Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: mas

Liczba znalezionych wiadomości: 1621

  • 2018-04-19 | Komentarze: 0

    Illy i Ishida Europe - wyborna kawa na start

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida jest gwarantem prędkości i dokładności procesu dla dwóch formatów opakowań u jednego z najbardziej znanych producentów markowej kawy we Włoszech, firmy Illy.

  • 2018-04-10 | Komentarze: 0

    Oskoła w kuchni

    Orzeźwiający i słodkawy smak soku z brzozy, zwanego potocznie oskołą, jest znany większości z nas. Jednak zapewne mało kto wie, że natura podarowała nam nie tylko wyjątkowy sok, ale także znakomity dodatek do przyrządzanych przez nas deserów, koktajli i napojów. Zastanawiasz się co możesz przygotować z pomocą oskoły? Podpowiemy!

  • 2018-03-28 | Komentarze: 0

    Szybki, elastyczny, dokładny – „głodny potwór” firmy ISHIDA

    Idealnym przykładem demonstrującym sukces korzystnego partnerstwa pomiędzy dostawcą a odbiorcą jest najnowsza instalacja systemów Ishida Europe w jednej z wiodących brytyjskich firm przetwórstwa spożywczego Tulip, w jej fabryce w Ruskington, w hrabstwie Lincolnshire. Zainstalowana linia obsługuje produkt w postaci mrożonych kiełbasek koktajlowych w tempie 2700 kilogramów na godzinę. Przy masie każdej kiełbaski wynoszącej około 10 gramów wynik przekłada się na imponującą liczbę 270 tysięcy sztuk na godzinę.

  • 2018-03-27 | Komentarze: 0

    Wielkanocny koszyczek pełen symboli

    Wielkanoc to niekwestionowane święto jajka, symbolizującego odradzające się życie. Jednakże w tradycyjnym koszyczku ze święconką żaden z pokarmów nie jest przypadkowy. Czy wiesz, dlaczego nie może zabraknąć w nim chleba, soli czy ciasta?

  • 2018-03-12 | Komentarze: 0

    Dlaczego ciasto rośnie? Trzy spulchniacze wypieków

    Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają swoim chemicznym lub naturalnym właściwościom. Jak działają i w jakich wypiekach każdy z nich sprawdza się najlepiej?

  • 2018-03-08 | Komentarze: 0

    Dzięki tym owocom zachowasz młodość na dłużej. Witaminowe bomby idealne na Dzień Kobiet

    Czy wiesz, że jeden grejpfrut zaspokaja dzienne zapotrzebowanie organizmu na witaminę C, która odpowiada między innymi za dobrą kondycję skóry, a aronie są cennym źródłem naturalnych przeciwutleniaczy? To niejedyne owoce, które pozwolą Ci dłużej cieszyć się młodością. Zafunduj sobie z okazji Dnia Kobiet zastrzyk witaminowej energii wraz z sokami marki Ogrody Natury.

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Elastyczny system Ishida efektywnym wsparciem przetwórstwa drobiu

    Ishida Europe wdrożyła elastyczne i efektywnie wykorzystujące przestrzeń fabryczną rozwiązanie przeznaczone dla wysoko wydajnych procesów dokładnego ważenia i pakowania udek i podudzi drobiowych w jednej z wiodących brytyjskich firm spożywczych Faccenda Foods.

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2018-01-30 | Komentarze: 0

    Dzień Zebry świętuj na słodko!

    Mało kto wie, że 31 stycznia przypada Dzień Zebry, a jednak jest takie święto! Trudno nazwać je popularnym i bardzo poważnym. Zapewne celebrują je głównie pracownicy ZOO i maluszki w przedszkolach (jest dzień kota, to dlaczego zebra ma być poszkodowana?). Każda okazja, nawet ta z kalendarza świąt nietypowych, jest dobra, by podać bliskim coś pysznego. Dlatego…

  • 2018-01-18 | Komentarze: 0

    Jak podziękować dziadkom?

    Filip dla dziadka narysowałby ptaka i zombiaka, a dla babci…pampucha - pysznego i bardzo puchatego. A Ty jaki masz pomysł, by podziękować dziadkom za ich czułość, opiekę i troskę? Najlepiej, powiedz to na słodko…

Strona 1 z 163
 1  2  3  4  5  6  ...  163   następna »