Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: otr

Liczba znalezionych wiadomości: 1272

  • 2016-01-22 | Komentarze: 0

    SERTOP podsumowuje 2015 rok

    Minione dwanaście miesięcy było dla nas czasem nie tylko intensywnego rozwoju, ale także rokiem wielu wyzwań, który zakończyliśmy z sukcesem realizując założone cele sprzedażowe - mówi Tomasz Kania Dyrektor ds. handlowych SERTOP sp. z o.o. - W 2015 roku zakończyliśmy także unijny program promocyjny obejmujący takie rynki jak: Niemcy, Francja, ZEA, Chiny oraz Ukraina. W ramach tego projektu wzięliśmy udział w licznych, międzynarodowych targach, misjach oraz seminariach, które umożliwiły nam zaprezentowanie naszego asortymentu nowym grupom odbiorców. Obecność na imprezach zaowocowała nowymi możliwościami handlowymi, co w bezpośredni sposób wpłynęło na nasze wyniki eksportowe. W zeszłym roku wyeksportowaliśmy ponad 30% naszych wyrobów docierając do 20 krajów.

  • 2015-08-20 | Komentarze: 0

    Jakość i tradycja w służbie podniebieniu – Kiełbasa krakowska podsuszana z linii Natura firmy Nove

    Mało kto wie, że tradycja wyrobu kiełbasy krakowskiej sięga początków XIX wieku. Niemniej wraz z upływem pokoleń ulepszony został nie tylko skład, ale i metody produkcji tego docenianego przysmaku. Doskonałym przykładem klasycznego specjału o udoskonalonej recepturze jest Kiełbasa krakowska podsuszana z linii Natura firmy Nove, która zachwyca niepowtarzalnym i naturalnym smakiem wędlin w najczystszej postaci.

  • 2015-08-18 | Komentarze: 0

    Chrzanowska Manufaktura Wędlin z certyfikatem „Doceń Polskie”.

    Pięć produktów Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin otrzymało certyfikat Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, którego patronem jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Godłem promocyjnym wyróżnione zostały: Frankfurterki surowe wędzone z szynki, Szynka Krucha z Chrzanowa, Szynka Krucha z Chrzanowa upieczona, Kiełbasa Krucha z Chrzanowa drobiowa oraz Kiełbasa Krucha z Chrzanowa wieprzowa. Szynka Krucha z Chrzanowa została także wyróżniona tytułem TOP PRODUKT.

  • 2015-06-16 | Komentarze: 0

    Sposób na zainteresowanie marką? Akcje in-out

    Próby zaistnienia w świadomości konsumenta, a także zapamiętanie przez niego danej marki na dłużej, mogą być realizowane na rozmaite sposoby. Skuteczną metodą stają się akcje tzw. „in-out”, w które chętnie angażują się sieci supermarketów.

  • 2015-06-02 | Komentarze: 0

    Ruszył nabór do elitarnej szkółki piłkarskiej OSHEE BVB CAMP.

    Letni obóz piłkarski OSHEE BVB CAMP odbędzie się w lipcu 2015 r. Udział w nim zapewnią sobie ci, którzy wywalczą sobie miejsce w konkursie. Chętni by spełnić swoje marzenia u boku trenerów legendarnej drużyny Borussii Dortmund mogą już teraz próbować swoich szans i zgłaszać się na stronie www.oshee.eu. Do wygrania jest aż 60 miejsc na obozie OSHEE BVB CAMP. To może być początek wielkiej kariery piłkarskiej!

  • 2015-05-21 | Komentarze: 0

    SERTOP z kolejnym certyfikatem Doceń Polskie

    Tyski producent serków topionych kolejny raz z rzędu został laureatem Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Godła tym razem otrzymały: Edam oraz Gouda Wędzona, produkty z nowej linii „Jak dawniej”, mocno nawiązujące zarówno składem jak i opakowaniem do tradycyjnych metod produkcji serków topionych.

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2015-04-14 | Komentarze: 0

    10 rzeczy, których nie wiesz o żółtym serze

    Żółty ser to jeden z najpopularniejszych składników naszej diety. Chętnie przygotowujemy z nim kanapki, rozmaite przekąski, dania obiadowe. Jest niezastąpiony na pizzy i w fondue. Nie jest już tajemnicą, że dziur w serze nie robią myszy. Sprawdźcie jednak, czego jeszcze nie wiecie…

  • 2015-04-08 | Komentarze: 0

    Polski Kongres Rolnictwa - konferencja w Łodzi zwieńczy I edycję cyklu spotkań

    Polski Kongres Rolnictwa, cykl dziesięciu spotkań poruszających problematykę branży rolnej i rolno-spożywczej w Polsce, dobiega końca. Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Przed uczestnikami ostatnia możliwość do wspólnej debaty. Dziesiąta konferencja PKR odbędzie się 13 kwietnia w Łodzi.

  • 2015-03-17 | Komentarze: 0

    Kapusta - królowa polskich warzyw

    Kapusta jest jednym z najpopularniejszych warzyw. W Polsce pojawiła się już w XIV wieku, za sprawą kuchni niemieckiej. Polacy chętnie wykorzystują ją w postaci kiszonej; bigos, kapuśniaczek, farsz do pierogów i uszek to tylko niektóre dania królujące na polskich stołach.

Strona 1 z 128
 1  2  3  4  5  6  ...  128   następna »