Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: li

Liczba znalezionych wiadomości: 4437

  • 2018-09-12 | Komentarze: 0

    Lubelskie Święto Młodego Cydru zaprasza na Przyjęcie w sadzie

    500 osób przy wspólnych stołach, 5 ton jabłek, 500-litrowa beczka Młodziaka, ponad 500 prezentów i szarlotka dla wszystkich - Lubelskie Święto Młodego Cydru zaprasza na swoje 5. urodziny. Wyjątkowa edycja Święta odbędzie się w sobotę 15 września na Placu przed Centrum Kultury.

  • 2018-07-18 | Komentarze: 0

    Świeże soki i inne zdrowe produkty Marwit na plażach i w górach! Znajdziesz je w barach Freebox

    Świeże soki i inne zdrowe produkty marki Marwit są już w ofercie sieci sezonowych barów Freebox, które do końca sierpnia funkcjonować będą w najpopularniejszych polskich kurortach i najbardziej charakterystycznych lokalizacjach dużych miast. Ulubione soki Marwit, smoothie, zupy a także Ogrody Natury kupisz więc teraz na nadbałtyckich plażach, przy mazurskich jeziorach oraz w górach.

  • 2018-05-28 | Komentarze: 0

    WYNIKI BADANIA "POLACY NA WYNOS"

    Jak pokazują dane PizzaPortal.pl, Polacy najchętniej zamawiają on-line pizzę wraz z napojem – konkretnie pizzę capricciosa, a do picia Coca-Cola. Według statystyk serwisu to najczęściej wybierany duet w dostawie. Jakie jeszcze połączenia smaków lubimy i jak różnią się nasze gusta kulinarne w zależności od miejsca zamieszkania?

  • 2018-04-19 | Komentarze: 0

    Illy i Ishida Europe - wyborna kawa na start

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida jest gwarantem prędkości i dokładności procesu dla dwóch formatów opakowań u jednego z najbardziej znanych producentów markowej kawy we Włoszech, firmy Illy.

  • 2018-04-19 | Komentarze: 0

    Illy i Ishida Europe - wyborna kawa na start

    Technologia naważania wielogłowicowego Ishida jest gwarantem prędkości i dokładności procesu dla dwóch formatów opakowań u jednego z najbardziej znanych producentów markowej kawy we Włoszech, firmy Illy.

  • 2018-04-10 | Komentarze: 0

    Oskoła w kuchni

    Orzeźwiający i słodkawy smak soku z brzozy, zwanego potocznie oskołą, jest znany większości z nas. Jednak zapewne mało kto wie, że natura podarowała nam nie tylko wyjątkowy sok, ale także znakomity dodatek do przyrządzanych przez nas deserów, koktajli i napojów. Zastanawiasz się co możesz przygotować z pomocą oskoły? Podpowiemy!

  • 2018-04-05 | Komentarze: 0

    Przezroczysta Galaretka deserowa Delecta bez żelatyny

    Przezroczysta Galaretka deserowa o smaku agrestu i winogron to nowość w ofercie galaretek roślinnych marki Delecta. Nie zawiera żelatyny a zastyga zaledwie w godzinę, dzięki zawartości karagenu, składnika żelującego pozyskiwanego z czerwonych wodorostów. Produkt w sam raz do efektownych deserów z owocami sezonowymi.

  • 2018-04-03 | Komentarze: 0

    Henkell i Freixenet łączą siły

    Henkell podpisuje umowę nabycia 50.67% udziałów w Freixenet S.A. Zawarcie umowy o rozległej współpracy na skalę międzynarodową.

  • 2018-03-28 | Komentarze: 0

    Szybki, elastyczny, dokładny – „głodny potwór” firmy ISHIDA

    Idealnym przykładem demonstrującym sukces korzystnego partnerstwa pomiędzy dostawcą a odbiorcą jest najnowsza instalacja systemów Ishida Europe w jednej z wiodących brytyjskich firm przetwórstwa spożywczego Tulip, w jej fabryce w Ruskington, w hrabstwie Lincolnshire. Zainstalowana linia obsługuje produkt w postaci mrożonych kiełbasek koktajlowych w tempie 2700 kilogramów na godzinę. Przy masie każdej kiełbaski wynoszącej około 10 gramów wynik przekłada się na imponującą liczbę 270 tysięcy sztuk na godzinę.

  • 2018-03-26 | Komentarze: 0

    Brzoza – drzewo o niezwykłych właściwościach

    Brzoza, czyli z łacińskiego Betula – to rodzaj drzew i krzewów zaliczanych do rodziny brzozowatych, które już w medycynie ludowej były uważane za wyjątkowo przychylne człowiekowi. W Polsce najczęściej spotykamy się z odmianą brodawkowatą, z której nadal w niektórych domach przygotowuje się napary, nalewki oraz syropy. Również na sklepowych półkach coraz częściej możemy spotkać oskołę, czyli sok z brzozy bądź ksylitol - „cukier” pozyskiwany z jej kory. Ile jeszcze dobra skryła w niej matka natura?

Strona 1 z 444
 1  2  3  4  5  6  ...  444   następna »