Wyniki wyszukiwania dla frazy: pmb

Liczba znalezionych wiadomości: 10

  • 2010-03-19 | Komentarze: 0

    Nowości z PMB! „Seria Grunwaldzka” z dodatkiem czosnku niedźwiedziego!

    „Seria Grunwaldzka” to nowa propozycja wędlin z PMB. To, co odróżnia nową serię to wykorzystanie w wędlinach nietypowej, leczniczej przyprawy - czosnku niedźwiedziego.

  • 2009-11-18 | Komentarze: 0

    Skrzynka Wędlin z PMB

    Kolejna nowość oraz propozycja dla tych, którzy lubią próbować różnych oryginalnych smaków i cenią wędliny produkowane tradycyjnymi metodami.

  • 2009-11-13 | Komentarze: 0

    Boczek Wiejski z PMB - „Najlepszy w Polsce”

    Boczek Wieprzowy Wiejski Wędzony otrzymał nagrodę „Najlepsze w Polsce”. Został on doceniony przez konsumentów za wyjątkową jakość oraz nieprzeciętne walory smakowe. Wędliny długodojrzewające z PMB to jedne z najlepszych, najbardziej cenionych przez koneserów wędlin.

  • 2009-09-28 | Komentarze: 0

    Deska Staropolska i Półmisek Wędlin Długodojrzewających z PMB - sposób na eleganckie przyjęcie

    Organizacja wykwintnego poczęstunku nigdy dotąd nie była tak prosta. Teraz, dzięki dwóm nowym produktom PMB łatwiej przyjmować i zachwycać nawet niezapowiedzianych gości. Deska Staropolska i Półmisek Wędlin to kompozycja wyjątkowych smaków, które zadowolą najbardziej wymagające podniebienia.

  • 2009-09-11 | Komentarze: 0

    Konserwy Konesera z PMB: Myśliwska z dzika i Kociołek myśliwski

    Sezon polowań za pasem, ale nie trzeba być myśliwym, by spróbować smacznej i cenionej przez miłośników dobrej kuchni dziczyzny. W ofercie białostockich zakładów PMB właśnie pojawiły się dwa nowe produkty. Konserwa Myśliwska z dzika i Kociołek myśliwski nie dość, że smaczne, są dostępne przez cały rok, niezależnie od sezonu polowań.

  • 2009-09-02 | Komentarze: 0

    Nowość z PMB: Deska Staropolska i Półmisek Wędlin Długodojrzewających

    Organizacja wykwintnego poczęstunku nigdy dotąd nie była tak prosta. Teraz, dzięki dwóm nowym produktom PMB łatwiej przyjmować i zachwycać nawet niezapowiedzianych gości. Deska Staropolska i Półmisek Wędlin to kompozycja wyjątkowych smaków, które zadowolą najbardziej wymagające podniebienia.

  • 2009-07-27 | Komentarze: 0

    Branża mięsna w trudnej sytuacji

    Świński dołek, spowolnienie gospodarki, brak kredytów na bieżącą działalność, kłopoty z opcjami walutowymi, wysokie koszty produkcji, świńska grypa, brak konsolidacji, szara strefa. To tylko niektóre z problemów, z jakimi przemysł mięsny musi sobie obecnie dać radę. Zwłaszcza że niedługo mogą się pojawić nowe.

  • 2007-11-26 | Komentarze: 0

    Mispol chce realizować program inwestycyjny za 120 mln PLN

    Spółka spożywcza Mispol zamierza przeprowadzić w I połowie przyszłego roku emisję 5,5 mln akcji i pozyskać z niej kilkadziesiąt milionów złotych. Środki te zostaną przeznaczone na sfinansowanie części programu inwestycyjnego wartości ponad 120 mln zł.

  • 2007-08-28 | Komentarze: 0

    Mispol spodziewa się ponad 600 mln zł przychodów w 2008 roku

    Mispol, producent konserw, pasztetów i dań gotowych spodziewa się, że przychody grupy sięgną 600 mln zł na koniec 2008 roku wobec 488,9 mln zł w 2006 r.

  • 2007-08-17 | Komentarze: 0

    Sprzedaż grupy Mispol wzrosła w I półroczu o 41%

    Sprzedaż grupy Mispol wzrosła w I półroczu o 41%, do 64,7 mln PLN, natomiast zysk netto powiększył się o ponad 100%, do 8,1 mln PLN.

Strona 1 z 1
 1