Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: morliny

Liczba znalezionych wiadomości: 13

  • 2009-10-12 | Komentarze: 0

    Dania gotowe Morliny „Dobre danie to podstawa”

    Linia dań gotowych Morliny „Dobre danie to podstawa” to doskonałe rozwiązanie kulinarne dla wszystkich pragnących szybko i smacznie zjeść. Dania gotowe Morliny to idealna podstawa do dań, a składają się na nią takie produkty jak: nuggetsy, polędwiczki panierowane, skrzydełka pieczone oraz kotlety. Wystarczy podgrzać i danie gotowe!

  • 2009-06-15 | Komentarze: 0

    Kolejne zamknięte wdrożenie w branży spożywczej

    Rewolucja w obszarze kontroli kosztów produkcji oraz znacznie większy dostęp do zintegrowanych informacji, to pierwsze spostrzeżenia po wdrożeniu systemu Impuls 5 w firmie Virtu. Jeden z największych polskich producentów wyrobów garmażeryjnych zdecydował się na pozyskanie kompleksowego systemu informatycznego w reakcji na gwałtownie rosnącą liczbę zamówień oraz towarzyszące temu skomplikowanie procesów zachodzących w firmie.

  • 2009-05-08 | Komentarze: 0

    Nowe plastry Morliny w familijnych opakowaniach!

    Animex Sp. z o.o. poszerza ofertę plastrów pod marką Morliny o trzy kolejne produkty w nowych opakowaniach. Ceniona szynka konserwowa, jedna z najpopularniejszych wędzonek - polędwica sopocka oraz mielonka tyrolska wchodzą do sprzedaży w nowoczesnej i wygodnej dla konsumenta formie plastrów map oraz nowej gramaturze.

  • 2009-03-24 | Komentarze: 0

    Cena czy jakość - czyli mięsne trendy 2009 w województwie łódzkim

    Obecna sytuacja ekonomiczna sprawia, że wielu producentów żywności obawia się spadku sprzedaży i odwrotu klientów w stronę gorszych jakościowo wyrobów. Czym zatem kierują się konsumenci w momencie zakupu – wybierają produkty ze względu na ich jakość czy też ważniejsza jest cena? Badania przeprowadzone na zlecenie firmy PAMSO wskazują, że branża mięsno-wędliniarska w łódzkiem rządzi się swoimi prawami. Jak zatem wyglądają preferencje mieszkańców Łodzi oraz innych dużych miast regionu?

  • 2009-03-01 | Komentarze: 0

    Najbardziej kompleksowe wdrożenie w branży spożywczej

    Rozpoczyna się współpraca BPSC SA z firmą Virtu, producentem popularnych wyrobów garmażeryjnych. Usługi obejmą zarówno sprzedaż wyspecjalizowanego sprzętu jak i wdrożenie rozwiązań kompleksowego systemu Impuls 5.

  • 2008-12-17 | Komentarze: 0

    61% Polaków spośród wszystkich rodzajów wędlin wybiera szynkę

    Statystyczne gospodarstwo domowe kupuje przeważnie 25-50 dag wędlin w ciągu tygodnia, głównie w wyspecjalizowanym sklepie mięsnym. Wizerunkowym liderem jest Sokołów, jednak generalnie siła marek producentów wędlin jest niska. Wędliny wkładamy więc do koszyka, często nie kojarząc z konkretną marką - wynika z raportu "Monitor Rynku Wędliniarskiego 2008" ARC Rynek i Opinia.

  • 2008-07-09 | Komentarze: 0

    Dokąd po mięso i wędliny w regionie łódzkim?

    Jaką markę najczęściej wybierają lokalni smakosze szynek i kiełbas? Czyje wyroby smakują im najbardziej? Podobne pytania często zadają sobie nie tylko producenci wędlin i mięs, ale także sami konsumenci, którzy - szukając sprawdzonych produktów - uciekają się do opinii znajomych.

  • 2008-04-29 | Komentarze: 0

    Nieoznakowana żywność z GMO w polskich sklepach

    Żywność w sklepach spożywczych zawiera wiele składników genetycznie modyfikowanych (GMO). Konsumenci nie zdają sobie jednak z tego sprawy, ponieważ producenci, pomimo obowiązku, często nie informują na opakowaniach o dodatkach GMO - informuje dziennik Polska.

  • 2008-04-28 | Komentarze: 0

    Inteligentny system dla Polskiego Cukru

    KSC SA jest największym w Polsce producentem cukru. Już wcześniej koncern wdrożył z sukcesem aplikację kadrowo-płacową BPSC. Równolegle z wdrożeniem systemu Business Intelligence rozpoczyna się implementacja systemu mHR dla pionów personalnych.

  • 2008-04-04 | Komentarze: 0

    Zinformatyzowany "Rolnik"

    Dobiega końca wdrożenie zintegrowanego systemu informatycznego klasy ERP, Impuls w spółce Rolnik. Przedsiębiorstwo z Mikołowa jest jednym z największych w kraju producentów przetworów warzywno-owocowych.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »