Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: preferuj

Liczba znalezionych wiadomości: 74

  • 2017-12-08 | Komentarze: 0

    Święta z TRADYCYJNYMI wędlinami

    Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne dni to już degustacja różnorodności - najlepszych wędlin. Szynek, schabów i kiełbas TRADYCYJNYCH w smaku i sposobie przyrządzania. Te najlepsze wytwarzane są w podbeskidzkich Buczkowicach, wiedzą o tym eksperci bowiem odznaczyli je godłem Doceń Polskie.

  • 2015-04-24 | Komentarze: 0

    Filiżanka wypełniona miłością, czyli herbaciane kompozycje idealne na Dzień Matki

    Dzień Matki stanowi wyjątkową datę w kalendarzu każdego z nas. Zwykle obdarowujemy wtedy swoje Mamy drobnymi podarunkami. Dla nich jednak najcenniejszym prezentem jest poświęcony im czas. Chwile spędzone w towarzystwie tak ważnej osoby warto celebrować, a dobrym sposobem na ich umilenie jest filiżanka aromatycznego naparu. Doskonale wie o tym marka „Czas na Herbatę”. Specjalnie z myślą o 26 maja przygotowała ona trzy wyjątkowe kompozycje herbaciane: „Serce Matki”, „Miłosny uśmiech” i „Ogród miłości”.

  • 2015-01-13 | Komentarze: 0

    SERTOP - Smaki roku 2014

    Rok 2014 oceniamy jako rok stale rosnących wymagań klientów - mówi Aneta Będkowska, Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem w firmie Sertop.

  • 2014-12-17 | Komentarze: 0

    O sukcesie decydują detale

    Świat smaków to świat magiczny. Pamiętamy babcine keksy, pyszne serniki ciotki i makowiec naszej mamy. Wracamy do wiekowych przepisów, odnajdujemy je w komodach i odtwarzamy tamte smaki. O sukcesie najczęściej decydują detale. Odpowiednia proporcje, sekundy w których należy dodać odpowiedni składnik - nie za wcześnie i nie za późno. Ale prawdziwą różnicę w smaku tworzą dodatki. Nie tylko nadają odpowiedni smak naszym wypiekom i daniom ale również dodają pięknego wyglądu...że aż "ślinka nam cieknie".

  • 2014-11-07 | Komentarze: 0

    5 rad Mirka Drewniaka dot. zdrowego i pełnowartościowego śniadania.

    8 listopada obchodzimy Dzień Zdrowego Śniadania. Z tej okazji Mirek Drewniak, mistrz kuchni i przewodniczący Loży Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, podpowiada jak skomponować pełnowartościowy i zarazem lekki pierwszy posiłek dnia.

  • 2014-08-01 | Komentarze: 0

    Sposób na lato? Zimny Anatol!

    Gdy temperatura na zewnątrz przekracza 30˚C początkowo cieszymy się, że w końcu i do nas zawitało prawdziwe lato. Z czasem upał zaczyna męczyć, w końcu staje się nieznośny a nawet niebezpieczny. Jak przetrwać wysokie temperatury i co pić w upały, by nie zwariować?

  • 2014-05-06 | Komentarze: 0

    Konfigurator dobrego śniadania

    O tym jak ważne jest dobre śniadanie nie trzeba nikogo przekonywać. Dobre w 2 znaczeniach – dobre w smaku i dobre dla naszego zdrowia. Dobre śniadanie dostarczy powoli uwalnianej energii, witamin oraz mikroelementów.

  • 2014-04-18 | Komentarze: 0

    Do święconki i na wielkanocny stół – pamiętajmy o chrzanie!

    Chrzan jest jednym z nieodłącznych elementów wielkanocnej tradycji – obecny w święconce symbolizuje siłę witalną, którą ma nam zapewnić na cały rok. Staropolski zwyczaj głosi, że przed świątecznym śniadaniem należy spożyć go na czczo, a następnie trzy razy chuchnąć w komin, by móc objadać się bezkarnie!

  • 2014-04-08 | Komentarze: 0

    Sypnij smakiem na Wielkanoc

    Marka HELIO to pomocnik każdej pani domu. Zwłaszcza w okresie przedświątecznym, kiedy każda minuta w kuchni jest "na wagę złota", z pomocą przychodzą nam produkty rodzimego i uznanego producenta bakalii. Owoce suszone, orzechy, płatki migdałowe, polewy i dekoracje czekoladowe, skórka pomarańczowa to tylko niektóre pozycje z bogatej oferty HELIO. Wszystkie produkty są najwyższej jakości, produkowane zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa, smaczne i przyjazne dla użytkownika. W zasadzie jedyne co trzeba zrobić, to odpakować paczkę, wsypać produkt i ....prawie gotowe:)

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

Strona 1 z 8
 1  2  3  4  5  6  ...  8   następna »