Wyniki wyszukiwania dla frazy: młynek

Liczba znalezionych wiadomości: 11

  • 2014-10-09 | Komentarze: 0

    Z pasji do kawy – nowa linia ekspresów NIVONA

    Marka NIVONA prezentuje linię ekspresów, które sprawią, że każdy dzień będzie wypełniony wyjątkowym aromatem świeżo zmielonej i zaparzonej kawy. Kremowe espresso, cappuccino z idealnie spienionym mlekiem czy przepyszne latte macchiato – każdy wielbiciel kawy przyzna, że nic tak nie wzbogaca dnia jak filiżanka wyśmienitej kawy. Ekspresy marki NIVONA to urządzenia tworzone z pasji i chęci zaspokojenia potrzeb prawdziwych pasjonatów małej czarnej.

  • 2012-06-12 | Komentarze: 0

    Faema Enova Promo

    Nowe zestawy z ekspresem Faema Enova A2 od teraz z młynkiem do kawy CASADIO ENEA ON DEMAND. Teraz w cenie 3990 € netto*.

  • 2012-02-24 | Komentarze: 0

    Kawa niejedno ma imię

    Espresso, kawa po turecku a może amerykańska? Istnieje kilka technik parzenia małej czarnej, jednak sposób w jaki to zrobimy w dużej mierze decyduje o jej smaku, mocy i wpływie na organizm. Aby mieć pewność, że kawa spełni nasze oczekiwania, warto dowiedzieć się jakie efekty dają różne metody jej przygotowania.

  • 2012-02-14 | Komentarze: 0

    Cukier puder w młynku Cukier Królewski „Produktem Na Medal 2011 - Pani Domu”

    Jeden z najbardziej innowacyjnych artykułów marki Cukier Królewski - cukier puder w młynku, został nagrodzony przez dwutygodnik „Pani Domu” tytułem „Produkt Na Medal 2011”. Celem plebiscytu było wskazanie konsumentom najwyższej jakości artykułów spożywczych, oferowanych na polskim rynku.

  • 2011-09-14 | Komentarze: 0

    Kawowy Savoir Vivre

    O sposobach przygotowania kawy napisano niejedną książkę. Ten kojarzony ze słoneczną Italią napój, ma swoich zwolenników na całym świecie. Dzięki temu włoska „mała czarna” doczekała się wielu odmian. Jednak jedna rzecz pozostaje niezmienna - zasady jej podawania.

  • 2011-09-02 | Komentarze: 0

    Z prawdziwej pasji rodzi się prawdziwa kawa – „Akademia Espresso” Segafredo Zanetti

    Umiejętne parzenie kawy jest kunsztem, którego można się nauczyć. Nie trzeba być wybitnym znawcą tematu czy najlepszym baristą – wystarczy poznać zasady poruszania się po świecie włoskiego espresso, dzięki którym każda kolejna przygotowana przez nas „mała czarna” będzie zachwycała finezją smaku, stanowiąc ucztę dla zmysłów.

  • 2011-07-11 | Komentarze: 0

    Z prawdziwej pasji rodzi się prawdziwa kawa – „Akademia Espresso” Segafredo Zanetti

    Kawa espresso to finezja smaku i uczta dla zmysłów – pod warunkiem, że zostanie odpowiednio przygotowana. Opierając się na doświadczeniu, zdobytej wiedzy oraz zamiłowaniu do kawy, firma Segafredo Zanetti opracowała pięć zasad poruszania się w świecie włoskiego espresso, czyli „5M”.

  • 2011-01-14 | Komentarze: 0

    Łatwe w przygotowaniu sałatki i surówki Akcesoria Fiskars Functional Form

    Domowe surówki czy sałatki to doskonały sposób na zdrowe przekąski. Pomocne w przygotowaniu codziennej porcji witamin będą akcesoria Functional Form marki Fiskars: tarki, skrobaczki czy noże do obierania warzyw i owoców z linii Functional Form.

  • 2010-11-09 | Komentarze: 0

    KRAKOWSKI PUCHAR LATTE ART 2010 podczas Targów HORECA w Krakowie

    Na szczególną uwagę wszystkich miłośników kawy zasługuje tegoroczny program Targowej Strefy Kawy. Podczas Targów w wydzielonej Strefie Kawy odbędzie się Krakowski Puchar Latte Art 2010.

  • 2009-09-16 | Komentarze: 0

    Młynek do cukru pudru - słodka rewolucja rynku opakowań

    Koncern Südzucker Polska, producent Cukru Królewskiego, jako pierwszy w Polsce wprowadza na rynek cukier puder w młynku. Innowacyjne opakowanie oznacza zerwanie z tradycją dodawania do cukrów pudrów antyzbrylaczy, ponieważ młynek jest gwarancją otrzymania idealnie sypkiej konsystencji produktu. Cukier puder w młynku to wynalazek tyleż praktyczny, co wygodny. Precyzja w dozowaniu zapewnia oszczędności w każdej kuchni.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »