Wyniki wyszukiwania dla frazy: nas

Liczba znalezionych wiadomości: 4043

  • 2020-05-14 | Komentarze: 0

    Wagi kontrolne Ishida – obsługa wysokich prędkości i precyzyjny rejestr danych

    Zaawansowana technologia wagi kontrolnej Ishidy - w tym wykorzystanie unikatowego systemu IDCS Ishida do przechwytywania danych - umożliwia prowadzanie szczegółowej kontroli i monitoringu całej operacji pakowania. Beneficjentem tych technologii jest międzynarodowa firma przemysłu spożywczego Hügli i jej fabryka w miejscowości Zàsmuky w Republice Czeskiej.

  • 2020-04-20 | Komentarze: 0

    Illy stawia na naważarki od Ishida

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida wykorzystywana jest przy pakowaniu kawy przez jednego z wiodących włoskich producentów. Firma Illy dostosowała ją do swoich produktów – zarówno tych w formie sypkiej jak i ziarnistej, w dwóch formatach opakowań.

  • 2020-03-17 | Komentarze: 0

    Premium Brand 2020 – wystartowała XV edycja badania reputacji marek

    Ruszyła XV edycja projektu Premium Brand, badającego reputację marek i firm obecnych na polskim rynku. Nabór do badania potrwa do 8 maja 2020. Partnerem merytorycznym tegorocznej edycji jest Press Service Monitoring Mediów. Partnerem Medialnym – multimedialna agencja informacyjna Newseria.

  • 2020-01-20 | Komentarze: 0

    Produkcja warzyw pakowanych: Linia dla opakowań stałowagowych

    Spółka Gastro Star AG, wiodący szwajcarski producent warzyw jest w stanie pakować porcje świeżych, gotowych do spożycia produktów w opakowania stałowagowe. Mimo, że wielkość wkładu bywa bardzo niewielka, straty nadważeniowe są zminimalizowane. Jest to możliwe dzięki zastosowaniu nowej linii pakującej zaprojektowanej przez spółkę Ishida Europe i jej szwajcarskiego dystrybutora, firmę Itech AG.

  • 2020-01-15 | Komentarze: 0

    ISHIDA otwiera biuro dla klientów z Europy Środkowo-Wschodniej

    Ishida Europe otworzyła nowe biuro ds. sprzedaży i obsługi serwisowej, którego celem jest lokalne wsparcie klientów z regionu Europy Środkowo-Wschodniej, CEE. (Central and Eastern European).

  • 2019-09-30 | Komentarze: 0

    Inspekcja x-ray: Jaki system wybrać do pakowania dnej żywności?

    System inspekcji X-ray ma spełniać konkretne wymagania firmy. Zanim wybierzemy konkretną maszynę powinniśmy uwzględnić serię czynników.

  • 2019-07-11 | Komentarze: 0

    Wyzwanie Smaku Pepsi – gorące weekendy pełne smaku i dobrej zabawy

    Lato zdążyło się już na dobre rozkręcić, nadeszła więc pora na spotkania poszukiwaczy znakomitych smaków w towarzystwie świetnej zabawy. W ramach siódmej już edycji Wyzwania Smaku Pepsi, znanego i lubianego cyklu weekendowych letnich wydarzeń, uczestnicy będą mogli dokonać wyboru preferowanego napoju typu cola, cieszyć się znakomitym i różnorodnym jedzeniem serwowanym przez foodtrucki FeelGoodFood, a także dobrze się bawić, korzystając z atrakcji przygotowanych przez organizatorów. Wśród nich będzie możliwość spotkania popularnych influencerów: Lary Gessler, Marty Wierzbickiej, Adama Wiejaka oraz Jakoba Kosela. Cykl weekendów pełnych smaku i zabawy rozpocznie się już 20-21 lipca 2019 roku od wydarzenia w chorzowskim Parku Śląskim.

  • 2019-07-03 | Komentarze: 0

    Muzyka Smakuje Lepiej z Lay’s - zabierz paczkę na festiwal! Pierwsza muzyczna kampania marki Lay’s

    Wariantów Lay’s jest tak wiele jak gatunków muzycznych - każdy może znaleźć swój ulubiony smak! W związku z tym marka Lay’s przygotowała letnią kampanię pod hasłem „Muzyka smakuje lepiej z Lay’s”. W sklepach można znaleźć specjalne muzyczne paczki bestsellerów Lay’s oraz limitowaną edycję chipsów o smaku: Salsy, Krążków cebulowych z sosem cheddar oraz Chrupiącego bekonu. Muzyczne paczki z dodatkowym oznaczeniem promocyjnym objęte są wielką muzyczną loterią trwającą do końca sierpnia.

  • 2019-05-10 | Komentarze: 0

    Flavour Forecast, czyli najnowsze trendy smakowe na drugi kwartał 2019r, wg ekspertów McCormick

    Odkrywanie najnowszych trendów kulinarnych to dla firmy McCormick tradycja. Ten światowy potentat na rynku przypraw, właściciel m.in. marki Kamis, od niemalże 20 lat, rokrocznie wydaje raport na temat smaku i inspiracji pochodzących z całego świata: Flavor Forecast.

  • 2019-03-18 | Komentarze: 0

    Akademickie 5 minut na obiad

    Gulasz z parówek, makaron z cukrem, czy dowolne połączenie składników, które zostały w lodówce – o kulinarnych wyczynach studentów od zawsze krążyły legendy. Wiele wskazuje na to, że te wątki już wkrótce znikną z barwnych opowieści o akademickim życiu. Studentom nie przybyło wprawdzie czasu na gotowanie, nie zaczęli też częściej odwiedzać restauracji. Przywiązują jednak większą wagę do dobrego odżywiania i zyskali sprzymierzeńców w walce z pędzącym czasem.

Strona 1 z 405
 1  2  3  4  5  6  ...  405   następna »