Wyniki wyszukiwania dla frazy: lody

Liczba znalezionych wiadomości: 164

  • 2018-02-06 | Komentarze: 0

    Technologia Ishida zapewnia wysoką jakość lodów klasy premium

    Systemy inspekcji X-ray oraz waga kontrolna z Ishida Europe wspomagają utrzymanie najwyższych standardów jakości dla nowej luksusowej odmiany lodów. Kontrola X-ray stanowi zabezpieczenie przed ciałami obcymi, a waga kontrolna zapewnia poprawną wagę.

  • 2014-10-27 | Komentarze: 0

    Lody dla smaku nie dla ochłody

  • 2014-10-01 | Komentarze: 0

    Na mniejszy i większy głód – słodkie przyjemności od Daim

    Twardy karmel i delikatna czekolada. To połączenie jest znane i uwielbiane na całym świecie. Szwedzki maślano-migdałowy batonik Daim od ponad pół wieku zachwyca wysoką jakością i niezmiennym, unikalnym smakiem.

  • 2014-08-07 | Komentarze: 0

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGI

  • 2014-08-07 | Komentarze: 0

    Słodkie i piekarnicze targi w Katowicach

    VI Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARGi, 28 lutego – 2 marca 2015.

  • 2014-06-16 | Komentarze: 0

    Truskawkowy niezbędnik deserowy

    Truskawki słodkie i pachnące słońcem są jak zwiastuny nadchodzącego lata. Czerwienią się w koszykach na straganach i sklepowych półkach. Kuszą obietnicą zbliżających się wakacji i eksplozją owocowych smaków. Sięgnij po kilka podstawowych produktów i wyczaruj wyjątkowe truskawkowe specjały!

  • 2014-05-29 | Komentarze: 0

    Program "Doceń polskie" - certyfikaty dla piekarzy i cukierników.

    Aż 21 chlebów różnego typu, sękacz, sernik, ptysie, ciastka, cukierki krówki i lizaki lodowe – to tylko niektóre spośród produktów wyróżnionych podczas XII audytu żywności przeprowadzonego w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Eksperci przyznali certyfikaty wyrobom 19 firm oferujących pieczywo, wypieki cukiernicze i słodycze.

  • 2014-05-26 | Komentarze: 0

    Jak rozszyfrować etykiety?

    Gazowany napój orzeźwiający? 38 łyżeczek cukru oraz sztuczne barwniki. Sok winogronowy? 11 łyżeczek cukru oraz sztuczne aromaty. Mleczny deser truskawkowy? 6,5 łyżeczki cukru oraz polepszacze smaku. Nie wierzysz? Czytaj uważnie etykiety na produktach spożywczych - radzi Fundacja BOŚ.

  • 2014-05-05 | Komentarze: 0

    Program ''Doceń polskie”- eksperci dwunasty raz oceniali rodzimą żywność

    30 kwietnia w Krakowie miała miejsce XII certyfikacja żywności zorganizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Do audytu przystąpiła rekordowa liczba firm - jurorzy zasiadający w Loży Ekspertów ocenili wyroby ponad 60 wytwórców. Trwa podliczanie punktów przyznanych artykułom spożywczym. Te, które zostały wysoko ocenione przez ekspertów, zdobędą prestiżowy certyfikat ''Doceń polskie''.

  • 2014-03-25 | Komentarze: 0

    Polski koszyk smakowitości

    Ser Koryciński, dżem z mirabelek małej przetwórni ze Starachowic, lubuskie marynowane podgrzybki, likier raciborski, mleko od krów rasy Jersey hodowanych w woj. łódzkim - te artykuły spożywcze łączy nie tylko fakt, że zostały wyprodukowane w Polsce. Ich wspólnym mianownikiem jest także wysoka jakość potwierdzona godłem programu „Doceń polskie”. Już ponad 700 wyrobów zdobyło to prestiżowe wyróżnienie, kolejne artykuły spożywcze firm biorących udział w programie „Doceń polskie” zostaną ocenione przez ekspertów w kwietniu.

Strona 1 z 17
 1  2  3  4  5  6  ...  17   następna »