Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: pomidory

Liczba znalezionych wiadomości: 231

  • 2015-12-21 | Komentarze: 0

    Sylwester i Nowy Rok z kuchniami świata!

    Na Sylwestra świetnie sprawdzą się dania, które możemy przygotować przed przyjściem gości, dzięki temu w trakcie imprezy nie będziemy musieli spędzać czasu w kuchni. Idealnie byłoby, gdyby następnego dnia można było je podać na noworoczny obiad, bo kto 1 stycznia ma siłę na gotowanie…? Chrzanowska Manufaktura Wędlin, której wyroby doskonale sprawdzają się w klasycznych daniach wielu kuchni świata przygotowała na ten czas dwa oryginalne przepisy na dania jednogarnkowe. Pierwszym z nich jest Quiche lorraine z Szynką Kruchą z Chrzanowa, a druga propozycja to Ryż po meksykańsku z Kiełbasą Kruchą z Chrzanowa. Z tymi przepisami poradzą sobie nawet niezbyt wprawieni kucharze. Smacznego!

  • 2015-09-17 | Komentarze: 0

    Węgierski gulasz z polską kiełbasą!

    Wyroby Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin doskonale sprawdzają się w klasycznych przepisach na dania wielu kuchni świata. W we wrześniu polecamy pyszny gulasz węgierski z dodatkiem Kiełbasy Myśliwskiej Suchej z szynki z Chrzanowa!

  • 2015-08-21 | Komentarze: 0

    Kulinarne inspiracje Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin na Dzień Polskiej Żywności

    Chrzanowska Manufaktura Wędlin z okazji obchodzonego 25 sierpnia Dnia Polskiej Żywności przygotowała przepisy na lekkie i smaczne potrawy, które świetnie sprawdzą się podczas rodzinnych posiłków. W propozycjach wykorzystane zostały produkty nagrodzone godłem „Doceń Polskie”: Szynka Krucha z Chrzanowa, Szynka Krucha z Chrzanowa upieczona, Frankfurterki surowe wędzone z szynki, Kiełbasa Krucha z Chrzanowa drobiowa i Kiełbasa Krucha z Chrzanowa wieprzowa.

  • 2015-06-09 | Komentarze: 0

    Aromatyczne pomidorki nadziewane Delisią, bazylią i roszponką

    Jedno danie i dwie propozycja jego serwowania. Na ciepło, w formie lekkiego obiadu i na zimno - jako przystawka przed daniem głównym. Sam wybierz, która forma bardziej Ci odpowiada.

  • 2015-02-28 | Komentarze: 0

    Sycylijskie oblicze suszonych pomidorów – Pesto Rosso marki Ponti

    Pesto to tradycyjny włoski sos, którego sycylijska odmiana składa się z suszonych pomidorów utartych na jednolitą pastę wraz z oliwą i bazylią. Marka Ponti, czerpiąc inspirację z tej właśnie słonecznej krainy Włoch, stworzyła kompozycję o wyjątkowo nasyconym smaku, który spotęgowano dodatkiem serów Grana Padano i Pecorino, orzeszków piniowych oraz aromatycznej bazylii. Pełny, śródziemnomorski aromat Pesto Rosso w mgnieniu oka wydobędzie prawdziwie włoskie oblicze codziennej kuchni.

  • 2015-02-25 | Komentarze: 0

    Ser żółty – jak zrobić domowym sposobem?

    Ser żółty ceniony jest za aromat i szerokie zastosowanie kulinarne. Dodaje charakteru naszym kanapkom, wzbogaca smak zapiekanek, makaronów i sałatek. Wbrew obiegowej opinii jest też niezwykle wartościowym produktem i powinien znajdować się w naszym codziennym jadłospisie. Na co zwracać uwagę przy jego zakupie i w jaki sposób przygotować go samodzielnie w domu?

  • 2015-02-18 | Komentarze: 0

    Przepis na pieróg obfitości

    Pyszna propozycja obiadu dla amatorów żółtego sera

  • 2015-02-11 | Komentarze: 0

    Tosty iście imprezowe

    Pyszne i sycące tosty! Świetne jako imprezowe przekąska!

  • 2015-02-11 | Komentarze: 0

    Hot dogi na ostro

    Pyszne hot-dogi dla fanów ostrych smaków!

  • 2015-02-10 | Komentarze: 0

    Przez żołądek do szczęścia – linia przetworów pomidorowych marki HAPPY FRUCHT

    Większość sezonowych warzyw i owoców najlepiej smakuje tuż po zerwaniu. Niezawodnym sposobem na zachowanie ich świeżego aromatu są przetwory, które z kolei niekorzystnie wpływają na obecność cennych składników odżywczych. Pomidor należy do niewielu warzyw, które wymykają się tym schematom. Oparta na jego wyjątkowym smaku bogata linia przetworów marki HAPPY FRUCHT stanie się niezastąpionym źródłem zdrowia oraz posezonowych inspiracji kulinarnych.

Strona 1 z 24
 1  2  3  4  5  6  ...  24   następna »