Wyniki wyszukiwania dla frazy: koszyk

Liczba znalezionych wiadomości: 96

  • 2018-06-15 | Komentarze: 0

    Latem poczuj miętę do groszku!

    W letnim menu warto wykorzystywać bogactwo sezonowych owoców, warzyw i świeżych ziół, które można jeść na surowo lub przyrządzać na wiele sposobów. Skupieni na korzystaniu z uroków wakacyjnej pogody zwykle szukamy prostych przepisów na lekkie i smaczne posiłki. Sięgamy także po gotowe rozwiązania, wśród których są także zdrowe i pożywne dania, szczególnie te na bazie zielonych jarzyn.

  • 2016-01-26 | Komentarze: 0

    Wielkanoc po Chrzanowsku

    Wielkanoc kojarzymy głównie z koszyczkiem ze święconką i chyba najbardziej obfitym śniadaniem w roku, które rozpoczynamy się od zjedzenia poświęconych pokarmów. Zawartość koszyczka i podawane potrawy mogą się różnić w zależności od tradycji danego regionu. Jednak w każdym zakątku Polski na świątecznych stołach zawsze znajdziemy jajka, chrzan, chleb i pyszne wędliny. Wędliny w koszyczku wielkanocnym zgodnie z tradycją symbolizują płodność, zdrowie i dostatek.

  • 2016-01-22 | Komentarze: 0

    SERTOP podsumowuje 2015 rok

    Minione dwanaście miesięcy było dla nas czasem nie tylko intensywnego rozwoju, ale także rokiem wielu wyzwań, który zakończyliśmy z sukcesem realizując założone cele sprzedażowe - mówi Tomasz Kania Dyrektor ds. handlowych SERTOP sp. z o.o. - W 2015 roku zakończyliśmy także unijny program promocyjny obejmujący takie rynki jak: Niemcy, Francja, ZEA, Chiny oraz Ukraina. W ramach tego projektu wzięliśmy udział w licznych, międzynarodowych targach, misjach oraz seminariach, które umożliwiły nam zaprezentowanie naszego asortymentu nowym grupom odbiorców. Obecność na imprezach zaowocowała nowymi możliwościami handlowymi, co w bezpośredni sposób wpłynęło na nasze wyniki eksportowe. W zeszłym roku wyeksportowaliśmy ponad 30% naszych wyrobów docierając do 20 krajów.

  • 2015-03-12 | Komentarze: 0

    Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!

    Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki, czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa i na co zwracać uwagę robiąc zakupy.

  • 2015-02-11 | Komentarze: 0

    Produkcja Brześcia dla marek własnych wzrosła o 40%

    Współpraca z dziesięcioma sieciami handlowymi, w tym dostarczanie siedmiu z nich produktów w ich markach własnych – takim bilansem na początku 2015 roku może pochwalić się Zakład Produkcji Cukierniczej Brześć, który prognozuje dalszy rozwój w segmencie „private label”.

  • 2015-01-20 | Komentarze: 0

    Święto Babci i Dziadka. Pomysł na prezent last minute

    Wielkimi krokami zbliżają się Dni Babci i Dziadka. Nie masz pomysłu na prezent dla swoich bliskich? Znajdziesz go w... sklepie spożywczym. Smaczny podarek pełen wartości odżywczych z pewnością wywoła uśmiech na twarzach dziadków.

  • 2014-12-18 | Komentarze: 0

    Świąteczna uczta z Majonezem Kieleckim Omega-3

    Czy bożonarodzeniowe posiłki mogą być lekkie, funkcjonalne, a do tego smaczne? Oczywiście! Wystarczy, że podczas zakupów do koszyka włożymy produkty o odpowiednim składzie, a następnie na ich bazie przygotujemy tradycyjne potrawy.

  • 2014-10-31 | Komentarze: 0

    Kwas chlebowy dynamicznie rozwijającą się kategorią

    Polacy coraz częściej sięgają po Razowy Kwas Chlebowy - zdrową alternatywę dla słodzonych i przepełnionych sztucznymi dodatkami napojów gazowanych – wynika z raportu sprzedaży przeprowadzonego przez Nielsena dla firmy Van Pur.

  • 2014-10-28 | Komentarze: 0

    Rośnie jakość rodzimej żywności. Wnioski z XIV audytu programu „Doceń polskie”

    XIV audyt żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie” przeszedł do historii. 22 października Loża Ekspertów oceniła wyroby z asortymentu ponad 60 firm i decydowała, które ze zgłoszonych produktów należy wyróżnić godłem „Doceń polskie”. Audyt był okazją do rozmów o kondycji polskiej branży spożywczej i jakości produktów żywnościowych.

  • 2014-10-08 | Komentarze: 0

    Na grzyby!

    W czym „zamknąć” smak grzyba? Z czym najlepiej je przyrządzać? Jak powstają grzybowe wianuszki? Co oznacza wyrażenie „Czekać jak kania dżdżu”? Odpowiadamy na te i inne pytania, obalamy także mity dotyczące grzybów.

Strona 1 z 10
 1  2  3  4  5  6  ...  10   następna »