Dodaj ofertę za darmo

Wyniki wyszukiwania dla frazy: kania

Liczba znalezionych wiadomości: 20

  • 2016-01-22 | Komentarze: 0

    SERTOP podsumowuje 2015 rok

    Minione dwanaście miesięcy było dla nas czasem nie tylko intensywnego rozwoju, ale także rokiem wielu wyzwań, który zakończyliśmy z sukcesem realizując założone cele sprzedażowe - mówi Tomasz Kania Dyrektor ds. handlowych SERTOP sp. z o.o. - W 2015 roku zakończyliśmy także unijny program promocyjny obejmujący takie rynki jak: Niemcy, Francja, ZEA, Chiny oraz Ukraina. W ramach tego projektu wzięliśmy udział w licznych, międzynarodowych targach, misjach oraz seminariach, które umożliwiły nam zaprezentowanie naszego asortymentu nowym grupom odbiorców. Obecność na imprezach zaowocowała nowymi możliwościami handlowymi, co w bezpośredni sposób wpłynęło na nasze wyniki eksportowe. W zeszłym roku wyeksportowaliśmy ponad 30% naszych wyrobów docierając do 20 krajów.

  • 2015-08-18 | Komentarze: 0

    Chrzanowska Manufaktura Wędlin z certyfikatem „Doceń Polskie”.

    Pięć produktów Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin otrzymało certyfikat Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, którego patronem jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Godłem promocyjnym wyróżnione zostały: Frankfurterki surowe wędzone z szynki, Szynka Krucha z Chrzanowa, Szynka Krucha z Chrzanowa upieczona, Kiełbasa Krucha z Chrzanowa drobiowa oraz Kiełbasa Krucha z Chrzanowa wieprzowa. Szynka Krucha z Chrzanowa została także wyróżniona tytułem TOP PRODUKT.

  • 2015-05-29 | Komentarze: 0

    Szynka Krucha z Chrzanowa delikatesowym produktem roku!

    Szynka Krucha z Chrzanowa zajęła I miejsce w kategorii Produkty Delikatesowe, w VIII edycji konkursu „PRZEBOJE FMCG 2015”**. Z sukcesem przeszła dwuetapową weryfikację specjalistów z branży FMCG.

  • 2015-03-25 | Komentarze: 0

    Koncepcja Just-in-time w firmie Sertop

    Współczesne zmiany na rynku wymuszają na producentach efektywne planowanie oraz kontrolowanie przepływu materiałów na wszystkich etapach produkcji. Jedną z metod poprawiających elastyczność w tej dziedzinie jest koncepcja Just-in-time, pozwalająca zsynchronizować wielkość zapasów surowców, wyrobów gotowych a nawet materiałów technicznych.

  • 2015-02-04 | Komentarze: 0

    Sertop – więcej niż zadowalające efekty

    Rok 2014 był niezwykle owocnym rokiem dla naszej firmy - mówi Tomasz Kania, Dyrektor ds. handlowych Sertop. - W oparciu o liczne projekty, konsekwentnie budowaliśmy wizerunek marki SERTOP jako nowoczesnej i dynamicznej, a zarazem opartej na tradycji.

  • 2014-10-08 | Komentarze: 0

    Na grzyby!

    W czym „zamknąć” smak grzyba? Z czym najlepiej je przyrządzać? Jak powstają grzybowe wianuszki? Co oznacza wyrażenie „Czekać jak kania dżdżu”? Odpowiadamy na te i inne pytania, obalamy także mity dotyczące grzybów.

  • 2014-09-23 | Komentarze: 0

    ILE GRZYBÓW W BARSZCZU? - czyli kulinarne ciekawostki z leśnego runa

    24 września przypada Dzień Grzyba. To dobra okazja, by przyjrzeć się bliżej temu nieocenionemu składnikowi polskiej kuchni.

  • 2014-06-11 | Komentarze: 0

    Sertop podbija Świat!

    Łotwa, Estonia, Ukraina, Rumunia a także Chiny. Tyski producent serków topionych zdobywa kolejne, zagraniczne rynki.

  • 2014-04-07 | Komentarze: 0

    SERTOP wchodzi z impetem do Rumunii

    Tyski producent serków topionych podjął kolejne wyzwania eksportowe w ramach współfinansowanego przez Unię Europejską projektu "Paszport do eksportu" (II etap - wdrożenie Planu Rozwoju Eksportu). Dotychczasowymi działaniami objęto Łotwę, Estonię oraz Ukrainę.

  • 2014-03-21 | Komentarze: 0

    Zakłady Mięsne Henryk Kania jednym z największych producentów wyrobów wędliniarskich

    Wiodący producent wyrobów wędliniarskich i mięsa konfekcjonowanego w Polsce opublikował wyniki finansowe za 2013 rok. Notowana na GPW w Warszawie Spółka w 2013 roku zanotowała o 56% wyższe przychody ze sprzedaży swoich produktów oraz wypracowała o 136% wyższy zysk netto.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »