Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: makarony

Liczba znalezionych wiadomości: 149

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2015-02-13 | Komentarze: 0

    Jak u mamy w niedzielę

    Tradycyjnego makaronu nie musimy nikomu przedstawiać. Smak babcinego rosołu z najlepszym makaronem na świecie – domowym, samodzielnie ugniecionym na drewnianej stolnicy pamięta każdy z nas. Ten właśnie smak próbujemy potem odtworzyć w naszym domu. Odnajdziemy go w produktach marki Arc- Pol, które zawsze smakują, jak przygotowane w domowej kuchni

  • 2015-02-09 | Komentarze: 0

    Przekąska z hiszpańskim temperamentem – nadziewane zielone oliwki Sabores marki Serpis

    Hiszpańskie słowo sabores oznacza smaki, dlatego nie dziwi fakt, że właśnie taką nazwę nosi linia wyjątkowo aromatycznych zielonych oliwek z dodatkami marki Serpis. Decydując się na jedną z trzech unikatowych kompozycji smakowych mamy okazję nie tylko delektować się pełnym smakiem soczystego miąższu, ale również skosztować prawdziwie hiszpańskich duetów, powstałych dzięki nadzieniu z tuńczyka, niebieskiego sera pleśniowego i tradycyjnej szynki serrano.

  • 2015-01-30 | Komentarze: 0

    Program „Doceń polskie”. XV audyt żywności w liczbach

    28 stycznia w Krakowie odbyła się XV certyfikacja żywności przeprowadzona w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Trwa zliczanie punktów, które eksperci przyznali żywności za smak, wygląd i stosunek jej jakości do ceny. Noty wystawione przez członków Loży Ekspertów decydują o tym, które ze zgłoszonych wyrobów zdobędą certyfikat „Doceń polskie”.

  • 2014-12-04 | Komentarze: 0

    Kuchnia pełna smaku z Podravką

    Ekspresowy krem pomidorowy z domowym pesto, wegetariańskie burgery z grzybów czy saltimbocca z indykiem... To tylko kilka spośród wielu doskonałych przepisów znajdujących się w kulinarnym e-booku, który przygotowała firma Podravka wraz ze swoją ambasadorką – Kingą Paruzel.

  • 2014-11-14 | Komentarze: 0

    Artykuły z godłem „Doceń polskie” na targach HORECA w Krakowie

    7 listopada bieżącego roku zakończyły się 22. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA. Podczas trzydniowego wydarzenia swoje wyroby zaprezentowało ponad 330 wystawców z całego świata. Uczestnicy targów mieli okazję przekonać się m.in. o walorach produktów nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. W gronie wystawców znaleźli się bowiem laureaci tego programu promującego rodzime artykuły spożywcze najwyższej jakości.

  • 2014-11-06 | Komentarze: 0

    Już 8 listopada Światowy Dzień Zdrowego Śniadania!

    Już w najbliższą sobotę, 8 listopada będziemy obchodzić Dzień Zdrowego Śniadania. Z tego powodu warto przypomnieć sobie, jak ważne jest prawidłowe i regularne odżywianie, szczególnie w pierwszej części dnia, w której głównymi posiłkami są pierwsze i drugie śniadanie. Pamiętajmy, że drugie śniadanie jest szczególnie istotne w przypadku dzieci, ponieważ dostarcza im wielu witamin oraz energii, tak bardzo potrzebnych do aktywnego funkcjonowania w ciągu dnia.

  • 2014-10-28 | Komentarze: 0

    Rośnie jakość rodzimej żywności. Wnioski z XIV audytu programu „Doceń polskie”

    XIV audyt żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie” przeszedł do historii. 22 października Loża Ekspertów oceniła wyroby z asortymentu ponad 60 firm i decydowała, które ze zgłoszonych produktów należy wyróżnić godłem „Doceń polskie”. Audyt był okazją do rozmów o kondycji polskiej branży spożywczej i jakości produktów żywnościowych.

  • 2014-10-20 | Komentarze: 0

    Włoska kuchnia – smaki regionów

  • 2014-10-17 | Komentarze: 0

    Makaronowe święto z Podravką!

    Światowy Dzień Makaronu obchodzony 25 października to idealna okazja do wypróbowania nowych makaronowych dań.

Strona 1 z 15
 1  2  3  4  5  6  ...  15   następna »