Wyniki wyszukiwania dla frazy: segafredo

Liczba znalezionych wiadomości: 10

  • 2014-04-11 | Komentarze: 0

    Crema Caffe – nowość Segafredo na gorące dni

    Lato to okres dający gastronomom możliwość zwiększenia obrotów w swoich lokalach. Ogródki to idealne miejsce na sprzedaż sorbetu kawowego czy kawy mrożonej. W przeddzień rozpoczęcia sezonu letniego, Segafredo Zanetti proponuje rozwiązanie, która pomoże utrzymać wysoką sprzedaż produktów kawowych w gorące dni - mrożoną kawę UHT Crema Caffe.

  • 2012-05-21 | Komentarze: 0

    Święto kawy trwa!

    Włoski producent kawy Segafredo Zanetti w tym roku obchodzi 10 urodziny istnienia na polskim rynku. Z tej okazji firma przygotowała kampanię promocyjną, w której entuzjaści małej czarnej mogą uczestniczyć w konkursach i wygrywać atrakcyjne nagrody.

  • 2012-03-21 | Komentarze: 0

    Segafredo Zanetti Poland w tym roku zdmuchnie 10 świeczek

    Segafredo Zanetti Poland obchodzi w tym roku jubileusz dziesięciolecia istnienia na polskim rynku. Z tej okazji kontrahenci i klienci firmy – członkowie Klubu Segafredo - będą mieli okazję do promowania swoich lokali i wygrywania atrakcyjnych nagród.

  • 2012-02-24 | Komentarze: 0

    Kawa niejedno ma imię

    Espresso, kawa po turecku a może amerykańska? Istnieje kilka technik parzenia małej czarnej, jednak sposób w jaki to zrobimy w dużej mierze decyduje o jej smaku, mocy i wpływie na organizm. Aby mieć pewność, że kawa spełni nasze oczekiwania, warto dowiedzieć się jakie efekty dają różne metody jej przygotowania.

  • 2012-01-27 | Komentarze: 0

    Kawowa etykieta

    O tradycji podawania kawy napisano niejedną książkę. Ten kojarzony ze słoneczną Italią napój, ma swoich zwolenników na całym świecie. Przysłowie „co kraj to obyczaj” nie znajduje jednak zastosowania w kontekście serwowania „małej czarnej” – tutaj zasady pozostają niezmienne. Warto bliżej się im przyjrzeć, aby uniknąć towarzyskiej gafy.

  • 2012-01-16 | Komentarze: 0

    Segafredo Zanetti seria Le Origini - kawa w kilku odsłonach

    W długie zimowe popołudnia chętnie wspomagamy się dawką energii w postaci małej czarnej. Ponieważ pijemy jej dużo, warto wzbogacić kawowe menu o nowe propozycje.

  • 2011-09-14 | Komentarze: 0

    Kawowy Savoir Vivre

    O sposobach przygotowania kawy napisano niejedną książkę. Ten kojarzony ze słoneczną Italią napój, ma swoich zwolenników na całym świecie. Dzięki temu włoska „mała czarna” doczekała się wielu odmian. Jednak jedna rzecz pozostaje niezmienna - zasady jej podawania.

  • 2011-09-02 | Komentarze: 0

    Z prawdziwej pasji rodzi się prawdziwa kawa – „Akademia Espresso” Segafredo Zanetti

    Umiejętne parzenie kawy jest kunsztem, którego można się nauczyć. Nie trzeba być wybitnym znawcą tematu czy najlepszym baristą – wystarczy poznać zasady poruszania się po świecie włoskiego espresso, dzięki którym każda kolejna przygotowana przez nas „mała czarna” będzie zachwycała finezją smaku, stanowiąc ucztę dla zmysłów.

  • 2011-07-26 | Komentarze: 0

    Wyróżnij swój lokal z „Umów się kawę Segafredo”

    Silna konkurencja w sektorze gastronomicznym sprawia, że właścicielom lokali coraz trudniej jest wyróżnić swoją ofertę na rynku. Co zatem zrobić, by zaistnieć w świadomości konsumentów i zdobyć nowych klientów?

  • 2011-07-11 | Komentarze: 0

    Z prawdziwej pasji rodzi się prawdziwa kawa – „Akademia Espresso” Segafredo Zanetti

    Kawa espresso to finezja smaku i uczta dla zmysłów – pod warunkiem, że zostanie odpowiednio przygotowana. Opierając się na doświadczeniu, zdobytej wiedzy oraz zamiłowaniu do kawy, firma Segafredo Zanetti opracowała pięć zasad poruszania się w świecie włoskiego espresso, czyli „5M”.

Strona 1 z 1
 1