Wyniki wyszukiwania dla frazy: smalec z g

Liczba znalezionych wiadomości: 16

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie - pączki

    Z cukrem pudrem lub lukrem. Do wyboru - do koloru!

  • 2014-11-05 | Komentarze: 0

    Gęsina na św. Marcina. Smalec z gęsi przez cały rok

    Smalec gęsi to tłuszcz mający zastosowanie nie tylko w kuchni. W medycynie ludowej wykorzystywano go m.in. do leczenia chorób układu oddechowego. Pamiętając o starym przysłowiu „Na świętego Marcina dobra gęsina”, warto zwrócić uwagę również na gęsi smalec.

  • 2013-07-30 | Komentarze: 0

    Polska żywność ponownie doceniona

    Podczas IX audytu produktów spożywczych zgłoszonych do Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego "Doceń polskie", eksperci oceniali biorące udział wyroby i najlepsze z nich wyróżnili certyfikatem. Spotkanie to było swoistym forum wymiany doświadczeń i opinii dotyczących polskiej kuchni i sposobu odżywiania się w Polsce.

  • 2013-01-21 | Komentarze: 0

    Oddaj się zimowemu szaleństwu, nie chorobie!!

    W roku kalendarzowym nie ma okresu, podczas którego stan naszej kondycji byłby tak istotny jak zimą. Przeszywający chłód sprzyja bowiem obniżeniu odporności organizmu, a co za tym idzie, zwiększonej podatności na choroby. Nie możemy sobie jednak na nie pozwolić, kiedy jest tak wiele okazji do zabaw na stoku i lodowisku. Żeby zadbać o formę wystarczy odpowiednio się odżywiać!

  • 2012-02-24 | Komentarze: 0

    Godło „Doceń polskie” dla 3 produktów MASMAL

    Podczas IV certyfikacji Loża Ekspertów przyznała certyfikat „Doceń polskie” 3 wyrobom produkowanym w firmie MASMAL.

  • 2012-02-08 | Komentarze: 0

    Dodaj sobie energii na stoku - pyszności z wiejskiego stołu!

    Zimą zwykle wyjeżdżamy w góry, na narty czy snowboard. To doskonały sposób na aktywny wypoczynek i spędzenie czasu wspólnie z rodziną oraz ze znajomymi. Podczas szaleństw na stokach, wydatkujemy ogromne pokłady energii, którą koniecznie trzeba uzupełnić. Podpowiadamy, co i jak jeść, aby mieć siłę do zwiększonej aktywności fizycznej oraz uchronić organizm przed przeziębieniem i grypą.

  • 2011-12-20 | Komentarze: 0

    Potrawy z kaczki i gęsi na Boże Narodzenie

    Czerpiąc inspirację ze staropolskiej kuchni oraz tradycji DROSED proponuje, aby w święta na naszych stołach zagościły potrawy ze szlachetnego drobiu.

  • 2011-07-28 | Komentarze: 0

    DROBGEN - Odkryj tajemnicę tradycyjnego, kaszubskiego smaku, teraz ze Znakiem „Doceń polskie”

    „Żyjemy w czasach kiedy tak dużo mówi się wzroście skażenia środowiska naturalnego. Artykuły spożywcze po jakie sięgamy na co dzień zawierają ogromne ilości konserwantów, sztucznych barwników i innych dodatków. W trosce o zdrowie naszych klientów postanowiliśmy to zmienić!

  • 2011-07-08 | Komentarze: 0

    Smakołyki ze słoików wiejskiej spiżarni!

    Słoiki z linii Wiejska Spiżarnia to produkty nawiązujące smakiem i opakowaniem do tradycyjnych przetworów polskiej wsi. Najwyższej jakości smalec, pasztet, wątrobianka czy kiełbasa z dodatkiem naturalnych przypraw, bez użycia konserwantów, zostały przygotowane według oryginalnych receptur.

  • 2011-06-14 | Komentarze: 0

    Dla silnego mężczyzny od… Zagłoby - nowe pasztety i smalce do chleba

    Rieber Foods Polska S.A. wprowadza na rynek cztery produkty do smarowania chleba, które poszerzą ofertę marki Zagłoba – nowej linii sycących dań gotowych o tradycyjnym swojskim smaku. Propozycja na wakacyjny biwak lub pożywną kolację po dniu ciężkiej pracy, adresowana głównie do męskiej grupy konsumentów.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »