Wyniki wyszukiwania dla frazy: rynek oliwy'

Liczba znalezionych wiadomości: 7

  • 2013-11-21 | Komentarze: 0

    Andrzej Polan rozsmakował się w Hiszpańskiej Oliwce

    Niepodważalne zalety hiszpańskiej oliwki i jej wyjątkowy smak urzekły Andrzeja Polana, szefa kuchni warszawskiej restauracji Soul Kitchen, znanego z porannego programu Dzień Dobry TVN. Hiszpańskie oliwki idealnie wpisały się w filozofię tego kulinarnego wirtuoza, która zakłada, że na sukces w kuchni składają się: najlepsze składniki, proste przepisy i genialny smak!

  • 2011-06-08 | Komentarze: 0

    O-I rozpoczyna pierwszą światową kampanię propagującą szkło

    Prezesi firm, menedżerowie marki, szefowie kuchni i ekolodzy przyłączają się do kampanii Glass is Life™, by podzielić się swoją miłością do szkła i zachęcić firmy do jego wybierania

  • 2008-11-12 | Komentarze: 0

    Carmen: oliwy z hiszpańskim temperamentem

    W południowej Hiszpanii, w samym sercu Andaluzji, na słonecznych zboczach Sierra Morena, dojrzewają dorodne owoce drzewek oliwnych. Zbierane i selekcjonowane pod okiem wykwalifikowanych kiperów, zmieniają się w „śródziemnomorskie złoto” – oliwę extra virgin z pierwszego tłoczenia.

  • 2008-09-02 | Komentarze: 0

    Rynek suszonych śliwek, moreli i orzechów wzrósł o 8%

    W zeszłym roku rynek suszonych śliwek, moreli i orzechów urósł o 8 proc. W tym dobra koniunktura się utrzyma, bo coraz częściej sięgamy po bakalie jako przekąski.

  • 2008-06-03 | Komentarze: 0

    Oliwa Bakalland

    Oliwa z oliwek jest coraz częściej stosowana w polskiej kuchni, jednak udział tego produktu w rynku tłuszczów jest nadal niewielki. Inwestycje w tym segmencie zapowiada Bakalland, lider rynku bakalii w Polsce.

  • 2008-05-05 | Komentarze: 0

    Lekkie, kremowe, chłodne …. Felco

    Wiosna i lato to czas błogiego relaksu, a zarazem lekkich i łatwych w przygotowaniu posiłków z warzyw. Warto włączyć je do menu hoteli i restauracji, aby zapewnić klientom dania orzeźwiające, apetyczne i bogate w składniki odżywcze.

  • 2008-03-13 | Komentarze: 0

    Coca-Cola wprowadza nowe produkty do asortymentu soków marki Cappy

    Oferta firmy zawiera 10 smaków, w tym nowe - mętne jabłko czy pomarańcza z miąższem. Soki, nektary i napoje będą dostępne w nowych opakowaniach: kartonowych o pojemności 1 l oraz 0,2 l, w butelkach PET o pojemności 0,33 l.

Strona 1 z 1
 1