Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: kawa horeca

Liczba znalezionych wiadomości: 21

  • 2014-01-08 | Komentarze: 0

    GASTROFOOD® 2014

    XIII Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii

  • 2013-05-15 | Komentarze: 0

    GASTROFOOD® 2013

    XII Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii

  • 2012-11-05 | Komentarze: 0

    Erlenbacher rozpoczyna działalność w Polsce

    Od niedawna w Polsce dostępne są produkty firmy Erlenbacher Backwaren – producenta mrożonych wyrobów ciastkarskich, kierowanych do branży HoReCa. Teraz przedsiębiorstwo chce oficjalnie wejść na polski rynek. Celem jest zdobycie pozycji lidera.

  • 2012-04-03 | Komentarze: 0

    LAVAZZA: lider jest tylko jeden

    W ciągu roku wartościowe udziały Lavazzy w polskim rynku kaw ziarnistych wzrosły do 13,7%. W tym samym tempie rosły też udziały kaw ziarnistych Mokate. Łącznie do kaw produkowanych i tych dystrybuowanych przez grupę Mokate kaw należy dziś 19% rynku kaw ziarnistych. To największe udziały w branży.

  • 2012-03-08 | Komentarze: 0

    Sprzedaż kaw Lavazza ostro w górę

    Mija rok od podpisania umowy dystrybucyjnej pomiędzy Mokate SA, a włoskim koncernem Lavazza. W tym czasie sprzedaż kaw ziarnistych zwiększyła się w Polsce o blisko 42%, a udział włoskiej marki - dystrybuowanej przez Mokate - w tej kategorii osiągną, blisko 13,5%, co daje wysokie, 2 miejsce w ujęciu wartościowym w kategorii kaw ziarnistych.

  • 2011-10-03 | Komentarze: 0

    Nowa linia do konfekcjonowania sera Mlekovity

    MLEKOVITA, światowy lider serowarstwa, nadal dynamicznie rozwija i umacnia pozycję rynkową w segmencie serów konfekcjonowanych. Z początkiem października uruchomiono kolejną, już ósmą linię produkcyjną, zlokalizowaną w Wysokiem Mazowieckiem, w otwartej w listopadzie 2010 roku, największej na świecie FABRYCE KONFEKCJONOWANIA SERA.

  • 2011-08-31 | Komentarze: 0

    Teraz wołowina kulinarna!

    Podczas międzynarodowej konferencji naukowej „Prokonsumencka gospodarka żywnościowa w krajach Unii Europejskiej” realizowanej w ramach projektu naukowego „Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią „od widelca do zagrody”” wszyscy zainteresowani produkcją i dostawami wołowiny kulinarnej w Polsce: producenci rolni, przetwórcy i dystrybutorzy, działający zarówno w systemie handlu detalicznego i hurtowego, jak i w kanale HoReCa, będą mieli szansę usłyszeć o korzyściach, jakie biznes wołowinowy niesie dla uczestników łańcucha dostaw.

  • 2011-08-24 | Komentarze: 0

    Wołowina z przyszłością

    12 i 13 września 2011 r. w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbędzie się międzynarodowa konferencja naukowa „Prokonsumencka gospodarka żywnościowa w krajach Unii Europejskiej” realizowana w ramach projektu naukowego „Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią „od widelca do zagrody””.

  • 2011-07-21 | Komentarze: 0

    Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią "od widelca do zagrody"

    Na czym polega innowacyjna produkcja wołowiny? Jak w produkcji żywności rozumieć strategie przyszłości oparte na konsumenckich orientacjach? – to główne cele międzynarodowej konferencji naukowej „Prokonsumencka gospodarka żywnościowa w krajach Unii Europejskiej”, która odbędzie się w dniach 12-13 września br. w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

  • 2010-11-25 | Komentarze: 0

    KRAKOWSKI PUCHAR LATTE ART rozstrzygnięty!

    W tym roku dzięki targom HORECA oraz organizatorom, firmie PRIMULATOR i Akademii Espresso mogliśmy podziwiać w Krakowie najlepszych baristów w Polsce. Po trzech latach do stolicy Małopolski wróciły bowiem zawody w profesjonalnym parzeniu kawy. Konkurencja w jakiej występowali bariści odbyła się tu premierowo. Były to zawody w malowaniu na kawie, które fachowcy nazywają latte art.

Strona 1 z 3
 1  2  3   następna »