Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: podravka

Liczba znalezionych wiadomości: 77

  • 2015-03-10 | Komentarze: 0

    Zdrowie zamknięte w ziarnach brązowego ryżu

    Ryż brązowy to odmiana niepolerowana i tym samym najmniej przetworzona. Zawiera najwięcej składników odżywczych spośród wszystkich odmian ryżu. Sposób jego obróbki sprawia, że ziarna nie są pozbawiane naturalnej struktury budowy, ani zawartych w nich witamin.

  • 2014-12-04 | Komentarze: 0

    Kuchnia pełna smaku z Podravką

    Ekspresowy krem pomidorowy z domowym pesto, wegetariańskie burgery z grzybów czy saltimbocca z indykiem... To tylko kilka spośród wielu doskonałych przepisów znajdujących się w kulinarnym e-booku, który przygotowała firma Podravka wraz ze swoją ambasadorką – Kingą Paruzel.

  • 2014-10-17 | Komentarze: 0

    Makaronowe święto z Podravką!

    Światowy Dzień Makaronu obchodzony 25 października to idealna okazja do wypróbowania nowych makaronowych dań.

  • 2014-09-11 | Komentarze: 0

    NIE...ZWYKŁA KUCHNIA, bo każdy jest inny - książka Kingi Paruzel

    We wrześniu 2014 r. miała miejsce premiera pierwszej kulinarnej książki „NIE… ZWYKŁA KUCHNIA bo każdy jest inny”, której autorką jest ambasadorka firmy Podravka – Kinga Paruzel, założycielka popularnego bloga „Ale Babka i robi to co lubi”. To zbiór 100 przepisów, za pomocą których autorka pokazuje jak bawić się smakiem i jak modyfikować dania by nabrały zupełnie nowego, oryginalnego charakteru.

  • 2014-09-10 | Komentarze: 0

    Domowy sposób na Ajvar

    Ajvar to najczęściej wybierana pasta warzywna w słonecznej Chorwacji, jak również smak wakacji towarzyszący wspomnieniom tych, którzy mieli okazję chociaż raz odwiedzić Bałkany. Pasta warzywna, która coraz częściej gości w polskich kuchniach właśnie pojawia się w nowej, domowej wersji.

  • 2012-03-30 | Komentarze: 0

    Podravka na wielkanocnym stole

    Faszerowane jajka, szynka wieprzowa pieczona w miodzie czy kaczka w pomidorach? Bez względu na to, które danie będzie królowało na Twoim wielkanocnym stole, do każdego z nich użyjesz przynajmniej jednego z produktów Podravka. Skąd to wiemy? Sprawdź sam!

  • 2012-03-20 | Komentarze: 0

    Świąteczne tradycje

    Święta Wielkanocne to intensywny czas kulinarnych poszukiwań. Choć coraz częściej otwieramy się na nowe smaki, istnieją potrawy, w przypadku których pozostajemy wierni tradycji. Niezaprzeczalnie należą do nich pieczony schab i domowy pasztet. Przygotowane w domowych warunkach, z wykorzystaniem sprawdzonych przypraw są gwarancją udanych Świąt.

  • 2012-02-09 | Komentarze: 0

    Konkurs dla zakochanych… nie tylko w pomidorach

    Niedługo Walentynki, a Ty jeszcze bez pomysłu na prezent dla ukochanej osoby? Bez paniki - Podravka Ci w tym pomoże! W zamian za oryginalny przepis na idealną romantyczną kolację obdaruje Cię walentynkowymi upominkami dla zakochanych.

  • 2011-12-08 | Komentarze: 0

    Vegeta W Smak do... świąt

    Coraz częściej zdarza nam się eksperymentować z potrawami na świątecznym stole, jednak to tradycyjne dania – te, na które czekamy cały rok – królują w menu. Dzięki przyprawom Vegeta, gwarantującym wyśmienity smak, ich przygotowanie może być jeszcze szybsze i łatwiejsze.

  • 2011-12-01 | Komentarze: 0

    7 powodów, dla których warto pić herbatę z miodem

    Coraz chłodniejsze dni, zimne wieczory i deszczowa aura sprawiają, że częściej niż w innych porach roku pijemy herbatę z miodem, mając nadzieję, że uchroni nas przed przeziębieniem. Co takiego kryje w sobie i dlaczego warto sięgać po ten niezwykły napój nie tylko jesienią?

Strona 1 z 8
 1  2  3  4  5  6  ...  8   następna »