Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: liczba

Liczba znalezionych wiadomości: 269

  • 2016-03-22 | Komentarze: 3

    Najważniejsza impreza w branży opakowań już w kwietniu! 8. Międzynarodowe Targi Opakowań Packaging Innovations

    Setki czołowych firm z Polski i zagranicy, uznani eksperci, najzdolniejsi młodzi projektanci, goście specjalni oraz tysiące uczestników, poszukujących najlepszych opakowań na rynku i innowacyjnych rozwiązań. Dwie hale wystawiennicze, dwa razy więcej atrakcji – tak w telegraficznym skrócie wygląda zbliżająca się edycja największego i najważniejszego wiosennego wydarzenia branży opakowań w tej części Europy, czyli 8. Międzynarodowych Targów Opakowań Packaging Innovations, które odbędą się w EXPO XXI Warszawa w dniach 12-13 kwietnia.

  • 2015-06-18 | Komentarze: 0

    SERTOP – dwanaście tysięcy fanów

    Tyski producent serków topionych ma już dwanaście tysięcy fanów na Facebooku.

  • 2015-05-08 | Komentarze: 0

    Firmy chcą promować swoje wyroby. Wnioski z XVI audytu programu „Doceń polskie”

    29 kwietnia eksperci z branży spożywczej ocenili ponad 200 wyrobów ubiegających się o zdobycie godła „Doceń polskie”. Pierwsze wnioski z audytu są bardzo pozytywne. Żywność prezentuje coraz wyższy poziom, a propozycje wytwórców są ciekawe i różnorodne. Certyfikacja artykułów spożywczych ma dla producentów, jak i konsumentów istotne znaczenie.

  • 2015-02-06 | Komentarze: 0

    Docenione, bo tradycyjne i polskie

    Znakomite produkty z założenia bronią się same, głównie swoim smakiem. Często jednak trudno pyszne wędliny odnaleźć w gąszczu sklepowych półek. Między innymi z tego też powodu, aby móc szybko lokalizować zdrowe, smaczne i rodzime wyroby powstał program „Doceń polskie”. Czerwono-biały znak „Doceń polskie”, szczególnie z hasłem TOP PRODUKT, to gwarancja wyselekcjonowanych, pieczołowicie przygotowanych wędlin, które wytwarzane są zgodnie z dawnymi recepturami z najwartościowszych mięs z dodatkiem aromatycznych przypraw.

  • 2015-01-30 | Komentarze: 0

    Program „Doceń polskie”. XV audyt żywności w liczbach

    28 stycznia w Krakowie odbyła się XV certyfikacja żywności przeprowadzona w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Trwa zliczanie punktów, które eksperci przyznali żywności za smak, wygląd i stosunek jej jakości do ceny. Noty wystawione przez członków Loży Ekspertów decydują o tym, które ze zgłoszonych wyrobów zdobędą certyfikat „Doceń polskie”.

  • 2015-01-27 | Komentarze: 0

    Minister rolnictwa i rozwoju wsi Marek Sawicki objął honorowym patronatem targi WorldFood Warsaw.

    Kolejna edycja Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Warsaw odbędzie się w dniach 14-16 kwietnia w Warszawskim Centrum EXPO XXI.

  • 2015-01-20 | Komentarze: 0

    Targi Packaging Innovations – co czeka na gości podczas VII edycji?

    Wiosną 2015 r. Międzynarodowe Targi Opakowań Packaging Innovations po raz siódmy zagoszczą w stolicy. 9 i 10 kwietnia warszawskie Centrum Expo XXI na dwa dni zamieni się w platformę inspiracji, wiedzy i pomysłów dla wszystkich związanych z branżą opakowań. Wszystko to za sprawą największych i najważniejszych producentów i dystrybutorów z kraju i zagranicy, którzy podczas targów zaprezentują swoją ofertę.

  • 2014-12-11 | Komentarze: 0

    SERTOP ma 10 tys. fanów!

    Tyski producent serków topionych pojawił się na Facebooku dwa lata temu, aby jeszcze skuteczniej komunikować się z konsumentami.

  • 2014-12-01 | Komentarze: 0

    Orzechowe święta – Tarte Orzechy włoskie, Tarte Orzechy laskowe i Tarte Migdały marki BackMit

    Desery to prawdziwa kwintesencja świątecznych aromatów. To one w dużej mierze odpowiadają za nasze zapachowe skojarzenia z tym wyjątkowym czasem. Korzenne przyprawy, orzechy, migdały czy mak – tych składników nie może zabraknąć w bożonarodzeniowym menu. Nie każdy jednak lubi spożywać je w całości. Tarte Orzechy włoskie, Tarte Orzechy laskowe oraz Tarte Migdały marki BackMit to doskonała recepta dla wymagających łasuchów, którzy nie chcą rezygnować z prawdziwie świątecznych, tradycyjnych smaków.

  • 2014-11-05 | Komentarze: 0

    Gęsina na św. Marcina. Smalec z gęsi przez cały rok

    Smalec gęsi to tłuszcz mający zastosowanie nie tylko w kuchni. W medycynie ludowej wykorzystywano go m.in. do leczenia chorób układu oddechowego. Pamiętając o starym przysłowiu „Na świętego Marcina dobra gęsina”, warto zwrócić uwagę również na gęsi smalec.

Strona 1 z 27
 1  2  3  4  5  6  ...  27   następna »