Wyniki wyszukiwania dla frazy: pierogi

Liczba znalezionych wiadomości: 93

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

  • 2019-03-12 | Komentarze: 0

    Ugotowani. Jak połączyć pracę zdalną z opieką nad dzieckiem

    Małe dziecko to niemałe wyzwanie - nawet dla arcymistrzów planowania. Wystarczy krótkitelefon ze żłobka lub przedszkola, by zapracowanego rodzica wybić z zawodowego rytmu. Jak pogodzić opiekę nad chorym dzieckiem z koniecznością pracy zdalnej?

  • 2015-12-23 | Komentarze: 0

    Barszcz z uszkami odchodzi do lamusa? Nowe oblicze wigilijnego stołu

    Krem z buraczków z kozim serem, sushi czy pierogi z dynią to nie tylko pozycje z menu dobrej restauracji, ale też potrawy, które serwowane są obecnie na…wigilijnym stole.

  • 2015-02-18 | Komentarze: 0

    Przepis na pieróg obfitości

    Pyszna propozycja obiadu dla amatorów żółtego sera

  • 2014-12-15 | Komentarze: 0

    Klasyka na nowo. Świąteczne propozycje Mirka Drewniaka

    W okresie świątecznym szczególną wagę przywiązujemy do tradycji; pielęgnujemy obrzędy związane z Bożym Narodzeniem, a naszym bliskim podajemy zwyczajowe potrawy. Mirek Drewniak, mistrz kuchni i ekspert programu „Doceń polskie” proponuje, aby klasykę zinterpretować na nowo i korzystając z tradycyjnych, polskich składników przyrządzić świąteczne potrawy w nowej odsłonie.

  • 2014-12-05 | Komentarze: 0

    Potrawy wigilijne

    Przepis na udany prezent świąteczny

  • 2014-12-03 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie - Świąteczny barszczyk

    Z prawdziwych buraków i z pysznymi uszkami!

  • 2014-10-05 | Komentarze: 0

    Nowa kampania telewizyjna Jawo startuje w październiku

    W październiku br. rusza nowa kampania promocyjna firmy Jawo - jak co roku, tak i jesienią 2014 Jawo będzie reklamowało swoje produkty w telewizji. Kampania obejmuje sponsoring wybranych programów telewizyjnych.

  • 2014-09-01 | Komentarze: 0

    Eko Snails Garden zrewolucjonizuje europejski rynek hodowli ślimaków.

    Eko Snails Garden zrewolucjonizuje europejski rynek hodowli ślimaków. Snails Garden – lider w hodowli ślimaków wprowadza na rynek Europy pierogi ze ślimakami po Polsku, ślimaki w panierce, a także ampułki ze śluzem ślimaka dla gabinetów kosmetycznych. Tym samym poszerzając swoją linię produktów ze ślimaków o kolejne rewolucyjne produkty. Dywersyfikacja firmy P.P.HU Eko Snails Garden, wraz z nowymi polskimi produktami ze ślimaków, pozwoli firmie Snails Garden nie tylko umocnić się na pozycji lidera w branży Helikultury – hodowli ślimaków, ale również znacząco poszerzyć możliwości skupu ślimaków hodowlanych dla współpracujących z firmą przyszłych partnerów.

  • 2014-08-10 | Komentarze: 0

    Dzień polskiej żywności - zachwyć się rodzimymi produktami spożywczymi

    Od kilku dni w mediach (zwłaszcza społecznościowych) wielką popularnością cieszą się zdjęcia związane z akcją #JedzJabłka. Utrzymane w dowcipnej konwencji działania wpisują się w nurt patriotyzmu konsumenckiego. Do wybierania artykułów spożywczych rodzimych producentów już od 2011 roku namawiają organizatorzy programu ''Doceń polskie”. - Niezależnie od sytuacji politycznej, warto wybierać polskie artykuły spożywcze doskonałej jakości - przekonują i zapraszają, by 25 sierpnia wspólnie świętować Dzień polskiej żywności. Specjalne ''święto'' mające podkreślić wysoką wartość rodzimych produktów będzie obchodzone po raz drugi.

Strona 1 z 10
 1  2  3  4  5  6  ...  10   następna »