Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: niemcy doceniaj

Liczba znalezionych wiadomości: 4

  • 2014-02-19 | Komentarze: 0

    Jak sprzedawać do Francji i jak robić interesy z Francuzami

    Prawie 80 proc. polskiej żywności w ubiegłym roku eksportowano do krajów Unii Europejskiej. W czołówce naszych partnerów jest Francja, do której trafiły produkty za 1,2 mld euro. Organizatorzy Międzynarodowych Targów Żywności World Food Warsaw 2014 chcą, by polscy producenci jeszcze bardziej zaistnieli na tamtejszym rynku. Temu ma służyć konferencja, „Jak sprzedawać do Francji?”, która odbędzie się podczas targów.

  • 2011-05-30 | Komentarze: 0

    Nowe horyzonty w branży mięsnej

    Podczas specjalnej konferencji branżowej „New Meat Horizons” („Nowe horyzonty w branży mięsnej”), zorganizowanej przez firmę Sealed Air Cryovac w kwietniu br. w Paryżu, w stałym centrum techniczno-wystawienniczym Packforum®, 110 przedstawicieli zakładów mięsnych i detalistów z 71 firm działających w 21 krajach z trzech kontynentów rozmawiało na temat najnowszych trendów obserwowanych w branży mięsnej na świecie, a także sprawdzało możliwości innowacyjnych rozwiązań opakowaniowych w zakresie konserwacji żywności, wygody użytkowania i marketingu.

  • 2010-02-01 | Komentarze: 0

    Diamenty Forbesa dla Virtu

    Firma Virtu z Zawiercia - producent wyrobów garmażeryjnych znalazł się na liście polskich przedsiębiorstw najszybciej zwiększających swoją rynkową wartość i został uhonorowany, już po raz drugi, Diamentem Forbesa 2010

  • 2008-04-08 | Komentarze: 0

    Polacy ufają kuchni rodzimej, Europejczycy kuchni włoskiej

    Polacy ufają kuchni rodzimej, Europejczycy kuchni włoskiej - wyniki sondażu European Trusted Brands 2008.

Strona 1 z 1
 1