Wyniki wyszukiwania dla frazy: papryka wędzona

Liczba znalezionych wiadomości: 7

  • 2012-01-10 | Komentarze: 0

    Karnawałowe przyjęcia z Cedrob’em

    Firma Cedrob, lider w produkcji mięsnej i przetworów drobiowych, oferuje najwyższej jakości produkty wędzone, które samodzielnie lub jako dodatek wzbogacą menu karnawałowych przyjęć.

  • 2011-10-05 | Komentarze: 0

    Jak zrobić sushi?

    Sushi – najpopularniejsze danie pochodzące z Kraju Kwitnącej Wiśni w szybkim tempie podbiło światowe kuchnie. Chociaż na degustację tego przysmaku najczęściej wybieramy się do restauracji, powstało już mnóstwo poradników, które zachęcają do przyrządzania sushi w domu. I choć na pierwszy rzut oka wydaje się to zadaniem niewykonalnym, robienie sushi w domu coraz częściej staje się ciekawym sposobem na spędzenie wolnego czasu w gronie najbliższych.

  • 2011-03-09 | Komentarze: 0

    Wielkanocne dania godne uznania

    Przyprawowe propozycje GALEO na Święta Wielkanocne, gwarantują prawdziwie domowy i tradycyjny smak przygotowywanych potraw. Zarówno najbardziej popularne dania mięsne, jak i przyrządzane specjalnie na tę okazję: pasztety, dania z kapusty czy tradycyjne zupy, zyskają wspaniały aromat i zachwycą swoim smakiem wszystkich domowników.

  • 2011-03-07 | Komentarze: 0

    Musztardy Specialite KAMIS specjalnie dla koneserów smaku

    Zgrabny słoiczek, finezyjna grafika, wyrafinowane smaki i wyjątkowe dodatki – tak kobiece są najnowsze musztardy Specialite KAMIS: z żurawiną, z płatkami wędzonej papryki, z czerwonym winem, z rodzynkami i miodem, z curry. To najnowsza, unikalna linia musztard KAMIS Specialite, która obejmuje 5 nowych produktów.

  • 2010-04-08 | Komentarze: 0

    Przepis na udanego grilla w sezonie 2010

    Pyszna karkówka i aromatyczne żeberka barbecue z czosnkowym sosem tzatziki z dodatkiem nowych, aromatycznych przypraw KAMIS

  • 2009-09-30 | Komentarze: 0

    Wędliny MyEcolife

    Skład wędliny MyEcolife jest tak komponowany, by nie było potrzeby stosowania chemicznych konserwantów - w procesie stosujemy jedynie sól peklującą, zawierającą azotyn sodu (0,008% całego składu), która pozwala zapobiec występowaniu jadu kiełbasianego, który byłby dla Ciebie bardzo szkodliwy. Proces odbywa się pod czujnym i krytycznym okiem technologów! Do wędlin dodajemy naturalne przyprawy tylko z ekologicznych upraw, takie jak czosnek, majeranek, pieprz czy gałka muszkatołowa. Wszystkie te dodatki posiadają certyfikat zgodności produktu rolnictwa ekologicznego.

  • 2009-06-03 | Komentarze: 0

    Avanti Italiano!

    Włoskie menu to kombinacja tego co w kuchni najlepsze. Iście śródziemnomorski melanż mięs, warzyw, serów oraz przypraw. Zakłady Mięsne „Pekpol Ostrołęka” proponują na nadchodzące lato nową linię swoich produktów - kiełbasy włoskie.

Strona 1 z 1
 1