Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: micha

Liczba znalezionych wiadomości: 198

  • 2015-06-09 | Komentarze: 1

    Targi SyMas i Maintenance – trwa rejestracja odwiedzających

    Zbliża się kolejna edycja jedynych w Polsce i cieszących się niesłabnącą popularnością Międzynarodowych Targów Obróbki, Magazynowania i Transportu Materiałów Sypkich i Masowych SyMas. Wydarzenie jak co roku połączone będzie z Międzynarodowymi Targami Utrzymania Ruchu, Planowania i Optymalizacji Produkcji Maintenance. Imprezy tematycznie ze sobą korespondują, dzięki czemu spektrum wystawców i odwiedzających będzie wyjątkowo szerokie. Na targi zapraszamy w dniach 6 i 7 października 2015r. do Międzynarodowego Centrum Targowo-Kongresowego EXPO Kraków. Organizatorem tegorocznej edycji po raz pierwszy jest firma Targi w Krakowie – największy na południu kraju i czołowy w Polsce organizator targów i kongresów.

  • 2014-11-26 | Komentarze: 0

    Laureaci XIV audytu żywności programu „Doceń polskie”. Branża piekarska i cukiernicza

    Wyroby 13 producentów z branży piekarskiej i cukierniczej zostały wyróżnione podczas XIV audytu żywności biorącej udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „Doceń polskie”. Eksperci przyznali certyfikaty 21 artykułom, a 18 z nich nagrodzili tytułami TOP PRODUKT. Patronem honorowym programu promującego polskie wyroby spożywcze najwyższej jakości jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2014-10-24 | Komentarze: 0

    Bezpłatne seminaria na Targach SyMas i Maintenance

    Zapraszamy na bezpłatne seminaria learnShops™, które odbędą się w ramach Targów Obróbki, Magazynowania, Transportu i Logistyki Materiałów Sypkich i Masowych SyMas oraz Targów Utrzymania Ruchu, Planowania i Optymalizacji Produkcji MAINTENANCE w dniach 29-30 października 2014 w EXPO Kraków.

  • 2014-05-15 | Komentarze: 0

    BlogerChef w Zamku Lubliniec (w wersji Fit&Easy)

    Już w najbliższy weekend poznamy pełen skład finalistów konkursu BlogerChef (www.blogerchef.pl). 16-17 maja odbędzie się bowiem ostatni z pięciu zaplanowanych półfinałów wspomnianej inicjatywy dla blogerów kulinarnych. Uczestnicy zaprezentują swój talent do łączenia smaków we wnętrzach Hotelu Zamku Lubliniec**** (www.zameklubliniec.pl) w Lublińcu k. Częstochowy.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    ZPC Otmuchów zapowiada dyscyplinę kosztową i wzrost sprzedaży

    Notowane na warszawskiej giełdzie zakłady przemysłu cukierniczego chcą zwiększyć sprzedaż w głównych segmentach swojej działalności. Pozytywnie na wyniki Grupy ma wpłynąć finalizowana restrukturyzacja, zmiany w portfolio produktów oraz większa sprzedaż na rynki zagraniczne. Zarząd spółki zapowiada osiągnięcie w tym roku progu rentowności przez spółkę zależną PWC Odra.

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Nowy prezes Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” Kielce

    Rada nadzorcza WSP „Społem” wybrała Michała Miusa na nowego prezesa zarządu. Przejął on obowiązki po Jerzym Misiaku, który kielecką wytwórnią kierował ponad dwadzieścia lat. Jak zmiana na stanowisku prezesa wpłynie na politykę przedsiębiorstwa?

  • 2013-12-09 | Komentarze: 0

    Prezes Skibiński ambasadorem biznesu

    Waldemar Skibiński, prezes Spółdzielni Mleczarskiej Bieluch w Chełmie, otrzymał honorowy tytuł Ambasadora Lubelskiego Klubu Biznesu.

  • 2013-12-02 | Komentarze: 0

    Co Polacy piją na święta?

    Już niebawem święta i sylwester. Będziemy wznosić toasty za pomyślny nowy rok. W tym okresie rotuje sprzedaż alkoholu z niemalże każdego segmentu. Jakie alkohole podbijają serca Polaków w tym okresie, a jakie schodzą na dalszy plan? Co stawiamy na stole i czy coś się zmieniło w tym względzie na przestrzeni ostatnich lat? Na te i inne pytania odpowiedzi udziela Polska Rada Winiarstwa i jej członkowie, którzy w okresie świątecznym mogą liczyć na znaczący wzrost sprzedaży swoich produktów.

  • 2013-11-14 | Komentarze: 0

    Inteligentne opakowanie w walce z marnowaniem żywności

    Każdego roku w Europie wyrzuca się prawie 90 milionów ton żywności. Wspierany przez fundusze europejskie projekt ISA-PACK ma znacząco zmniejszyć to zjawisko dzięki pracom nad nowoczesnym opakowaniem z folii polimerowej. W międzynarodowym przedsięwzięciu, w którym uczestniczą podmioty komercyjne, jak i jednostki naukowe, bierze udział poznańska firma Intrex, która współpracuje przy tworzeniu inteligentnego wskaźnika świeżości pakowanego produktu.

  • 2013-10-30 | Komentarze: 0

    Student w wielki mieście - kulinarna szkoła przetrwania

    Spośród ok. 1,5 mln wszystkich studentów w naszym kraju, w tym roku akademickim studenckie życie rozpoczęło ok. 350 tysięcy żaków. Jak poradzą sobie w nowym, często w zupełnie obcym mieście?

Strona 1 z 20
 1  2  3  4  5  6  ...  20   następna »