Wyniki wyszukiwania dla frazy: pasztet spoż

Liczba znalezionych wiadomości: 62

  • 2014-05-02 | Komentarze: 2

    Kubek pełen smaku - nowość firmy Profi na polskim rynku spożywczym

    „Kubek pełen smaku” to wiosenny hit firmy Profi. Pierwsza zupa instant w płynie na polskim rynku spożywczym i nowość w segmencie zup błyskawicznych. Nowy produkt jest dostępny w sprzedaży już od połowy kwietnia br., na terenie całego kraju.

  • 2014-04-15 | Komentarze: 0

    Wielkanocne śniadanie, czyli bez czego Polacy nie wyobrażają sobie świąt

    Aż 92 proc. badanych wskazało, że na ich wielkanocnym śniadaniu będzie królowała tradycyjna polska kuchnia – wynika z badań przeprowadzonych przez markę MOSSO. Najchętniej wybierane świąteczne potrawy to jajka z majonezem, barszcz biały oraz sałatka warzywna.

  • 2014-04-03 | Komentarze: 0

    Wielkanoc z MOSSO – przedstawiamy „Sos Tatarski”

    To jeden z najbardziej smakowitych wielkanocnych symboli. Połowa Polaków nie wyobraża sobie bez niego świąt, a inni z ochotą wprowadziliby go do świątecznego menu, gdyby tylko nie jego czasochłonny proces przygotowania. Dla jednych i drugich marka MOSSO ma smakowitą niespodziankę – „Sos Tatarski”.

  • 2013-11-25 | Komentarze: 0

    Sedar doceniony!

    Filet z Kurczaka Zagrodowego produkowany przez należącą do Grupy Drosed firmę Sedar został uhonorowany prestiżowym certyfikatem Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Niezależni eksperci wysoko ocenili jego smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny.

  • 2013-11-06 | Komentarze: 0

    Sos musztardowo chrzanowy - nowość od MOSSO

    Ekscytująca zadziorność musztardy i zniewalająca moc korzennego chrzanu uchwycone w jednym miejscu - strzeżcie się łasuchy, bo do sklepów wkracza intensywne smakowe wyzwanie od MOSSO.

  • 2013-10-31 | Komentarze: 0

    Primavika - kampania reklamowa TV startuje jesienią

    Firma Primavika - producent zdrowej i naturalnej żywności z okazji 15 lat istnienia firmy przygotował kampanię reklamową, która pojawi się na ekranach jesienią.

  • 2013-10-18 | Komentarze: 0

    Oszczędzanie zacznij od kuchni! 4 proste sposoby na racjonalne gospodarowanie jedzeniem

    Obchodzony na całym świecie (16 października) Dzień Żywności przypomina o problemie marnowania jedzenia. W Polsce rocznie ląduje w koszu aż 9 mln ton produktów spożywczych - główny powód to zbyt duże i nieprzemyślane zakupy. To nie tylko problem etyczny, ale również ekonomiczny. Najczęściej wyrzucamy żywność, która szybko się psuje, czyli chleb, warzywa, nabiał i wędliny. Podczas, gdy jedzenie się marnuje, my wydajemy na nie coraz więcej. Nie trzeba wiele, aby to zmienić. Wystarczy wprowadzić w życie kilka prostych zasad, które pozwolą nam racjonalnie gospodarować żywnością. Oto 4 cenne wskazówki, które pomogą ci zaoszczędzić nawet kilkaset złotych.

  • 2013-06-13 | Komentarze: 0

    Wyroby Pekpolu produktami WIOSNA 2013 w przemyśle mięsnym

    W konkursie „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2013, zostały nagrodzone aż cztery wyroby ZM Pekpol. Wśród wyróżnionych specjałów znalazły się: „Pasztetowa Ostrołęcka”, „Pasztetowa Delikatesowa” oraz „Schab w galarecie” i „Szynka w galarecie”. Wiosenna edycja plebiscytu, który organizuje Instytut Biotechnologii i Przemysłu Rolno-Spożywczego, odbyła się po raz XXXIX.

  • 2013-06-10 | Komentarze: 0

    Chrzan z żurawiną - nowy produkt od MOSSO

    Wiosna i lato to wymarzony czas by wpuści do kuchni więcej smaku i...koloru. „Chrzan z żurawiną” od MOSSO to bajeczne połączenie ostrej korzennej nuty z delikatną słodyczą, która wniesie ożywcze urozmaicenie w kulinarną codzienność.

  • 2013-03-18 | Komentarze: 0

    Wielkanocne trendy - czyli co Polacy jedzą najczęściej

    Przedstawiamy raport stworzony na podstawie badań zleconych przez firmę MOSSO. Opisuje on najnowsze trendy Polaków w jedzeniu i przygotowywaniu posiłków na święta Wielkiejnocy. Badania przeprowadzane zostały w dniach 01/03/2013-13/03/2013.

Strona 1 z 7
 1  2  3  4  5  6  ...  7   następna »