Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: patron

Liczba znalezionych wiadomości: 357

  • 2015-08-18 | Komentarze: 0

    Chrzanowska Manufaktura Wędlin z certyfikatem „Doceń Polskie”.

    Pięć produktów Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin otrzymało certyfikat Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, którego patronem jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Godłem promocyjnym wyróżnione zostały: Frankfurterki surowe wędzone z szynki, Szynka Krucha z Chrzanowa, Szynka Krucha z Chrzanowa upieczona, Kiełbasa Krucha z Chrzanowa drobiowa oraz Kiełbasa Krucha z Chrzanowa wieprzowa. Szynka Krucha z Chrzanowa została także wyróżniona tytułem TOP PRODUKT.

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2015-04-08 | Komentarze: 0

    Polski Kongres Rolnictwa - konferencja w Łodzi zwieńczy I edycję cyklu spotkań

    Polski Kongres Rolnictwa, cykl dziesięciu spotkań poruszających problematykę branży rolnej i rolno-spożywczej w Polsce, dobiega końca. Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Przed uczestnikami ostatnia możliwość do wspólnej debaty. Dziesiąta konferencja PKR odbędzie się 13 kwietnia w Łodzi.

  • 2015-03-12 | Komentarze: 0

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

  • 2015-02-06 | Komentarze: 0

    Docenione, bo tradycyjne i polskie

    Znakomite produkty z założenia bronią się same, głównie swoim smakiem. Często jednak trudno pyszne wędliny odnaleźć w gąszczu sklepowych półek. Między innymi z tego też powodu, aby móc szybko lokalizować zdrowe, smaczne i rodzime wyroby powstał program „Doceń polskie”. Czerwono-biały znak „Doceń polskie”, szczególnie z hasłem TOP PRODUKT, to gwarancja wyselekcjonowanych, pieczołowicie przygotowanych wędlin, które wytwarzane są zgodnie z dawnymi recepturami z najwartościowszych mięs z dodatkiem aromatycznych przypraw.

  • 2015-01-30 | Komentarze: 0

    Program „Doceń polskie”. XV audyt żywności w liczbach

    28 stycznia w Krakowie odbyła się XV certyfikacja żywności przeprowadzona w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Trwa zliczanie punktów, które eksperci przyznali żywności za smak, wygląd i stosunek jej jakości do ceny. Noty wystawione przez członków Loży Ekspertów decydują o tym, które ze zgłoszonych wyrobów zdobędą certyfikat „Doceń polskie”.

  • 2015-01-27 | Komentarze: 0

    Minister rolnictwa i rozwoju wsi Marek Sawicki objął honorowym patronatem targi WorldFood Warsaw.

    Kolejna edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw odbędzie się w dniach 14-16 kwietnia w Warszawskim Centrum EXPO XXI.

  • 2015-01-20 | Komentarze: 0

    Targi Packaging Innovations – co czeka na gości podczas VII edycji?

    Wiosną 2015 r. Międzynarodowe Targi Opakowań Packaging Innovations po raz siódmy zagoszczą w stolicy. 9 i 10 kwietnia warszawskie Centrum Expo XXI na dwa dni zamieni się w platformę inspiracji, wiedzy i pomysłów dla wszystkich związanych z branżą opakowań. Wszystko to za sprawą największych i najważniejszych producentów i dystrybutorów z kraju i zagranicy, którzy podczas targów zaprezentują swoją ofertę.

  • 2015-01-08 | Komentarze: 0

    Minister rolnictwa honorowym patronem kolejnej edycji programu „Doceń polskie”

    - Jestem przekonany, że uczestnictwo w programie „Doceń polskie” przyniesie wiele korzyści producentom i przyczyni się do promocji tradycyjnych wyrobów - napisał Marek Sawicki, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w liście adresowanym do organizatorów programu „Doceń polskie”. Szef resortu rolnictwa od 2011 roku jest patronem honorowym przedsięwzięcia promującego rodzimą żywność najwyższej jakości. 28 stycznia odbędzie się jubileuszowa, piętnasta już, certyfikacja artykułów spożywczych biorących udział w programie „Doceń polskie”.

  • 2014-11-26 | Komentarze: 0

    Laureaci XIV audytu żywności programu „Doceń polskie”. Branża piekarska i cukiernicza

    Wyroby 13 producentów z branży piekarskiej i cukierniczej zostały wyróżnione podczas XIV audytu żywności biorącej udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „Doceń polskie”. Eksperci przyznali certyfikaty 21 artykułom, a 18 z nich nagrodzili tytułami TOP PRODUKT. Patronem honorowym programu promującego polskie wyroby spożywcze najwyższej jakości jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Strona 1 z 36
 1  2  3  4  5  6  ...  36   następna »