Wyniki wyszukiwania dla frazy: maszyny do lodów

Liczba znalezionych wiadomości: 28

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-07 | Komentarze: 0

    SweetTARGi 2014 – cała branża z wypiekami na policzkach!

    SweetTARGi – jedyne tak bardzo branżowe wydarzenie dla piekarzy, ciastkarzy i lodziarzy na terenie południowej Polski zakończone. Piąta, trwająca od 1 do 3 marca edycja zgromadziła ponad 100 wystawców z Austrii, Czech, Szwecji, Włoch i Polski. Prezentację targową, która objęła ponad 3 tys. m2, zobaczyło 2,6 tys. profesjonalnych odwiedzających.

  • 2014-03-03 | Komentarze: 0

    Nowości maszynowe w ofercie firmy Savpol na rok 2014

    Firma Savpol posiada w swojej ofercie szeroką gamę maszyn dla branży lodziarskiej, piekarniczej oraz cukierniczej. W tym roku Przedsiębiorstwo Savpol wprowadziło do swojej oferty między innymi maszynę do przygotowywania tartaletek, automat do robienia mini donatów, piec wsadowy oraz nowe urządzenia do produkcji lodów firmy Valmar z serii TTi. Wszystkie nowości jak również inne urządzenia były zaprezentowane na stoisku firmy Savpol podczas Targów Expo Sweet 2014.

  • 2014-02-21 | Komentarze: 0

    Jubileuszowe Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi

    1-3 marca 2014 - najsłodsza niespodzianka Katowic!

  • 2014-02-19 | Komentarze: 0

    Podsumowanie FOOD-to-GO

    W dniach 5-6 lutego w hali AMBER EXPO w Gdańsku odbyły się IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Organizatorem targów jest firma easyFairs®Polska, europejski lider w organizacji imprez branżowych.

  • 2013-10-10 | Komentarze: 0

    Świat musztard, czyli kulisy produkcji przyprawy

    Produkowana od ponad 2000 tysięcy lat, ma niezwykłe zastosowanie. Dijon jest jej „mekką”. A w Mount Horeb na jej cześć otworzono nawet specjalne muzeum. Wielkimi krokami zbliża się Światowy Dzień Musztardy.

  • 2013-05-14 | Komentarze: 0

    BAKEPOL 2013

    IV Targi Przemysłu Piekarniczego i Cukierniczego

  • 2013-02-27 | Komentarze: 0

    Targi SweetTarg dla piekarzy, ciastkarzy i cukierników

    W niedzielę, trzeciego marca rozpoczyna się kolejna edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2013. Do Katowic po raz kolejny zjadą specjaliści słodkich i piekarniczych branż, prezentujący nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania wykorzystywane w produkcji wyrobów i artykułów cukierniczych, lodów i wielorakiego pieczywa.

  • 2012-03-16 | Komentarze: 0

    Targi SweetTARG zakończone sukcesem

    Zakończyła się III edycja Śląskich Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARG 2012. Na ponad 3 tys. powierzchni wystawienniczej mogliśmy zobaczyć ponad 70 specjalistów słodkich i piekarniczych branż, którzy prezentowali nowoczesne technologie i innowacyjne rozwiązania wykorzystywane w produkcji wyrobów i artykułów cukierniczych, lodów i wielorakiego pieczywa.

  • 2012-01-31 | Komentarze: 0

    Jak wypłynąć na szerokie wody gastronomicznego biznesu?

    Wraz z nadejściem wakacyjnego sezonu na całym Wybrzeżu pojawiają się nowe punkty gastronomiczne – nie brakuje wśród nich lodziarni, smażalni ryb, lokali oferujących kebab czy zapiekanki, a także sezonowych barów w których można spędzić czas sącząc drinka. Pomimo sporej liczby miejsc oferujących posiłki, wydaje się, że ich oferta jest dość jednolita, a podobną zapiekankę można zjeść i nad Bałtykiem, i pod Tatrami. Jak więc wyróżnić się nie tylko na tle lokalnej konkurencji, ale i w szerszym ujęciu?

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »