Wyniki wyszukiwania dla frazy: maszyna do lodów

Liczba znalezionych wiadomości: 8

  • 2018-03-12 | Komentarze: 0

    Dlaczego ciasto rośnie? Trzy spulchniacze wypieków

    Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają swoim chemicznym lub naturalnym właściwościom. Jak działają i w jakich wypiekach każdy z nich sprawdza się najlepiej?

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Sezon lodziarski czas zacząć!

    Wiosna zbliża się wielkimi krokami. To idealny moment by zacząć przygotowania do sezonu lodziarskiego. O tym jakie są najnowsze trendy w branży można się było przekonać podczas kolejnej edycji Seminariów Lodziarskich 2014 organizowanych przez Savpol wraz z firmami Fabbri, Valmar Global oraz Miran Wafel.

  • 2014-03-03 | Komentarze: 0

    Nowości maszynowe w ofercie firmy Savpol na rok 2014

    Firma Savpol posiada w swojej ofercie szeroką gamę maszyn dla branży lodziarskiej, piekarniczej oraz cukierniczej. W tym roku Przedsiębiorstwo Savpol wprowadziło do swojej oferty między innymi maszynę do przygotowywania tartaletek, automat do robienia mini donatów, piec wsadowy oraz nowe urządzenia do produkcji lodów firmy Valmar z serii TTi. Wszystkie nowości jak również inne urządzenia były zaprezentowane na stoisku firmy Savpol podczas Targów Expo Sweet 2014.

  • 2012-03-28 | Komentarze: 0

    Wiosenne przekąski dla najmłodszych

    Kiedy dziecko odczuwa głód między posiłkami, dobrze jest dać mu smaczną przekąskę. Najlepszymi z nich są te, które zapewnią maluchom dodatkową energię i składniki odżywcze, a przy tym są nadal naturalne. Zdrowych nawyków żywieniowych powinniśmy uczyć nasze pociechy już od najmłodszego. Smaki, które wówczas poznają zapamiętają na lata.

  • 2011-08-01 | Komentarze: 0

    Cryovac Darfresh® 3-Web: Na fali innowacji w pakowaniu mrożonych ryb

    Jedna z najnowocześniejszych firm w europejskiej branży rybnej, ALLOGEL SRL, wpłynęła na nowe wody jako pierwszy we Włoszech klient firmy Sealed Air Cryovac wykorzystujący folie Darfresh® 3-web do pakowania mrożonych ryb. Wstępna reakcja konsumentów jest bardzo pozytywna. Dla detalistów rozwiązanie to ma korzyści w postaci długiego okresu trwałości, atrakcyjnego wyglądu i doskonałej przejrzystości zapewniającej optymalną widoczność produktu w opakowaniu, a także lżejszego, bardziej ekologicznego opakowania bez kartonu. Allogel jest wiernym klientem firmy Sealed Air Cryovac i współpracuje z nią od dawna w zakresie opracowywania i testowania tego nowego rozwiązania, co dowodzi jej zaangażowania we wprowadzanie innowacyjnych rozwiązań, zarówno do oferty produktowej, jak i do procesów biznesowych.

  • 2011-04-19 | Komentarze: 0

    Targi dla małej gastronomii, fast food i cateringu easyFairs FOOD-to-GO już wkrótce!

    Jeśli szukają Państwo produktów lub pomysłów, które urozmaicą menu, a także planują zakup nowych urządzeń gastronomicznych, to z pewnością warto wziąć udział w targach easyFairs FOOD-to-GO.

  • 2009-09-20 | Komentarze: 0

    Kompleksowe rozwiązania marki Cryovac® dla zakładów mięsnych i detalistów

    Dzięki ponad 50-letniemu doświadczeniu na światowym rynku, firma Sealed Air zaskakuje branżę spożywczą coraz bardziej innowacyjnymi rozwiązaniami opakowaniowymi. Innowacje te pozwalają zakładom mięsnym obniżyć koszty operacyjne i usprawnić proces produkcji bez negatywnego wpływu na jego elastyczność, np. w zakresie rodzaju pakowanych produktów bądź ich gabarytów.

  • 2009-06-23 | Komentarze: 0

    Innowacyjna folia Cryovac® do opakowań typu “otwórz-zamknij"

    Folia Cryovac® EOR211 firmy Sealed Air do opakowań typu „otwórz-zamknij” oferuje zakładom spożywczym produkującym na średnią skalę nowy wymiar wygody i wydajności.

Strona 1 z 1
 1