuteczną wymianę danych między oprogramowaniem różnych dostawców.

  • 2009-10-06 | Komentarze: 0

    Serek (nie)naturalny

    Co trzeci z 12 przetestowanych serków wiejskich różnych marek zawierał konserwanty chemiczne. Producenci nie informowali o tym konsumentów.

  • 2009-03-24 | Komentarze: 0

    Cena czy jakość - czyli mięsne trendy 2009 w województwie łódzkim

    Obecna sytuacja ekonomiczna sprawia, że wielu producentów żywności obawia się spadku sprzedaży i odwrotu klientów w stronę gorszych jakościowo wyrobów. Czym zatem kierują się konsumenci w momencie zakupu – wybierają produkty ze względu na ich jakość czy też ważniejsza jest cena? Badania przeprowadzone na zlecenie firmy PAMSO wskazują, że branża mięsno-wędliniarska w łódzkiem rządzi się swoimi prawami. Jak zatem wyglądają preferencje mieszkańców Łodzi oraz innych dużych miast regionu?

  • 2009-03-01 | Komentarze: 0

    Grupa Sokołów, lider branży mięsnej, wybiera SAP i BCC

    Celem kompleksowego wdrożenia SAP ERP, prowadzonego przez BCC, jest usprawnienie działalności operacyjnej zakładów Sokołowa i centralizacja zarządzania grupą.

  • 2009-03-01 | Komentarze: 0

    Najbardziej kompleksowe wdrożenie w branży spożywczej

    Rozpoczyna się współpraca BPSC SA z firmą Virtu, producentem popularnych wyrobów garmażeryjnych. Usługi obejmą zarówno sprzedaż wyspecjalizowanego sprzętu jak i wdrożenie rozwiązań kompleksowego systemu Impuls 5.

  • 2008-12-17 | Komentarze: 0

    61% Polaków spośród wszystkich rodzajów wędlin wybiera szynkę

    Statystyczne gospodarstwo domowe kupuje przeważnie 25-50 dag wędlin w ciągu tygodnia, głównie w wyspecjalizowanym sklepie mięsnym. Wizerunkowym liderem jest Sokołów, jednak generalnie siła marek producentów wędlin jest niska. Wędliny wkładamy więc do koszyka, często nie kojarząc z konkretną marką - wynika z raportu "Monitor Rynku Wędliniarskiego 2008" ARC Rynek i Opinia.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »