Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: parmezan

Liczba znalezionych wiadomości: 43

  • 2015-11-02 | Komentarze: 0

    Spaghetti Carbonara z Krakowską Kruchą z Chrzanowa

  • 2014-12-10 | Komentarze: 0

    Devaldano przedstawia : Wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami

    Borowik - niekwestionowany król polskich lasów zaprasza na wybitnie aromatyczne Risotto Alla Milanese z Borowikami – prawdziwie królewską ucztę we włoskim stylu. Właśnie za sprawą borowików to włoskie danie jest tak aromatyczne, że jeszcze zanim zostanie podane gościom czy domownikom na stół, zrobi ogromne wrażenie samym zapachem dobiegającym z kuchni!

  • 2014-09-17 | Komentarze: 0

    Wykwintne przekąski kuchni śródziemnomorskiej

    Krewetki, ostrygi i małże coraz częściej goszczą na naszych stołach. Wykwintne w smaku i bardzo zdrowe morskie rarytasy wbrew pozorom nie są trudne do przyrządzenia. Sprawdzą się jako przekąski na przyjęciach, romantycznej kolacji i z pewnością zachwycą smakiem gości. Jak w 5 minut przygotować z nich smaczną i ekskluzywną przystawkę?

  • 2014-04-25 | Komentarze: 0

    Tarta ze szpinakiem i boczkiem

  • 2014-03-31 | Komentarze: 0

    Pesto – z czym to się je?

    Kiedyś uważane za danie spożywane przez plebs, dzisiaj z powodzeniem podbija europejskie stoły. I w zasadzie nic w tym dziwnego – kilka jego łyżek każdą banalną potrawę zamienia w kulinarne cudo.

  • 2014-03-20 | Komentarze: 0

    Ziemniak niecodzienny, czyli Krem z ziemniaków z paluszkami paprykowymi

    Ziemniak powszechnie uważany jest za tak pospolity a nawet nudny, że właściwie trudno wyobrazić sobie jakieś ciekawe danie z jego udziałem. Czemu tak jest? Trudno powiedzieć, bo przecież ziemniak to warzywo o zróżnicowanym, w zależności od odmiany smaku!

  • 2014-03-12 | Komentarze: 0

    Rurki skręcone z orzechami i gorgonzolą

    Czas na poznanie włoskich tortiglioni – skręcanych rurek, które doskonale komponują się z wszelkimi mięsnymi sosami! Kształt i struktura tego makaronu powodują, że sos bardzo dobrze się z nim łączy i świetnie do niego przylega.

  • 2013-11-21 | Komentarze: 0

    Andrzej Polan rozsmakował się w Hiszpańskiej Oliwce

    Niepodważalne zalety hiszpańskiej oliwki i jej wyjątkowy smak urzekły Andrzeja Polana, szefa kuchni warszawskiej restauracji Soul Kitchen, znanego z porannego programu Dzień Dobry TVN. Hiszpańskie oliwki idealnie wpisały się w filozofię tego kulinarnego wirtuoza, która zakłada, że na sukces w kuchni składają się: najlepsze składniki, proste przepisy i genialny smak!

  • 2013-11-21 | Komentarze: 0

    Bucatini w stylu Capri – neapolitańska kwintesencja smaku

    W kuchni włoskiej wykorzystuje się chyba więcej rodzajów makaronu niż dni w roku. Choć różnią się kształtem, właściwościami i sposobem przygotowania, łączy je jedno – najwyższa jakość pszenicy durum. Makaron bucatini popularny jest zwłaszcza na Sycylii i w Rzymie.

  • 2013-07-16 | Komentarze: 0

    Fuzja smaków: Pyzy ziemniaczane z mięsem z sosem napoli

    Co powstanie z połączenia naszych tradycyjnych, staropolskich mięsnych pyz ziemniaczanych z aromatycznym włoskim sosem napoli? To proste – szybki i smaczny obiad, po który sięgniesz niejeden raz...

Strona 1 z 5
 1  2  3  4  5   następna »