Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: mleko w proszku

Liczba znalezionych wiadomości: 59

  • 2015-12-21 | Komentarze: 0

    Cake-pops.

    Polewa z serka topionego to doskonały dodatek do cake pops czyli ciasteczek na patykach. Spróbujcie sami!

  • 2015-12-18 | Komentarze: 0

    Święta last minute - trzy proste przepisy na wyjątkowe specjały

    Gotowanie nie jest Twoją domeną? A może zwyczajnie brakuje Ci czasu na przygotowanie świątecznych potraw? Wspólnie z laureatami programu „Doceń polskie” zapraszamy do przyrządzenia wyjątkowych dań - ich wykonanie nie wymaga dużego nakładu sił i czasu, a smakują wybornie!

  • 2015-02-25 | Komentarze: 0

    Ser żółty – jak zrobić domowym sposobem?

    Ser żółty ceniony jest za aromat i szerokie zastosowanie kulinarne. Dodaje charakteru naszym kanapkom, wzbogaca smak zapiekanek, makaronów i sałatek. Wbrew obiegowej opinii jest też niezwykle wartościowym produktem i powinien znajdować się w naszym codziennym jadłospisie. Na co zwracać uwagę przy jego zakupie i w jaki sposób przygotować go samodzielnie w domu?

  • 2015-02-19 | Komentarze: 0

    Polski rynek mleczarski

    Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich ogłosił pod koniec stycznia wyniki za handel zagraniczny w roku 2014. W tym czasie wyeksportowano o 15% więcej produktów mleczarskich niż w 2013 roku i prawdopodobnie wartość eksportu wyniesie ok. 1,8 mld euro. Aż o 70% wzrósł eksport mleka w proszku, a o 25% świeżego mleka, które wysyłano najczęściej do Białorusi.

  • 2014-12-12 | Komentarze: 0

    Appetita: Sekrety świątecznych wypieków

    Domowe ciasta to słodkie uzupełnienie świątecznego menu. Aromat wypieków unoszący się po domu buduje magię świąt, a międzypokoleniowa produkcja pierniczków to przede wszystkim okazja do wspólnej zabawy. Tajemnicą udanych wypieków są odpowiednie składniki. Warto sięgnąć po produkty z cukierniczej linii Domowe Sekrety Appetita.

  • 2014-12-03 | Komentarze: 0

    Naturalne Gotowanie – ciasto z powidłami i masą z kaszy mannej

    Z dodatkiem pysznych powideł śliwkowych Urbanka!

  • 2014-09-30 | Komentarze: 0

    Bieluch w jesiennych duetach

    Po raz kolejny Duch Bieluch zwabił do siedziby IMR advertising by PR wielką liczbę dziennikarzy, nie tylko z Warszawy, ale także z Chełma i z Lublina. Dopełnieniem Bieluchowych jesiennych duetów z warzywami i owocami były barwne kosmetyki marki Golden Rose.

  • 2014-09-08 | Komentarze: 0

    Królowa szarlotek

    Niepozorna z nazwy, lecz z rodowodem ponoć królewskim, ba, nawet francuskim! Na oko niespecjalnie urodziwa, wręcz brzydka. Pełnię swoich zalet ujawnia dopiero wtedy, gdy trafi w ręce wytrawnego amatora słodkich wypieków. Czy rozpoznajesz naszą bohaterkę?

  • 2013-12-10 | Komentarze: 0

    Zdrowe, ekologiczne szkło TERMISIL – idealne do pieczenia ciast i własnego chleba!

    Święta nieodłącznie kojarzą się z jedzeniem. Dwanaście wigilijnych potraw to jedna z najsilniej zakorzenionych w naszej kulturze tradycji. Oprócz takich obowiązkowych pozycji, jak barszcz, kutia, czy karp, na stole nie może też zabraknąć słodkości i chleba. Piernik, makowiec, keks, chrupiący, pieczony chleb – wybór jest ogromny, a wszystkie te pyszności możesz przygotować w jednym naczyniu: keksówce TERMISIL.

  • 2013-12-02 | Komentarze: 0

    Jak rozgrzać się w zimne dni? Wypróbuj przepisy na 3 apetyczne dania!

    Temperatura na dworze spada, potrzebujemy więc większej dawki energii. Zamiast jednak zwiększać liczbę dostarczanych kalorii, lepiej sięgnąć po potrawy rozgrzewające organizm. Oto propozycje na 3 pyszne dania, które dzięki odpowiednim dodatkom – ziołom, imbirowi, a także sosom z ostrą papryką czy czosnkiem – rozgrzeją nas od środka!

Strona 1 z 6
 1  2  3  4  5  6   następna »