Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: serwatka

Liczba znalezionych wiadomości: 15

  • 2015-02-25 | Komentarze: 0

    Ser żółty – jak zrobić domowym sposobem?

    Ser żółty ceniony jest za aromat i szerokie zastosowanie kulinarne. Dodaje charakteru naszym kanapkom, wzbogaca smak zapiekanek, makaronów i sałatek. Wbrew obiegowej opinii jest też niezwykle wartościowym produktem i powinien znajdować się w naszym codziennym jadłospisie. Na co zwracać uwagę przy jego zakupie i w jaki sposób przygotować go samodzielnie w domu?

  • 2014-10-13 | Komentarze: 0

    W Bieluchu nie ma już gumy guar

    Serek naturalny Bieluch stał się synonimem produktu nieskażonego żadnymi sztucznymi dodatkami. I tak jest od 20 lat. Rodzina Bieluchów to także serki z dodatkami smakowymi, różniące się składem od produktu wzorcowego – mówi Agnieszka Lenart.

  • 2011-08-26 | Komentarze: 0

    Robot Kawasaki w Monieckiej Spółdzielni Mleczarskiej

    Moniecka Spółdzielnia Mleczarska w Mońkach zainwestowała w zrobotyzowane stanowisko do paletyzacji serwatki w proszku. Firma zdecydowała się na robota Kawasaki, którego dostarczył ASTOR - dystrybutor robotów przemysłowych Kawasaki w Polsce.

  • 2011-08-24 | Komentarze: 0

    Wlepki na żarty, ser na serio

    „Głodnemu… Serenada na myśli” czy „Przez Serenadę do serca” to tylko dwa z kilkudziesięciu haseł, jakie od września znajdą się na opakowaniach serów żółtych w plastrach marki Serenada. Wystarczy tylko odkleić Czarną Dziurę i nakleić w dowolne miejsce: np. na komputer, pudełko śniadaniowe czy na drzwiach lodówki.

  • 2011-05-12 | Komentarze: 0

    Meriläinen i Bajko: konsolidacja konieczna i korzystna

    O nadchodzącym procesie konsolidacji rozmawiali w Radzyniu Podlaskim przedstawiciele polskiego mleczarstwa. Większość z nich była zgodna, że obecna struktura branży blokuje rozwój i osłabia jej konkurencyjność. Doświadczenia innych krajów europejskich wskazują tymczasem, że tylko więksi producenci mogą skutecznie rywalizować na rynku rodzimym i międzynarodowym.

  • 2010-12-15 | Komentarze: 0

    Skąd się biorą dziury w serze? - czyli dzień otwarty w S.M. Spomlek

    Po raz pierwszy w ponad 100 letniej historii istnienia Spółdzielczej Mleczarni Spomlek w minioną sobotę (11 grudnia 2010 r.) mieszkańcy Radzynia Podlaskiego mogli zobaczyć na własne oczy jak produkowane są różne produkty mleczne a przede wszystkim sery żółte; Radamer, Bursztyn.

  • 2010-07-23 | Komentarze: 1

    Podróże ze smakiem

    Wafle ryżowo – kukurydziane Jumbo firmy Good Food to produkt sprawdzający się w każdej temperaturze, idealny do wykorzystania w czasie podróży, weekendowej wycieczki, dłuższego spaceru… Jest to znakomita przekąska dla osób poszukujących wyrazistego smaku połączonego z zaletami zdrowych zbóż.

  • 2010-05-13 | Komentarze: 0

    Spomlek i Elbląg łączą się

    Członkowie spółdzielni mleczarskich z Radzynia Podlaskiego i Elbląga wyrazili zgodę na ich połączenie. Obie firmy mają teraz niespełna cztery miesiące na ujednolicenie swojej działalności. Dla rolników najważniejsze jest to, że w Elblągu za mleko otrzymają takie same stawki jak na Podlasiu. Będzie to spore wyzwanie dla innych producentów z Pomorza i Warmii.

  • 2010-04-02 | Komentarze: 0

    Serenada podąża tropem Oscara

    Rynkowy debiut Serenady, pierwszej polskiej marki serów żółtych, wspierają niekonwencjonalne działania marketingowe. Już wkrótce na ekranach telewizorów pojawi się spot reklamowy przygotowany w łódzkim studiu „Se-Ma-For”. Podobnie jak nagrodzony Oscarem film „Piotruś i wilk”, został on wyprodukowany metodą animacji poklatkowej.

  • 2010-02-15 | Komentarze: 0

    Serenada kroi się na dobry dzień

    Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek porządkuje portfel swoich produktów. Pod wspólną marką Serenada do sprzedaży trafi osiem serów. Dzięki odważnym opakowaniom, konsumenci bez trudu znajdą je na sklepowych półkach. Nowa marka ma zmienić postrzeganie sera i nadać mu bardziej radosny charakter.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »