Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: kwas chlebowy

Liczba znalezionych wiadomości: 10

  • 2014-12-22 | Komentarze: 0

    Alfabet regionalnych specjałów bożonarodzeniowych

    Brukowiec kujawski, Siuśpaj, Fefernuski kociewskie, Juha. Co łączy te potrawy? Wbrew pozorom, odpowiedź jest prosta - Wigilia. Dzięki specjalnemu alfabetowi regionalnych przysmaków, dowiesz się co króluje na wigilijnych i bożonarodzeniowych stołach w różnych regionach Polski.

  • 2014-10-31 | Komentarze: 0

    Kwas chlebowy dynamicznie rozwijającą się kategorią

    Polacy coraz częściej sięgają po Razowy Kwas Chlebowy - zdrową alternatywę dla słodzonych i przepełnionych sztucznymi dodatkami napojów gazowanych – wynika z raportu sprzedaży przeprowadzonego przez Nielsena dla firmy Van Pur.

  • 2014-10-02 | Komentarze: 0

    Zmień na lepsze z Razowym Kwasem Chlebowym

    Razowy Kwas Chlebowy inspiruje swoich konsumentów i motywuje do działania przekonując, że małymi krokami można osiągnąć wymarzony cel.

  • 2014-04-16 | Komentarze: 0

    WorldFood Warsaw 2014 zakończone!

    Ponad 3 tys. gości, 100 wystawców z całego świata i pełne sale podczas konferencji

  • 2012-03-28 | Komentarze: 0

    Prawdziwie włoski smak, czyli Tuńczyk w oliwie z oliwek marki Rio Mare

    Od kilkudziesięciu lat, Tuńczyk w oliwie z oliwek marki Rio Mare stanowi ulubiony przysmak włoskich rodzin. Dlaczego? Odpowiedź jest bardzo prosta. Włosi po prostu wiedzą co smaczne - wystarczy spojrzeć do menu włoskich restauracji. I chociaż o gustach się nie dyskutuje, w przypadku wyboru artykułów spożywczych warto zdać się na dobry smak mieszkańców Półwyspu Apenińskiego.

  • 2012-01-23 | Komentarze: 0

    Kwas chlebowy – wschodnioeuropejska cola?

    Tradycja wytwarzania kwasu chlebowego sięga początkom państw Europy Wschodniej. W produkcji tego bogatego w wartości odżywcze oraz wspaniale gaszącego pragnienie napitku specjalizowali się nasi wschodni bracia Rusini (teraźniejsi Ukraińcy), a ich niesztandarowy produkt zyskuje dziś coraz szerszą popularność zwłaszcza wśród osób aktywnych, ceniących sobie zdrowy tryb życia.

  • 2011-06-09 | Komentarze: 0

    Chleby tostowe Dan Cake… naturalnie na zakwasie

    Pieczywo tostowe jest pyszne, puszyste i idealnie nadaje się na przyjęcia, wycieczki czy grilla. Teraz okazuje się jeszcze, że Chleb Tostowy to również pieczywo przygotowywane na bazie zdrowej, tradycyjnej receptury. Firma Dan Cake – jako jedyny tak duży zakład - wypuściła na polski rynek, Chleb Tostowy na naturalnym zakwasie chlebowym.

  • 2010-11-03 | Komentarze: 0

    Targi NATURA FOOD 2010 - podsumowanie

    W dniach 15 – 17 października 2010 odbyła się III edycja Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD. Organizatorem imprezy były Międzynarodowe Targi Łódzki Sp. z o.o., a honorowy patronat na targami sprawowali Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałek Województwa Łódzkiego.

  • 2009-09-28 | Komentarze: 0

    Kwas chlebowy

    Kwas chlebowy posiada wielowiekową tradycję. Pierwsze wzmianki o nim znajdziemy w kronikach z 988r. Napoje z chleba, mąki i zbóż z dodatkiem zaczynu i cukru były wytwarzane i spożywane już w starożytnym Egipcie.

  • 2008-10-23 | Komentarze: 0

    Dni Naturalnej Żywności NATURA FOOD - podsumowanie

    W dniach 17-19 października 2008 r. w hali Expo przy ul. Stefanowskiego 30 w Łodzi odbyły się Dni Naturalnej Żywności NATURA FOOD. Organizatorem imprezy były Międzynarodowe Targi Łódzkie Sp. o.o. oraz Urząd Marszałkowski w Łodzi.

Strona 1 z 1
 1