Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: pstrąg

Liczba znalezionych wiadomości: 35

  • 2015-12-23 | Komentarze: 0

    Barszcz z uszkami odchodzi do lamusa? Nowe oblicze wigilijnego stołu

    Krem z buraczków z kozim serem, sushi czy pierogi z dynią to nie tylko pozycje z menu dobrej restauracji, ale też potrawy, które serwowane są obecnie na…wigilijnym stole.

  • 2015-01-28 | Komentarze: 0

    Tajemnice marynowania

    Potrawy z mięsa czerwonego, drobiu bądź ryby nie mogą obyć się bez odpowiednio dobranych przypraw. Różne ich kombinacje tworzą marynaty – dodatki, od których w dużym stopniu zależy końcowy efekt kulinarny. Jak przygotować najlepszą marynatę? Jakich błędów nie popełniać? Oto kilka wskazówek.

  • 2014-12-12 | Komentarze: 0

    Gotujemy po polsku: Appetita na święta

    Boże Narodzenie to radosne i długo wyczekiwane święta. Zapach lasu, który wnosi do domu zielona choinka oraz aromaty świątecznych ziół i przypraw potrafią wprowadzić w magiczny nastrój. Nieodłącznym elementem świąt jest suto zastawiony stół, na którym nie może zabraknąć tradycyjnych polskich potraw. Przy ich przyrządzaniu warto sięgnąć po skomponowane według sprawdzonych receptur mieszanki przyprawowe Gotujemy po polsku Appetita.

  • 2014-04-11 | Komentarze: 0

    Limito stawia na łososia w soli morskiej i marynatach

    Firma Limito, jeden z wiodących producentów łososia wprowadza na rynek nowe produkty marynowane Premium. W ofercie znajdziemy cztery nowości, w których zamiast tradycyjnej soli kuchennej zastosowano sól morską. Ponadto Limito proponuje konsumentom trzy nowe marynaty: pomarańczową, pesto z serem oraz kolorowy pieprz. Nowości te można zakupić w ofercie specjalnej na portalu Gruper.pl.

  • 2013-12-13 | Komentarze: 0

    Kulinarne zwyczaje Polaków na święta – najczęściej wybieramy barszcz z uszkami

    Aż 93 proc. Polaków wskazało, że na ich świątecznym stole będzie królowała tradycyjna kuchnia i swojskie smaki – wynika z badań przeprowadzonych przez markę MOSSO. Najbardziej populanymi potrawami są barszcz czerwony z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, śledź w oleju oraz smażona ryba, ale pojawiają się także nowe apetyczne i odważne kulinarne trendy.

  • 2013-12-12 | Komentarze: 0

    Nie samym karpiem Wigilia stoi - zawijasy z dorsza i tuńczyka

    Karp – tradycyjne danie wigilijne, to dość kontrowersyjna ryba, która owszem ma rzeszę zwolenników, ale wiele osób wręcz nie toleruje jej smaku. Szczęśliwie, przepisów na rybne przysmaki nie brakuje, dlatego przeciwnicy karpia mogą spać spokojnie, bo przecież wigilia nie samym karpiem stoi!

  • 2013-11-21 | Komentarze: 0

    Andrzej Polan rozsmakował się w Hiszpańskiej Oliwce

    Niepodważalne zalety hiszpańskiej oliwki i jej wyjątkowy smak urzekły Andrzeja Polana, szefa kuchni warszawskiej restauracji Soul Kitchen, znanego z porannego programu Dzień Dobry TVN. Hiszpańskie oliwki idealnie wpisały się w filozofię tego kulinarnego wirtuoza, która zakłada, że na sukces w kuchni składają się: najlepsze składniki, proste przepisy i genialny smak!

  • 2013-05-22 | Komentarze: 0

    Nowość od firmy Bielmar - Śniadaniowa z Masłem

    Zakłady Tłuszczowe Bielmar wprowadzają na rynek smakowitą nowość - margarynę "Śniadaniową" z dodatkiem masła.

  • 2013-04-24 | Komentarze: 0

    Grillowanie z internetu już w weekend majowy

    Frisco w kwietniu przeprowadziło kolejną ankietę na próbie 800 internautów zarejestrowanych we Frisco.pl. Przedstawiamy wyniki badań dotyczącej grillowych przyzwyczajeń Polaków.

  • 2013-04-24 | Komentarze: 0

    Najnowszy raport o grillowych zwyczajach!

    Ponad 80 proc. badanych wskazało, że na ich „majówkowym” grillu znajdzie się tradycyjna kiełbasa – wynika z danych firmy MOSSO. Popularne są także karkówka, szaszłyki, drób, kaszanka oraz ryby. Wśród dodatków prym wiodą ketchup i musztarda.

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »