Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: lada

Liczba znalezionych wiadomości: 52

  • 2014-09-08 | Komentarze: 0

    Królowa szarlotek

    Niepozorna z nazwy, lecz z rodowodem ponoć królewskim, ba, nawet francuskim! Na oko niespecjalnie urodziwa, wręcz brzydka. Pełnię swoich zalet ujawnia dopiero wtedy, gdy trafi w ręce wytrawnego amatora słodkich wypieków. Czy rozpoznajesz naszą bohaterkę?

  • 2014-08-14 | Komentarze: 0

    Nowe plany market-Detal

    Firma market-Detal od 17 lat funkcjonująca w ramach struktury Grupy POLOmarket postanowiła samodzielnie realizować swoje cele biznesowe od 1 stycznia 2015 r.

  • 2014-06-11 | Komentarze: 0

    Kamiennogórski ser pleśniowy – niezmienna receptura, która kusi smakiem

    Niepowtarzalna głębia smaku i lekka konsystencja to charakterystyczne cechy „Kamiennogórskiego sera pleśniowego” od SM KaMos. Jego zdecydowany, niemal pikantny smak z grzybową nutą i wyjątkowy zapach, to nie lada gratka dla serowych koneserów. Ten pleśniowy ser dojrzewający powstaje według tradycyjnej, niezmiennej od ponad półwiecza receptury - historia jego produkcji sięga lat 50. ubiegłego wieku. „Kamiennogórski ser pleśniowy” nie zawiera żadnych konserwantów oraz polepszaczy. Mleko pozyskiwane do jego produkcji pochodzi z gospodarstw wolnych od GMO, co potwierdza znak „Jakość, Tradycja”. Jego tradycyjność i wysoka jakość udokumentowana jest także wpisem sera na Listę Produktów Tradycyjnych.

  • 2014-04-14 | Komentarze: 0

    Święta pachnące Naturą

    Święta Wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami. To doskonała okazja, by pochwalić się przed bliskimi naszymi kulinarnymi umiejętnościami. Jednak żadne, przygotowane nawet z największym zaangażowaniem danie nie zachwyci, jeśli nie zadbamy o wybór odpowiednich produktów. W przygotowaniu świątecznych specjałów pomocne będą produkty z linii Natura firmy Nove, które produkowane są bez dodatku środków chemicznych: barwników, fosforanów, sztucznych konserwantów i przeciwutleniaczy.

  • 2014-01-08 | Komentarze: 0

    Jak zorganizować zabawę karnawałową w 3 krokach

    Bal maskowy, czy impreza w stylu disco? Szwedzki stół, a może bankiet? Podobne pytania stawiają sobie wszyscy, którzy organizują karnawałowe party. Odpowiednio dobrani goście, rytmiczna muzyka i motyw przewodni to jednak nie wszystko. Bo czym byłaby udana impreza bez przepysznego jedzenia? Radzimy, jak w trzech krokach zorganizować niezapomnianą i smaczną zabawę karnawałową.

  • 2013-09-09 | Komentarze: 0

    Nowe pasztety w blokach od Drosed

    Jest jednym z najczęściej goszczących na naszych stołach produktów. Regularnie jada go 2/3 Polaków. Pasztet, bo o nim mowa, towarzyszy konsumentom od pokoleń. Dla wszystkich wielbicieli tego produktu lider rynku – Drosed – przygotował nie lada gratkę. Nowa oferta pasztetów w blokach – 8 wyjątkowych smaków – od września jest dostępna na sklepowych półkach.

  • 2013-08-12 | Komentarze: 2

    Nowe kabanosy od ZM Pekpol!

    Do sklepów trafiły właśnie nowe „Kabanosy ze spiżarni” ZM Pekpol. Produkty wzbogaciły linię premium marki - „Spiżarnia Dębowa”. Pekpol przygotował dla konsumentów trzy smaki do wyboru: klasyczny oraz dwa pikantne: z pieprzem i z chilli. To nie lada gratka dla wielbicieli podsuszanych wędlin. „Kabanosy ze spiżarni” doskonale sprawdzą się jako przekąska w domu i pracy, a podczas letnich wycieczek zaspokoją głód i dodadzą energii. Ponadto nie zawierają fosforanów.

  • 2013-08-09 | Komentarze: 0

    Cedrob Pasze w stałej współpracy z rolnikami w czasie żniw

    Cedrob Pasze, mazowiecki lider w przetwórstwie zbożowym, w tym sezonie planuje skupić ponad 100 tys. ton zbóż. Sytuacja na rynku jest trudna, a tegoroczne ceny skupu są dużo niższe niż oczekiwano. Firma Cedrob Pasze stawia na dobrą współpracę z plantatorami zbóż. Zakład będzie skupował i dostarczał m.in. rzepak do zakładów, co jest dużym ułatwieniem dla rolników oraz gwarancją sprzedaży w dobrej cenie. Tegoroczny sezon żniwny zapewne pozytywnie zaskoczy plantatorów rzepaku.

  • 2013-05-29 | Komentarze: 0

    Kulinarne zabawy na Dzień Dziecka

    Lada moment Dzień Dziecka i z pewnością już zastanawiasz się, jak sprawić, aby Twoja pociecha poczuła się z tej okazji wyjątkowo. Jeżeli na co dzień jesteś zabiegany, masz dość kupowania kolejnych zabawek, a słodycze nie robią już na dziecku wrażenia, zadbaj o wspólne spędzenie czasu. Bez pośpiechu i zobowiązań zaaranżuj kącik kulinarny. Razem przygotujcie zdrowe przekąski, którym nie oprą się nawet uparte niejadki.

  • 2013-04-19 | Komentarze: 0

    Wrzuć na luz i… na ruszt - rozpoczynamy sezon grillowy!

    Kulinarna uczta na świeżym powietrzu, w otoczeniu zieleni i w doborowym towarzystwie – marzymy o niej już od kilku miesięcy. Zanim jednak skosztujemy pierwszej w tym sezonie karkówki, warto sprawdzić, czy o grillowaniu rzeczywiście wiemy wszystko. Oto wskazówki, dzięki którym przygotowane przez nas specjały nie będą miały sobie równych!

Strona 1 z 6
 1  2  3  4  5  6   następna »