Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: poznaj

Liczba znalezionych wiadomości: 133

  • 2018-09-12 | Komentarze: 0

    Lubelskie Święto Młodego Cydru zaprasza na Przyjęcie w sadzie

    500 osób przy wspólnych stołach, 5 ton jabłek, 500-litrowa beczka Młodziaka, ponad 500 prezentów i szarlotka dla wszystkich - Lubelskie Święto Młodego Cydru zaprasza na swoje 5. urodziny. Wyjątkowa edycja Święta odbędzie się w sobotę 15 września na Placu przed Centrum Kultury.

  • 2018-02-23 | Komentarze: 0

    Poznaj Ogrody Natury w nowej odsłonie!

    Soki marki Ogrody Natury trafiły do sklepów w zupełnie nowej odsłonie. Tradycyjny smak, przywołujący wspomnienia domowych przetworów z babcinej spiżarni, podkreślają teraz wygodna butelka z etykietą w ekologicznym stylu.

  • 2017-10-24 | Komentarze: 0

    Jak dbać o figurę z sokami i warzywami Marwit? Poznaj przepisy dla kobiet, mężczyzn i nastolatków

    Chcecie być fit, szczupli i cieszyć się idealną sylwetką? Pomogą, oczywiście, ćwiczenia, ale również odpowiednia dieta. Poznajcie przepisy na dania dla kobiet, mężczyzn i dzieci, przygotowane z wykorzystaniem zdrowych i świeżych produktów Marwit.

  • 2015-03-05 | Komentarze: 0

    Wegetarianizm i jego odmiany

    Wegetarianizm to nie tylko sposób odżywiania się, ale też styl życia. Poznaj jego odmiany i wypróbuj oryginalny przepis na wegetariański specjał autorstwa Zbigniewa Kurleto - mistrza kuchni, członka Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz eksperta Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

  • 2015-03-02 | Komentarze: 0

    Ciemne Winogrona Puffins – poznaj nowy wymiar przekąski pełnej naturalnych witamin.

    W ofercie produktowej rodzimej marki Puffins pojawiła się nowość - naturalne, suszone nowoczesną metodą puffingu Ciemne Winogrona, których intensywny, owocowy smak, idealna chrupkość, moc naturalnych witamin i wartości odżywczych rewolucjonizują dotychczasowe myślenie o przekąskach. Metoda puffingu różni się diametralnie od tradycyjnych metod suszenia, a starannie przemyślany proces produkcji przekąsek i wyeliminowanie z niego wszelkich sztucznych czy chemicznych komponentów sprawiają, że przekąskę Puffins można podgryzać bez ograniczeń ciesząc się jej doskonałym smakiem, chrupkością i naturalnym bogactwem witamin.

  • 2014-11-24 | Komentarze: 0

    Lecznicze właściwości ostropestu plamistego

    Chcesz wzmocnić swój organizm naturalnymi sposobami? Sprawdź, jak możesz to zrobić z wykorzystaniem oleju z ostropestu plamistego. Poznaj ciekawe informacje na temat tego produktu i rośliny, z której jest wytwarzany.

  • 2014-11-04 | Komentarze: 0

    Domowe sposoby na jesienne przypadłości

    Z czym kojarzy Ci się jesień? Z kolorowymi liśćmi spadającymi z drzew, babim latem, grzybobraniem, a może z robieniem przetworów? Ta pora roku jest także (niestety) synonimem problemów. Zatkany nos i niekończący się katar, sterty zużytych chusteczek, bóle mięśni i gardła, trudności z przełykaniem, uporczywy kaszel - dla niektórych z nas właśnie te objawy są synonimem jesieni. Poznaj domowe sposoby złagodzenia oznak przeziębienia, m.in. sprawdzony sposób na miksturę pomagającą pokonać zapalenie krtani, a trwająca pora roku będzie kojarzyła się wyłącznie pozytywnie.

  • 2014-09-04 | Komentarze: 0

    Kobiety Smakują Inaczej - badanie marki Karmi

    W domu wieczorową porą. Z mężem, z chłopakiem, przyjaciółmi lub we własnym towarzystwie. W dni powszednie, choć częściej w weekend. Badania przeprowadzone przez markę Karmi pokazują, że kobiety - tak samo jak mężczyźni - są piwnymi smakoszami. Różnica polega jedynie na rytuale spożywania tego napoju.

  • 2014-06-17 | Komentarze: 0

    Piknik z ambasadorką Bielucha

    Ponad stu wystawców, pokazy kulinarne, degustacje bezpłatne i sprzedaż produktów, słońce na przemian z deszczem – oto sceneria jedenastego pikniku „Poznaj Dobrą Żywność” w ogrodach Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

  • 2014-06-11 | Komentarze: 0

    Kamiennogórski ser pleśniowy – niezmienna receptura, która kusi smakiem

    Niepowtarzalna głębia smaku i lekka konsystencja to charakterystyczne cechy „Kamiennogórskiego sera pleśniowego” od SM KaMos. Jego zdecydowany, niemal pikantny smak z grzybową nutą i wyjątkowy zapach, to nie lada gratka dla serowych koneserów. Ten pleśniowy ser dojrzewający powstaje według tradycyjnej, niezmiennej od ponad półwiecza receptury - historia jego produkcji sięga lat 50. ubiegłego wieku. „Kamiennogórski ser pleśniowy” nie zawiera żadnych konserwantów oraz polepszaczy. Mleko pozyskiwane do jego produkcji pochodzi z gospodarstw wolnych od GMO, co potwierdza znak „Jakość, Tradycja”. Jego tradycyjność i wysoka jakość udokumentowana jest także wpisem sera na Listę Produktów Tradycyjnych.

Strona 1 z 14
 1  2  3  4  5  6  ...  14   następna »