Wyniki wyszukiwania dla frazy: salceson

Liczba znalezionych wiadomości: 8

  • 2011-07-26 | Komentarze: 0

    Druga certyfikacja produktów w programie „DOCEŃ POLSKIE”

    W dniu 12 lipca br. w Hotelu Swing w Krakowie odbyła się druga certyfikacja produktów zgłoszonych do udziału w ogólnopolskim programie promocyjnym DOCEŃ POLSKIE. Program realizowany jest pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, a jego celem jest szeroka promocja oraz wsparcie medialne naszych rodzimych wyrobów i ich producentów. Posiadanie znaku promocyjnego DOCEŃ POLSKIE świadczy o najwyższej jakości wyrobów i daje szereg korzyści nie tylko ich producentom, ale również klientom.

  • 2010-11-03 | Komentarze: 0

    Targi NATURA FOOD 2010 - podsumowanie

    W dniach 15 – 17 października 2010 odbyła się III edycja Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD. Organizatorem imprezy były Międzynarodowe Targi Łódzki Sp. z o.o., a honorowy patronat na targami sprawowali Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałek Województwa Łódzkiego.

  • 2009-12-07 | Komentarze: 0

    Nowość na rynku - Dębowa Spiżarnia - Wędliny w dobrym smaku

    Linia Dębowa odkrycie na rynku wędlin premium. Od grudnia na sklepowych półkach można znaleźć produkty Zakładów Mięsnych „Pekpol Ostrołęka” sygnowane marką Dębowa Spiżarnia.

  • 2009-12-03 | Komentarze: 0

    Świąteczna propozycja Pekpolu

    Na czas Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku, Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” przygotowały dla swoich konsumentów serię wyśmienitych wędlin i mięs, stanowiących uzupełnienie każdego polskiego świątecznego stołu.

  • 2009-11-10 | Komentarze: 0

    Viando poszerza linię Classic i zmienia jej opakowania

    Viando dokonuje zmian w swojej najbardziej popularnej linii produktów. Wśród nowych propozycji będą mogły znaleźć coś dla siebie zabiegane gospodynie domowe oraz wybredni smakosze.

  • 2009-09-30 | Komentarze: 0

    Wędliny MyEcolife

    Skład wędliny MyEcolife jest tak komponowany, by nie było potrzeby stosowania chemicznych konserwantów - w procesie stosujemy jedynie sól peklującą, zawierającą azotyn sodu (0,008% całego składu), która pozwala zapobiec występowaniu jadu kiełbasianego, który byłby dla Ciebie bardzo szkodliwy. Proces odbywa się pod czujnym i krytycznym okiem technologów! Do wędlin dodajemy naturalne przyprawy tylko z ekologicznych upraw, takie jak czosnek, majeranek, pieprz czy gałka muszkatołowa. Wszystkie te dodatki posiadają certyfikat zgodności produktu rolnictwa ekologicznego.

  • 2009-07-20 | Komentarze: 0

    Gala Finałowa XVI edycji Ogólnopolskiego Konkursu Promocyjnego AGRO POLSKA 2009

    Ogólnopolski Konkurs Promocyjny AGRO POLSKA to program, którego zadaniem jest wyłonienie wysokiej jakości produktów branży rolno-spożywczej i oznaczenie Godłem AGRO POLSKA – prestiżowym symbolem gospodarczym będącym skutecznym narzędziem promocji, umacniania pozycji rynkowej oraz kształtowania pozytywnego wizerunku produktów. Honorowy Patronat: Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi

  • 2009-05-13 | Komentarze: 0

    Sukces Zakładów Mięsnych Pamso

    15 maja 2009 roku w Warszawie odbędą się DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO WIOSNA 2009, podczas których wręczone zostaną dyplomy oraz puchar za „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym”. Wśród doborowego grona wyróżnionych firm z całego kraju znalazły się Zakłady Mięsne Pamso S.A., które zajęły I-sze miejsce w wiosennej edycji konkursu. Jury doceniło aż 20 produktów pabianickiego producenta.

Strona 1 z 1
 1