Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: marynaty

Liczba znalezionych wiadomości: 52

  • 2015-04-16 | Komentarze: 0

    Żeberka z grilla na ostro

    Pyszne żeberka na ostro !

  • 2015-01-28 | Komentarze: 0

    Tajemnice marynowania

    Potrawy z mięsa czerwonego, drobiu bądź ryby nie mogą obyć się bez odpowiednio dobranych przypraw. Różne ich kombinacje tworzą marynaty – dodatki, od których w dużym stopniu zależy końcowy efekt kulinarny. Jak przygotować najlepszą marynatę? Jakich błędów nie popełniać? Oto kilka wskazówek.

  • 2014-12-17 | Komentarze: 0

    Świąteczne śledzie z sosem czosnkowym

    Pyszne śledzie w zalewie na święta!

  • 2014-04-11 | Komentarze: 0

    Limito stawia na łososia w soli morskiej i marynatach

    Firma Limito, jeden z wiodących producentów łososia wprowadza na rynek nowe produkty marynowane Premium. W ofercie znajdziemy cztery nowości, w których zamiast tradycyjnej soli kuchennej zastosowano sól morską. Ponadto Limito proponuje konsumentom trzy nowe marynaty: pomarańczową, pesto z serem oraz kolorowy pieprz. Nowości te można zakupić w ofercie specjalnej na portalu Gruper.pl.

  • 2013-10-10 | Komentarze: 0

    Świat musztard, czyli kulisy produkcji przyprawy

    Produkowana od ponad 2000 tysięcy lat, ma niezwykłe zastosowanie. Dijon jest jej „mekką”. A w Mount Horeb na jej cześć otworzono nawet specjalne muzeum. Wielkimi krokami zbliża się Światowy Dzień Musztardy.

  • 2013-08-27 | Komentarze: 0

    Smak lasu zamknięty w słoikach… czyli sposób na marynaty do grzybów

    Polska kuchnia nie może obejść się bez smakowitych podgrzybków, borowików czy prawdziwków. Z tymi leśnymi smakołykami trzeba jednak zachować ostrożność. Dlatego jeśli nie macie doświadczenia, zaproście na wyprawę wprawionego grzybiarza. Bez wątpienia podzieli się wiedzą i pomoże zebrać najlepsze okazy.

  • 2013-07-20 | Komentarze: 0

    Zamknij smak lata w słoiku – czas na warzywne przetwory!

    Nie musimy posiadać specjalnych umiejętności i profesjonalnego sprzętu. Aby zrobić przetwory wystarczy zebrać warzywa z ogródka lub kupić je na targu i mieć pod ręką sprawdzone przepisy. Podpowiadamy, jak postępować, by wszystkie przetwory się udały, a ich smak zachwycił każdego!

  • 2013-06-20 | Komentarze: 0

    Rodzinnie, pysznie, z pomysłem… zaplanuj wyjątkowy piknik na Dzień Ojca!

    Pamięć bywa zawodna, a upływający czas szybko zaciera ostrość widzenia faktów, dat i liczb. Najłatwiej przypominamy sobie emocje, które towarzyszyły ważnym chwilom. Zadbaj, by wspomnienia Twoich bliskich były pełne smaków i zapachów, przywołujących atmosferę rodzinnego ciepła i beztroski. Zbliżający się Dzień Ojca to doskonała okazja, żeby zaplanować wspólne świętowanie w sposób wyjątkowo… smaczny.

  • 2013-04-25 | Komentarze: 0

    Śliwka i żurawina - na dobry początek grillowego sezonu

    Maj to początek sezonu grillowego. Po wielu miesiącach zimna i słoty Polacy bardzo chętnie spotykają się by przyrządzić coś pysznego na świeżym powietrzu.

  • 2013-04-24 | Komentarze: 0

    Najnowszy raport o grillowych zwyczajach!

    Ponad 80 proc. badanych wskazało, że na ich „majówkowym” grillu znajdzie się tradycyjna kiełbasa – wynika z danych firmy MOSSO. Popularne są także karkówka, szaszłyki, drób, kaszanka oraz ryby. Wśród dodatków prym wiodą ketchup i musztarda.

Strona 1 z 6
 1  2  3  4  5  6   następna »