Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: piekarnia

Liczba znalezionych wiadomości: 40

  • 2014-11-26 | Komentarze: 0

    Laureaci XIV audytu żywności programu „Doceń polskie”. Branża piekarska i cukiernicza

    Wyroby 13 producentów z branży piekarskiej i cukierniczej zostały wyróżnione podczas XIV audytu żywności biorącej udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „Doceń polskie”. Eksperci przyznali certyfikaty 21 artykułom, a 18 z nich nagrodzili tytułami TOP PRODUKT. Patronem honorowym programu promującego polskie wyroby spożywcze najwyższej jakości jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2014-10-16 | Komentarze: 0

    Monitorowanie temperatury i wilgotności żywności z wykorzystaniem systemu rejestracji danych testoSaveris 2.

    Aby zagwarantować jakość i odpowiednią trwałość produktów oraz aby sprostać normom prawnym dotyczącym higieny, żywność należy przetwarzać i przechowywać w nieustannie idealnych warunkach klimatycznych. Wydatki w kontekście czasu, kosztów i wysiłku związanych z trwałym i pewnym monitorowaniem parametrów takich jak temperatura i wilgotność są często nieproporcjonalnie duże w porównaniu z dostarczanymi korzyściami.

  • 2014-09-03 | Komentarze: 0

    Chleb na żądanie od AGRANO - Grand Village

    Agrano, lider w branży piekarniczej, z okazji Międzynarodowego Dnia Chleba (16 października) przygotował wyjątkową nowość – GRAND VILLAGE – najwyższej jakości mieszankę piekarniczą do produkcji m.in. wiejskiego chleba „Polny Łan”. Unikalną cechą GRAND VILLAGE jest innowacyjna koncepcja „prosto z chłodni”, co oznacza iż zawsze można mieć świeży chleb w 30-40 min. ze względu na możliwość przechowywania gotowego ciasta w chłodni.

  • 2014-08-07 | Komentarze: 0

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGI

  • 2014-08-07 | Komentarze: 0

    Słodkie i piekarnicze targi w Katowicach

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi, 28 lutego – 2 marca 2015.

  • 2014-05-29 | Komentarze: 0

    Program "Doceń polskie" - certyfikaty dla piekarzy i cukierników.

    Aż 21 chlebów różnego typu, sękacz, sernik, ptysie, ciastka, cukierki krówki i lizaki lodowe – to tylko niektóre spośród produktów wyróżnionych podczas XII audytu żywności przeprowadzonego w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Eksperci przyznali certyfikaty wyrobom 19 firm oferujących pieczywo, wypieki cukiernicze i słodycze.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Regionalne smaki i turystyczne atrakcje przyciągnęły tysiące zwiedzających

    Kilkanaście tysięcy osób przybyło w dniach 4-6 kwietnia do Centrum MT Polska w Warszawie na III Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych Regionalia, II Targi Agroturystyka oraz XIX Targi Turystyki i Wypoczynku LATO. Na stoiskach 400 wystawców prezentowało lokalne i naturalne wyroby z Polski i ze świata, oferty turystyczne w otoczeniu pięknych krajobrazów z dala od wielkomiejskiego zgiełku, a także wiele podróżniczych inspiracji na sezon wiosenno-letni.

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    Zespołowe Mistrzostwa Młodych Cukierników i Piekarzy, SweetTARGi 2014

    Zakończyły się V targi branżowe SweetTARGi w Katowicach. Wraz z zakończeniem targów do historii przeszła również kolejna edycja Zespołowych Mistrzostw Młodych Cukierników i Piekarzy.

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!

    SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi

    1-3 marca 2014 - najsłodsza niespodzianka Katowic!

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »