Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: nadziewane warzywa

Liczba znalezionych wiadomości: 14

  • 2015-08-25 | Komentarze: 0

    NOWOŚĆ! Kwitnący smak Orientu – Ryż Jaśminowy marki Britta

    Natura najbujniej rozwija się latem, i to właśnie wtedy możemy do woli korzystać ze świeżych, sezonowych produktów. Niemniej gdy zależy nam, aby nasze menu rozkwitało bogactwem aromatów bez względu na porę roku, najlepszym z możliwych wyborów jest Ryż Jaśminowy marki Britta, który teraz dostępy jest również w zupełnie nowym opakowaniu. Ten niezwykle delikatny specjał o subtelnej kwiatowej nucie zaspokoi nasz apetyt oraz ukoi zmysły, zamieniając nawet najprostsze danie w wyjątkową i prawdziwie egzotyczną ucztę.

  • 2014-05-02 | Komentarze: 0

    ABC idealnej majówki

    Klasyczne spotkanie w ogródku przy grillu, a może wyjazd za miasto na piknik? Czas zaplanować majówkę! To łatwiejsze, niż się wydaje - proste jak ABC!

  • 2013-06-27 | Komentarze: 0

    Nowe dania gotowe

    Każdy dzień niesie za sobą brak wystarczającej ilości czasu. Gotowanie coraz częściej odstawiane jest na dalszy plan, a mimo to chcemy odżywiać się zdrowo. Jak pogodzić szybkość przygotowania posiłków ze zbilansowaną dieta?

  • 2013-02-21 | Komentarze: 0

    Nowe menu w Sphinx

    Sphinx, sieć restauracji należąca do Sfinks Polska, wprowadza nowe menu. Znajduje się w nim 14 nowości, m.in. 3 rodzaje steków, ostre meksykańskie papryczki jalapenos, inspirowana egipską kuchnią kofta, a także makarony, dania z ryb, sałatki i desery. Gratką dla odwiedzających restauracje Sphinx w gronie rodziny lub przyjaciół będzie zestaw Sphinx Party zawierający wszystkie najpopularniejsze pozycje z karty dań. Nowe menu w zmienionej szacie graficznej będzie obowiązywać we wszystkich restauracjach Sphinx od 22 lutego br.

  • 2011-11-17 | Komentarze: 0

    Na specjalne okazje, czyli Kurczak nadziewany firmy Aves

    Ważne uroczystości wymagają odpowiedniej oprawy stołu. Liczy się zarówno sposób jego nakrycia, jak i serwowane na nim dania. Wzmagający apetyt wygląd potraw, ich doskonały smak oraz wysoka jakość produktów, z których powstały to z pewnością priorytety dobrego gospodarza. Wszystkie te zalety łączy w sobie najnowsza propozycja firmy Aves, Kurczak nadziewany, idealny na wyjątkowe okazje.

  • 2011-09-19 | Komentarze: 0

    Ser Podlaski MSM Mońki - smak tradycji w plasterkach

    Ser Podlaski MSM Mońki to ser podpuszczkowy typu holenderskiego. Charakteryzuje się łagodnym, lekko kwaśnym smakiem z pikantną nutą. Tradycyjna receptura oraz najwyższej jakości składniki, sprawiają, że ser Podlaski MSM Mońki zadowoli nawet najbardziej wymagające podniebienia.

  • 2011-05-16 | Komentarze: 0

    Przystanek Azja - u źródeł kuchni Orientu

    Witamy w egzotycznej Azji, kolejnym etapie kulinarnej podróży Lidla. Przed nami niepowtarzalne smaki, z których słyną Chiny, Japonia, Indie i Tajlandia. Razem z Lidlem zwiedzimy Wielki Mur Chiński, koryto rzeki Jangcy, japońskie pałace i ogrody na wodzie, rozległe pola ryżowe w Indiach oraz zatłoczone tajskie uliczki. Skarby azjatyckiej sztuki kulinarnej będą do nabycia w Lidlu podczas Tygodnia Azjatyckiego, który rozpocznie się już 16 maja. Dania, które podbiły świat, teraz zawojują Twoją kuchnię.

  • 2011-04-12 | Komentarze: 0

    Jej wysokość czekolada – jedzmy na zdrowie!

    12 kwietnia obchodzony jest Dzień Czekolady – niekwestionowanej królowej słodyczy, pokusy, której nie mogą się oprzeć nawet najwytrwalsi w swoich dietetycznych postanowieniach. Pysznie intensywna, rozpływająca się w ustach, niebiańska, gorąca, z mlekiem, w tabliczkach, nadziewana… O jej historii, powodach popularności, bogactwie w składniki odżywcze, a tym samym jej olbrzymim wpływie na nasze zdrowie i samopoczucie opowie Agnieszka Piskała, Specjalista ds. Żywienia z Nestlé Polska S.A.

  • 2011-03-23 | Komentarze: 0

    Nowa Żelatyna z bulionem, przyprawami i lubczykiem

    Marka Appetita wprowadza na rynek Żelatynę z bulionem, przyprawami i lubczykiem. Żelatyna spożywcza jest produktem szeroko stosowanym w gastronomii. Nowy produkt marki Appetita, wzbogacony bulionem, przyprawami i lubczykiem umożliwi kompleksowe przygotowanie dań serwowanych w galarecie. Dostępny w sprzedaży od kwietnia 2011 roku.

  • 2010-11-04 | Komentarze: 0

    Kuchenne SOS, czyli sposób na kulinarne wpadki

    Niech podniesie rękę ten, kto choć raz nie przesolił zupy, sosu czy przypalił mięsa. Ciasto, które nie chce rosnąć, nieudany przetwór owocowy, sklejony makaron czy rozgotowany ryż? Wydawałoby się, że pewne kuchenne "wpadki" są nieodwracalne, a jedynym miejscem do którego mogą trafić to nie talerz, a… kosz na śmieci. Nic bardziej mylnego!

Strona 1 z 2
 1  2   następna »