Wyniki wyszukiwania dla frazy: madej

Liczba znalezionych wiadomości: 9

  • 2014-01-07 | Komentarze: 0

    Nowy Dyrektor Handlowy w Madej Wróbel Sp. z o.o.

    23 grudnia 2013 Ignacy Kowalski objął stanowisko nowego Dyrektora Handlowego w firmie Madej Wróbel Sp. z o.o.

  • 2013-11-18 | Komentarze: 3

    „Nieźle Nadziane” dania gotowe - nowość od Madej Wróbel

    Madej Wróbel, firma znana z produkcji wędlin, a przede wszystkim ze słynnych kiełbas z szynki, postanowiła rozszerzyć ofertę asortymentową o dania gotowe. Linia pierogów, krokietów, gołąbków i pyz z mięsem nazwana „Nieźle nadziane” trafi na półki sklepowe już w drugiej połowie listopada br.

  • 2013-01-28 | Komentarze: 0

    Ostatki - co zjeść przed środą popielcową

    Trwa karnawał - czas hucznych bali i zabaw oraz okres... spożywania większej ilości mięsa. Zgodnie z tradycją, właśnie teraz powinniśmy się szczególnie delektować smakiem mięsa - produktu „zakazanego” w czasie Wielkiego Postu.

  • 2012-10-18 | Komentarze: 0

    Program „Doceń polskie” - wysoka jakość wyrobów śląskich firm

    Wyroby sześciu producentów żywności ze Śląska zostały uhonorowane w trakcie VI audytu Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Śląskie firmy nie po raz pierwszy zdobyły certyfikaty programu. Prestiżowe godło posiada już ponad 20 zakładów z tego regionu.

  • 2011-07-26 | Komentarze: 0

    Druga certyfikacja produktów w programie „DOCEŃ POLSKIE”

    W dniu 12 lipca br. w Hotelu Swing w Krakowie odbyła się druga certyfikacja produktów zgłoszonych do udziału w ogólnopolskim programie promocyjnym DOCEŃ POLSKIE. Program realizowany jest pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, a jego celem jest szeroka promocja oraz wsparcie medialne naszych rodzimych wyrobów i ich producentów. Posiadanie znaku promocyjnego DOCEŃ POLSKIE świadczy o najwyższej jakości wyrobów i daje szereg korzyści nie tylko ich producentom, ale również klientom.

  • 2011-07-22 | Komentarze: 0

    Lista wystawców Polagra-Food 2011

    Ponad 200 firm z 22 krajów weźmie udział w tegorocznych targach Polagra-Food

  • 2009-10-14 | Komentarze: 0

    Jak chronić dziedzictwo kulinarne? Polsko-francuska dyskusja w smacznej oprawie!

    Dnia 5 listopada 2009, w Teatrze Kamienica odbędzie się konferencja „Produkty regionalne i tradycyjne w kontekście ochrony dziedzictwa kulinarnego”, organizowana przez firmę Sopexa Polska. Zostaną poruszone tematy związane z trzema rodzajami oznaczeń tradycyjnych produktów rolnych i środków spożywczych stosowanych w Unii Europejskiej, ich identyfikacją i rolą w marketingu kulinarnym.

  • 2009-05-27 | Komentarze: 0

    Zagłosuj na swojego faworyta w konkursie Bombay Sapphire Designer Glass Competition!

    Znamy już TOP 10 konkursu Bombay Sapphire Designer Glass Competition. Jury wybrało dziesięć najciekawszych prac tegorocznej edycji. Wśród nich znalazły się także trzy prace finałowe. Teraz internauci mają szansę zagłosować na swojego faworyta.

  • 2009-05-13 | Komentarze: 0

    Finaliści Bombay Sapphire Designer Glass Competition 2009 wybrani

    4 maja 2009 r. w warszawskim klubie Jazz Bistro Zen odbyło się pierwsze posiedzenie jury Konkursu dla Projektantów Szkła Artystycznego Bombay Sapphire Designer Glass Competition 2009. „Sapphire Eye”, „Sensous Choice” oraz „Fullfilled” to najlepsze projekty tegorocznej edycji, spośród których zostanie wyłoniony zwycięzca konkursu.

Strona 1 z 1
 1